Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wróciłam od weterynarza. Mięcho w łapie się już bardzo fajnie zrosło, pozostaje czekać aż opuszek zarośnie.
Może uda się za tydzień pójść na plażę, może się uda! :) Pozostaną nam wtedy 3-4 dni całodniowego plażowania a to już coś. :loveu:

Posted

no to niech sie łapsko goi szybko:)
ahaa jak se przypomna jak w Chłapowie my siedzieli na plaży praktycznie ciągle jaki Bon był szczęśliwy...
fajne zdjęcie!!

Posted

[quote name='Tepes']no to niech sie łapsko goi szybko:)
ahaa jak se przypomna jak w Chłapowie my siedzieli na plaży praktycznie ciągle jaki Bon był szczęśliwy...
fajne zdjęcie!!

Raszplę też uszczęśliwia sam pobyt na plaży a woda to tylko dodatkowa atrakcja. ;)
[quote name='chi23']Jadę do was z aparatem normalnie:p
Zapraszamy. :D
Z psami oczywiście.

Byłam dziś z Gosią i Psotą na spacerze, mam kilka zdjęć, w sumie to 10 bo tylko chwilę pstrykałam i z 15 zrobiłam z czego właśnie te 10 wartych pokazania.

Nr.1

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Taki agresor? To do uśpienia! Bydle! :shake:

Jasne, jasne.. Nieeeee! Myślę że gdyby nie był moim psem już dawno wąchałby kwiatki od spodu:roll:

Posted

Oczywiście beznadziejnie to ujęłam:mdleje: Chodziło mi o to że możliwe że jakby trafił na kogoś tam komu się nie chce żyć z takim psem to zostałby uśpiony. A nie że tylko u mnie jedynej na świecie nic mu się nie stanie.

Posted

chi23 napisał(a):
Oczywiście beznadziejnie to ujęłam:mdleje: Chodziło mi o to że możliwe że jakby trafił na kogoś tam komu się nie chce żyć z takim psem to zostałby uśpiony. A nie że tylko u mnie jedynej na świecie nic mu się nie stanie.

Haha, zrozumiałam i znam takich 'wygodnych' ludzi, nawet sporo na nieszczęście... :shake:
Równie dobrze mogłabym uśpić Rastę, bo jest agresywna i mnie już kilka razy mocno dziabnęła.
I chyba nawet wiem, czemu znalazła się w schronisku... :shake:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT="Georgia"]uszy ma po prostu zabójcze :loveu::loveu:
przez to ofutrzenie tak jakby żyją własnym życiem trochę :evil_lol:

w dodatku jaki całuśny :cool3:
[/FONT]

Jej uszy to mistrzostwo. :D

Posted

aganela napisał(a):
piękne te zdjęcia z mgłą:) Onomato-Peja co to za aparatu używasz?

Fuji s1600

Byłam dziś z matką w schronisku. Wzięłyśmy na godzinkę Lugosi i Gryzeldę na długich smyczach z racji, że te psiaki najbardziej polubiłam. :P
Lugosi to typowy łańcuchowy burek... zero kontaktu, łazi sobie cichutko, czasem da się pogłaskać.
Gryzelda musiała mieć wcześniej dom, bo aportuje i wraca na gwizdanie. Strasznie lubi pieszczoty.

Potem wzięłam jeszcze na chwilę Watsona, o rany co za pies! To jest energia stada astów w ciele rottweilero-boksera.
Wyciągnęłam go z kojca a on pierwsze co zrobił to objął mnie łapkami i piszczał. Stał takz kilka minut.
Najbardziej mnie rozśmieszyło jak "przywitał się" z moją mamą. :D to był rozpęd i kopnięcie z 4 łap w plecy. :D Plecaczek.
Albo jak zostawał w tyle i biegł do przodu to po drodze koło mnie startował w powietrze. Gonił motylki, no świetny pies po prostu.
W dodatku bardzo bardzo grzeczny i zupełnie jak Rasta się przytulał i na mnie kładł. Na całe szczęście jest już zarezerwowany a ja musze koniecznie skołować jakiś kontakt do jego właścicieli, bo się w nim zakochałam po uszy.
No nie wytrzymam, muszę!

Mama stwierdziła, że jak wyprowadzę się z Rastą to bierze sobie Gryzeldę. :D

Posted

Lugosi

Gryzelda

Watson

Zdaję sobie sprawę jak wyglądają te zdjęcia, no ale pojechałam tam na spacer a nie sesję zdjęciową.
Stwierdziłam, że nie będe kombinować tylko pstryknę 2-3 foty, zeby pokazac psiaki i tyle. Tak więc oto i one. :)

nie wiem po co się tłumaczę, no ale cóż

Posted

Moja Gryzelda !! :loveu::loveu::loveu::loveu:
Watsonek ma szczęście-podbija serca mnóstwa ludzi. Przed wczoraj był na co najmniej 2 spacerach :eviltong:
A po Lugosim od razu widać, że łańcuchowy burek, ciągle te kółka kręci na smyczy:shake: