Ty$ka Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Majkowska']A ja z innej beczki - kto to jest Gruby??[/QUOTE] Pies Vailet :D Quote
Onomato-Peja Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 Będzie ciężko :lol: Raven... :loveu: Quote
Majkowska Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Ale różowiutki:loveu: pokaż go całego! To są szele czy obroża?? Quote
Onomato-Peja Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 Szelki Jest różowa, bo ma okropną alergię. :eviltong: Quote
Vailet Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Jeny, co to za cudo? Musimy jechac na spacer! Nie ma zmiłuj! Quote
Onomato-Peja Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 Nigdzie z dwoma psami nie jadę, mogę wyjść, w okoliczne tereny. :eviltong: Boże, mam ich dość! CIĄGLE SIĘ BAWIĄ Quote
Vailet Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Mow gdzie, ja przyjade :lol: a tak w ogole to jakis tymczas czy na przechowanie od kogos? A moze twoj?:diabloti: Quote
Majkowska Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Raven to jest ona? Dziwnie, Raven to o ile sie nie mylę znaczy kruk, kruk jest męski, zresztą imię też brzmi męsko. Ale to tak jak z Joy - na początku też byłam pewna że to piesek ;) Quote
agutka Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 piękności :loveu: z resztą wszystkie bulki piękne:diabloti: alergia alergią ale ma przynajmniej mało ognisk grzyba co jest nie lada wyczynem ;) co ją uczula? kiedy mam wpaść? Quote
Majkowska Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='agutka'] kiedy mam wpaść?[/QUOTE] Będziecie urządzać walkę?? :lol: Quote
Onomato-Peja Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 [quote name='Vailet']Jak mozesz :-( do kiedy? Do wtorku lub środy. A i dojazd... :diabloti: Ymmm Oksywie lub Obłuże, autobus z Gdyni centrum, ok 15-20min. [quote name='Majkowska']Raven to jest ona? Dziwnie, Raven to o ile sie nie mylę znaczy kruk, kruk jest męski, zresztą imię też brzmi męsko. Ale to tak jak z Joy - na początku też byłam pewna że to piesek ;) Aj tam, ja na swoją wołam Krasnal... To też mało kobiece. :lol: [quote name='agutka']piękności :loveu: z resztą wszystkie bulki piękne:diabloti: alergia alergią ale ma przynajmniej mało ognisk grzyba co jest nie lada wyczynem ;) co ją uczula? kiedy mam wpaść?Na pewno kurczak a co poza tym... Chyba z nią jest jak z Purklem, bo podjada strasznie, śmietnik na 4 łapach, nawet plastikową butelkę chciała... ZJEŚĆ. Najlepiej w weekend, sobotę lub niedzielę z rana. Dziewczyny nie próżnują. Quote
agutka Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 hmmm to powinna wychodzić w kagańcu żeby nic nie wciągała , szkoda psa bo na fotach widać że jest bardzo zajechana od tych alergii no ale mojej też czasem nie upilnuję w dodatku teraz się od kilku dni ostro drapie i nie potrafię zlokalizować co to może być :/ żeby moja glizda tak bawiła się z obcym psem w domu:placz: Quote
Majkowska Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 http://i751.photobucket.com/albums/xx152/Bananera/CANON%2050D/035bc.jpg :crazyeye: Co się tam u was w tym domu dzieje...:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 [quote name='agutka']hmmm to powinna wychodzić w kagańcu żeby nic nie wciągała , szkoda psa bo na fotach widać że jest bardzo zajechana od tych alergii no ale mojej też czasem nie upilnuję w dodatku teraz się od kilku dni ostro drapie i nie potrafię zlokalizować co to może być :/ żeby moja glizda tak bawiła się z obcym psem w domu:placz: Na żywo wygląda gorzej... Jak przez jakiś czas nic nie robi staje się biała, ale wystarczy kilka ruchów i zmienia maść na barwy narodowe. :( Bidula. Ona nie jest nam taka znów obca, kilka spacerów było. :lol: Ale przyznam, że w domu Raszpla potrafi się zachować... czasem. :D [quote name='Majkowska']http://i751.photobucket.com/albums/xx152/Bananera/CANON 50D/035bc.jpg :crazyeye: Co się tam u was w tym domu dzieje...:evil_lol: Czary :loveu: Po dniu wczorajszym i dzisiejszym poranku myślałam, że już ich nie zmęczę... Noc nieprzespana, bo Raven dosłownie i w przenośni wchodziła mi na głowę, do późnego wieczora laski się tłukły, rano o 4:40 pobudka, 5-7 poranny spacerek... Boże... :D Wróciłam po 2h a one dalej... Jeszcze dobre 1.5h naparzania, na szczęście jak już wychodziłam do szkoły Raven poszła spać. :lol: O 16 wzięłam je na kolejny spacer, trochę połaziły, Raszpla pobiegała za piłką, Raven tarzała się w trawie. :D A teraz omatobosko, śpią! :loveu: I obie chrapią jak świniaki. :lol: :diabloti: :loveu: Quote
Majkowska Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 http://i751.photobucket.com/albums/xx152/Bananera/CANON%2050D/049.jpg Ja to zgłaszam!! Ja to zgłaszam!!!!!:evil_lol: Jejku ona faktycznie jest koszmarnie różowiutka... Zaraz zaraz, oni Ci dali psa z tyloma obrożami czy to asortyment własny?? Quote
Onomato-Peja Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 Wszystko nasze. Z nią w komplecie są tylko szelki, których nienawidzę. :eviltong: Step in, brrr...! Dostałam pozwolenie na ubieranie jej wedle uznania, ale chyba koniec z obrożami, jej szyja wygląda jak tarta pół dnia pumeksem... :roll: Quote
Vailet Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Jaka ona jest piekniusia omnomniomniom :loveu: ale faktycznie ma wiecej rozowego, niz bialego :lol: A pierwsza fotka...hm... Wiedzialam ze to sie kiedys tak skonczy:diabloti: Quote
agutka Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 ty weż właściciela zagoń niech coś zrobi z tą skórą bo to na moje wygląda jak atopia skórna :/ powinna być kąpana lub zasypywana :( to co sobota? ;) Quote
agutka Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 może fungidermu podrzucę na te pazury lub pudru na grzyba? jest wilgoć Leda też rdzewieje ale zawsze to trochę ulży ;) Quote
Baski_Kropka Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 A ja mam takie pytanie... buliki mają skłonności do takich dziwnych problemów skórnych?? Quote
Recommended Posts