Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Raven to jest ona?
Dziwnie, Raven to o ile sie nie mylę znaczy kruk, kruk jest męski, zresztą imię też brzmi męsko.
Ale to tak jak z Joy - na początku też byłam pewna że to piesek ;)

Posted

piękności :loveu: z resztą wszystkie bulki piękne:diabloti: alergia alergią ale ma przynajmniej mało ognisk grzyba co jest nie lada wyczynem ;) co ją uczula? kiedy mam wpaść?

Posted

[quote name='Vailet']Jak mozesz :-( do kiedy?
Do wtorku lub środy.

A i dojazd... :diabloti: Ymmm Oksywie lub Obłuże, autobus z Gdyni centrum, ok 15-20min.
[quote name='Majkowska']Raven to jest ona?
Dziwnie, Raven to o ile sie nie mylę znaczy kruk, kruk jest męski, zresztą imię też brzmi męsko.
Ale to tak jak z Joy - na początku też byłam pewna że to piesek ;) Aj tam, ja na swoją wołam Krasnal... To też mało kobiece. :lol:
[quote name='agutka']piękności :loveu: z resztą wszystkie bulki piękne:diabloti: alergia alergią ale ma przynajmniej mało ognisk grzyba co jest nie lada wyczynem ;) co ją uczula? kiedy mam wpaść?Na pewno kurczak a co poza tym... Chyba z nią jest jak z Purklem, bo podjada strasznie, śmietnik na 4 łapach, nawet plastikową butelkę chciała... ZJEŚĆ.

Najlepiej w weekend, sobotę lub niedzielę z rana.

Dziewczyny nie próżnują.

Posted

hmmm to powinna wychodzić w kagańcu żeby nic nie wciągała , szkoda psa bo na fotach widać że jest bardzo zajechana od tych alergii no ale mojej też czasem nie upilnuję w dodatku teraz się od kilku dni ostro drapie i nie potrafię zlokalizować co to może być :/

żeby moja glizda tak bawiła się z obcym psem w domu:placz:

Posted

[quote name='agutka']hmmm to powinna wychodzić w kagańcu żeby nic nie wciągała , szkoda psa bo na fotach widać że jest bardzo zajechana od tych alergii no ale mojej też czasem nie upilnuję w dodatku teraz się od kilku dni ostro drapie i nie potrafię zlokalizować co to może być :/

żeby moja glizda tak bawiła się z obcym psem w domu:placz: Na żywo wygląda gorzej... Jak przez jakiś czas nic nie robi staje się biała, ale wystarczy kilka ruchów i zmienia maść na barwy narodowe. :( Bidula.

Ona nie jest nam taka znów obca, kilka spacerów było. :lol:
Ale przyznam, że w domu Raszpla potrafi się zachować... czasem. :D

[quote name='Majkowska']http://i751.photobucket.com/albums/xx152/Bananera/CANON 50D/035bc.jpg :crazyeye: Co się tam u was w tym domu dzieje...:evil_lol:
Czary :loveu:

Po dniu wczorajszym i dzisiejszym poranku myślałam, że już ich nie zmęczę...

Noc nieprzespana, bo Raven dosłownie i w przenośni wchodziła mi na głowę, do późnego wieczora laski się tłukły, rano o 4:40 pobudka, 5-7 poranny spacerek... Boże... :D Wróciłam po 2h a one dalej... Jeszcze dobre 1.5h naparzania, na szczęście jak już wychodziłam do szkoły Raven poszła spać. :lol:
O 16 wzięłam je na kolejny spacer, trochę połaziły, Raszpla pobiegała za piłką, Raven tarzała się w trawie. :D
A teraz omatobosko, śpią! :loveu: I obie chrapią jak świniaki. :lol:

:diabloti:

:loveu:

Posted

Wszystko nasze. Z nią w komplecie są tylko szelki, których nienawidzę. :eviltong:
Step in, brrr...! Dostałam pozwolenie na ubieranie jej wedle uznania, ale chyba koniec z obrożami, jej szyja wygląda jak tarta pół dnia pumeksem... :roll:

Posted

Jaka ona jest piekniusia omnomniomniom :loveu: ale faktycznie ma wiecej rozowego, niz bialego :lol:

A pierwsza fotka...hm... Wiedzialam ze to sie kiedys tak skonczy:diabloti:

Posted

ty weż właściciela zagoń niech coś zrobi z tą skórą bo to na moje wygląda jak atopia skórna :/ powinna być kąpana lub zasypywana :(

to co sobota? ;)