Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ło matko, nie ten sam pies, na pierwszy rzut oka nie powiedziałabym, ze ta dwa posty wyzej to Rasta :o A jakie piękne imię miała w schronisku, Penelopa xd Ale sie zmieniła.

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Ło matko, nie ten sam pies, na pierwszy rzut oka nie powiedziałabym, ze ta dwa posty wyzej to Rasta :o A jakie piękne imię miała w schronisku, Penelopa xd Ale sie zmieniła.

No tak, ta na zdjęciu u góry to Penelopa, ta niżej to Rastafara. :D

Posted

nie eee zadnej zimy !
nienaiwdze sniegu i tych minusowych temperatur :roll:
nie moge wybiegac psa bo ja zamarzam :lol: psu to na sczescie nie przeszkadza
ale zdjecie swietne ! klimatyczne

Posted

ZDĘCIA Z 27.11.10

Raszpla znów choruję. AAAAAAAA!!!
Co za pies. :D Zapalenie jelit - 2 zastrzyki i głodówka do jutra.
Rastucha poza drapaniem ryja od uczulenia i porannym darciem ryja nie sygnalizuje, że coś jej jest.
Dzisiaj nawet mi spieprzyła w lesie... Czarny las, czarny pies i weź coś zrób człowieku.
Szłam drąc się na nią (gdziekolwiek była). Wybiegła z jakichś krzaków i 'za karę' szła do końca ciemnej ścieżki na smyczy.
Nie było baaardzo ciemno, ale po 15m kończył się mój zasięg widzenia.
Jutro pewnie będą zdjęcia. Aczkolwiek nic nie obiecuję. ;)

Posted

ZDJĘCIA Z 27.11.10

[quote name='Vida']Cieszę się (wybacz :D), że ktoś też ma problemy ze "spieprzaniem" na spacerach...
Życzymy powrotu do zdrowia i koniecznie zdjęcia! :)

O dziękuję... :P Poprzedni kundel uciekał co 3ci spacer, z tym, że Raszpla po prostu gdzieś pobiegła i wróciła a za Atosem musiałam z dolnego na górne na działki - koło 1,5-2km

Posted

Dziękujemy. ;)
Za zdrówkiem już ok. Dzisiaj byliśmy na 3cim zastrzyku i to wszystko jak na razie.
Poza weterynarzem byliśmy na 2 dłuuuuuuugich spacerach. Rastafara się wybiegała, wyskakała, wytarzała, wychrumkała (wesoła reakcja na śnieg) i wyszalała za wszystkie czasy.
Jutro pewnie się przejdę na plażę na wschód, ale oczywiście nic nie obiecuję, bom leń śmierdzący. :D

Kilka zdjęc. Reszta na poprzedniej str.

Posted

[quote name='gops']a my mieszkamy tak blisko a sniegu zero :)
moze wkoncu i nam napada
swietne zdjecia!

Spoko, wczoraj na Oksywiu Górnym padał śnieg a u mnie na Dolnym nie... Z Dolnego na Górne idzie się 20min.

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]witam :multi:
ale ma czadowe szelki :loveu:
http://i751.photobucket.com/albums/xx152/Bananera/Na%20dogogogogo/DSCF1495.jpg?t=1290871965
Raszpla wygląda na zadowoloną faktem że spadł śnieg :)

super że ze zdrówkiem dobrze :multi::multi:
[/FONT]

No, szelki ma zarąbiste. :loveu: Produkcji tzta Marty. Mają coś koło roku i jedyne co się z nimi stało to miejscami lekko się zmechaciły i wyblakły.
Raszpla to diabeł śnieżny. ;)

Posted

[FONT=Georgia]o kurka blaszka a ja myślałam że kupne....robota solidna :cool3:
i to frisbee jakieś takie całe :crazyeye: u nas po drugim spacerze zazwyczaj jest już na brzegach poszarpane :mad:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]o kurka blaszka a ja myślałam że kupne....robota solidna :cool3:
i to frisbee jakieś takie całe :crazyeye: u nas po drugim spacerze zazwyczaj jest już na brzegach poszarpane :mad:
[/FONT]

To gumiakowe trixie, Rasta niszczy tylko plastikowe - po kilku minutach zabawy robi z nich sitko... Żałuję, że sprzedałam jawza, kiedyś był dla niej za ciężki ale teraz pewnie byłby OK... No nic, musze zbierac piniążki :D

Rasta gra (na) zwłokę