Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dokładnie w zdjęciach chodzi o uchwycenie słodkiego momentu.A ty żonkila myślisz ,że głowa psa najważniejsza?Mylisz się moja droga niedoświadczona fotogracznie koleżanko.Najważniejszy jest ODBYT jego piękna ,delikatna ,gładka skórka i te niesamowite cechy rozciągliwość,kolorystyka poezja.

Posted

[quote name='olekg89']Dokładnie w zdjęciach chodzi o uchwycenie słodkiego momentu.A ty żonkila myślisz ,że głowa psa najważniejsza?Mylisz się moja droga niedoświadczona fotogracznie koleżanko.Najważniejszy jest ODBYT jego piękna ,delikatna ,gładka skórka i te niesamowite cechy rozciągliwość,kolorystyka poezja.

[FONT=Georgia]:shake: wiele jeszcze muszę się nauczyć
zwracam honor w takim razie :oops:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:shake: wiele jeszcze muszę się nauczyć
zwracam honor w takim razie :oops:
[/FONT]
Choćbyś nie wiem jak się starała i tak nie dorównasz mistrzyni :P

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:roll: taa i Ty też byłaś w Sopocie
weźcie wszyscy spadajcie :obrazic:
[/FONT]

:diabloti: i jutro tyż idę :loveu:
[quote name='Izabela124.']A jakimś szetlandzikom lub grzywkom porobiłaś fotki?

Szetland się załapał, a grzywki jutro powinny byc ;)

Posted

[quote name='diabelkowa']http://img25.imageshack.us/img25/9959/dscf8181.jpg zawsze sie znajdzie jakas czarna owca w rodzinie ;)

Ojoj... U mnie się to sprawdziło... ;/ I sobie teraz wesoło rodzice biegają po sądach :roll:

[quote name='Minerva']http://img716.imageshack.us/img716/526/dscf8357y.jpg Za tydzień będziemy mogły porównać kto ma bardziej zniszczony talerzyk :evil_lol: Ja już obstawiam, że Fredka :p
http://img202.imageshack.us/img202/1087/dscf8507.jpg Ależ ma cudne oczy :)

Haha, gdybym nie wyrzuciła, to chętnie pokazałabym pomarańczowy talerzyk z tak pogryzionym tym środkiem, że aż wypadł xd

Błotne:

Posted

ON w błocie i później leżakowanie na czyściutkiej, dopiero co wymytej podłodze :mdleje:
Widać że się świetnie bawiła, bo brudny i mokry pies to szczęśliwy pies :loveu: (oczywiście znajdą się wyjątki ;)). A ten talerzyk to chyba w miarę 'młody' bo jeszcze w dobrej kondycji :razz:

Posted

*Monia* napisał(a):
ON w błocie i później leżakowanie na czyściutkiej, dopiero co wymytej podłodze :mdleje:
Widać że się świetnie bawiła, bo brudny i mokry pies to szczęśliwy pies :loveu: (oczywiście znajdą się wyjątki ;)). A ten talerzyk to chyba w miarę 'młody' bo jeszcze w dobrej kondycji :razz:

Talerzyk nabyty w sobotę ;)

Posted

Tararrararaaaa :loveu:

Mój głupi pies, po pół roku zawieszenia prób w końcu załapał, że można się bawic 2woma dyskami :loveu:!
Już nie wybiera sobie lepsiejszego tylko biega za obydwoma :) Czas dokupic więcej... :razz:

Jakieś jeszcze przez Martynę robione, dlatego takie brzydkie :diabloti: ;) Mogą się niektóre powtórzyc.