Onomato-Peja Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Wróciłam od weterynarza. Mięcho w łapie się już bardzo fajnie zrosło, pozostaje czekać aż opuszek zarośnie. Może uda się za tydzień pójść na plażę, może się uda! :) Pozostaną nam wtedy 3-4 dni całodniowego plażowania a to już coś. :loveu: Quote
Tepes Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 no to niech sie łapsko goi szybko:) ahaa jak se przypomna jak w Chłapowie my siedzieli na plaży praktycznie ciągle jaki Bon był szczęśliwy... fajne zdjęcie!! Quote
Onomato-Peja Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 [quote name='Tepes']no to niech sie łapsko goi szybko:) ahaa jak se przypomna jak w Chłapowie my siedzieli na plaży praktycznie ciągle jaki Bon był szczęśliwy... fajne zdjęcie!! Raszplę też uszczęśliwia sam pobyt na plaży a woda to tylko dodatkowa atrakcja. ;) [quote name='chi23']Jadę do was z aparatem normalnie:p Zapraszamy. :D Z psami oczywiście. Byłam dziś z Gosią i Psotą na spacerze, mam kilka zdjęć, w sumie to 10 bo tylko chwilę pstrykałam i z 15 zrobiłam z czego właśnie te 10 wartych pokazania. Nr.1 Quote
chi23 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Bez psów;) Rastek straci łapki jak Kapsel na nią trafi:shake: Quote
Onomato-Peja Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 [quote name='chi23']Bez psów;) Rastek straci łapki jak Kapsel na nią trafi:shake: Taki agresor? To do uśpienia! Bydle! :shake: Nr.2. Nr.3. O.o Quote
Agnes Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 :roflt::roflt::roflt: jakie uszy:lol::lol::lol: Zdjecie z mgla bardzo fajne, klimatyczne :) Quote
Onomato-Peja Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 [quote name='Agnes']:roflt::roflt::roflt: jakie uszy:lol::lol::lol: Zdjecie z mgla bardzo fajne, klimatyczne :) Uszy to gwóźdź programu. ;) Nr.4. Nr.5. Nr.6. Nr.7. Nr.8. Quote
chi23 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Onomato-Peja napisał(a):Taki agresor? To do uśpienia! Bydle! :shake: Jasne, jasne.. Nieeeee! Myślę że gdyby nie był moim psem już dawno wąchałby kwiatki od spodu:roll: Quote
Onomato-Peja Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 [quote name='chi23']Jasne, jasne.. Nieeeee! Myślę że gdyby nie był moim psem już dawno wąchałby kwiatki od spodu:roll: Uuła, no to fajnie, że trafił do Ciebie. Quote
chi23 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Oczywiście beznadziejnie to ujęłam:mdleje: Chodziło mi o to że możliwe że jakby trafił na kogoś tam komu się nie chce żyć z takim psem to zostałby uśpiony. A nie że tylko u mnie jedynej na świecie nic mu się nie stanie. Quote
Onomato-Peja Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 chi23 napisał(a):Oczywiście beznadziejnie to ujęłam:mdleje: Chodziło mi o to że możliwe że jakby trafił na kogoś tam komu się nie chce żyć z takim psem to zostałby uśpiony. A nie że tylko u mnie jedynej na świecie nic mu się nie stanie. Haha, zrozumiałam i znam takich 'wygodnych' ludzi, nawet sporo na nieszczęście... :shake: Równie dobrze mogłabym uśpić Rastę, bo jest agresywna i mnie już kilka razy mocno dziabnęła. I chyba nawet wiem, czemu znalazła się w schronisku... :shake: Quote
jonQuilla Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [FONT="Georgia"]uszy ma po prostu zabójcze :loveu::loveu: przez to ofutrzenie tak jakby żyją własnym życiem trochę :evil_lol: w dodatku jaki całuśny :cool3:[/FONT] Quote
Onomato-Peja Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT="Georgia"]uszy ma po prostu zabójcze :loveu::loveu: przez to ofutrzenie tak jakby żyją własnym życiem trochę :evil_lol: w dodatku jaki całuśny :cool3:[/FONT] Jej uszy to mistrzostwo. :D Quote
jonQuilla Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [FONT="Georgia"]to suczka :oops: wybacz za błąd ;)[/FONT] Quote
Onomato-Peja Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT="Georgia"]to suczka :oops: wybacz za błąd ;)[/FONT] Oj tam, oj tam. Każdy się może pomylić, w końcu różowa obroża na nic nie wskazuje. :D Quote
aganela Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 piękne te zdjęcia z mgłą:) Onomato-Peja co to za aparatu używasz? Quote
Onomato-Peja Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 aganela napisał(a):piękne te zdjęcia z mgłą:) Onomato-Peja co to za aparatu używasz? Fuji s1600 Byłam dziś z matką w schronisku. Wzięłyśmy na godzinkę Lugosi i Gryzeldę na długich smyczach z racji, że te psiaki najbardziej polubiłam. :P Lugosi to typowy łańcuchowy burek... zero kontaktu, łazi sobie cichutko, czasem da się pogłaskać. Gryzelda musiała mieć wcześniej dom, bo aportuje i wraca na gwizdanie. Strasznie lubi pieszczoty. Potem wzięłam jeszcze na chwilę Watsona, o rany co za pies! To jest energia stada astów w ciele rottweilero-boksera. Wyciągnęłam go z kojca a on pierwsze co zrobił to objął mnie łapkami i piszczał. Stał takz kilka minut. Najbardziej mnie rozśmieszyło jak "przywitał się" z moją mamą. :D to był rozpęd i kopnięcie z 4 łap w plecy. :D Plecaczek. Albo jak zostawał w tyle i biegł do przodu to po drodze koło mnie startował w powietrze. Gonił motylki, no świetny pies po prostu. W dodatku bardzo bardzo grzeczny i zupełnie jak Rasta się przytulał i na mnie kładł. Na całe szczęście jest już zarezerwowany a ja musze koniecznie skołować jakiś kontakt do jego właścicieli, bo się w nim zakochałam po uszy. No nie wytrzymam, muszę! Mama stwierdziła, że jak wyprowadzę się z Rastą to bierze sobie Gryzeldę. :D Quote
Onomato-Peja Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Lugosi Gryzelda Watson Zdaję sobie sprawę jak wyglądają te zdjęcia, no ale pojechałam tam na spacer a nie sesję zdjęciową. Stwierdziłam, że nie będe kombinować tylko pstryknę 2-3 foty, zeby pokazac psiaki i tyle. Tak więc oto i one. :) nie wiem po co się tłumaczę, no ale cóż Quote
Marta_Ares Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 zdjęcia z sanatorium swietne!! czekam na więcej....:evil_lol: sliczne te psiaki schroniskowe, szczególnie Gryzelda bardzo mi się podoba:loveu: :loveu: :loveu: Quote
jonQuilla Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [FONT="Garamond"][FONT="Georgia"]Fajne psiska :) a Gryzelda mnie zauroczyła :loveu:[/FONT][/FONT] Quote
Talucha Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Moja Gryzelda !! :loveu::loveu::loveu::loveu: Watsonek ma szczęście-podbija serca mnóstwa ludzi. Przed wczoraj był na co najmniej 2 spacerach :eviltong: A po Lugosim od razu widać, że łańcuchowy burek, ciągle te kółka kręci na smyczy:shake: Quote
Ewa&Duffel Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Uszy są po prostu nieziemskie :loveu: http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Psota/DSCF9566.jpg?t=1302967141 Quote
Recommended Posts