Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Talucha']A weź mnie nie denerwuj! Ja liczę, że uda mi się być na Gdańskim :lol:

Na Gdańskim to będe na 110% :loveu:
[quote name='Baski_Kropka']Jak czytam te wasze wywody, to się zastanawiam co wy bierzecie i co za dilera macie :P
Ale zdjęcia zajebiste jak zwykle :D
:D :D :D
[quote name='junoo']http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Canon 50D/KrazQcemb_zps79978c0e.jpg
kooocham to foto
ma takie oczy mówiące "proszę mów dalej"
super :loveu:
To są raczej oczy mówiące "Jeszcze słowo a Cię ugryzę" i wnioskuję to po tym, co stało się 3 sekundy później. :eviltong:

Rany, było mega!
Jeśli dodam jakieś szczegóły to dodam je później, bo chwilowo nie mam czasu. :lol:
Zapamiętam ten konwent, jeśli nie do końca życia to przynajmniej dopóki mi krwiaki z nóg i twarzy nie zejdą. :lol:

Posted

[quote name='Majkowska']http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Canon 50D/203bc_zps13c9354d.jpg Swojego czasu moja kumpela swojemu owczarowi zrobiła prawie że idento fotę! Zresztą w necie też podobna krąży i oskarżałam ją że ukradła :D
A no bo na dobrą sprawę to nie sztuka zrobić takie foto ONkowi. :D Mam pełno podobnych.
[quote name='Baski_Kropka']Zdjęcia z tego konwentu mega!
Zacznij brać za fotografowanie kase, będzie na waciki :D Chciałabym, ale nie dajo. :eviltong:

[quote name='Vailet']http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Canon 50D/217_zpse4886006.jpg :loveu:
:D Zdarza się najlepszym!
Btw. to jedyne moje zdjęcie z konwentu, w dodatku jakaś ruda gnida zjadła mi ostrość z twarzy swymi oczyma. :lol:

Posted

Dzisiaj jedziemy na grupowy spacer do Orłowa! :lol: Nie wiem w sumie w ile osób, ale jedziemy! :D

Wczoraj miałam pojechać na rowerze nad jezioro ale po drodze potrącił mnie samochód, noga po jakimś czasie mi spuchła i stwierdziłam, że nie ma sensu. Dżizusie... :roll:

Posted

http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Canon 50D/chyn42bc_zpsd9354e83.jpg
Jaka ona jest piękna. Tak sobie cały czas oglądam Twoje zdjęcia, swoją drogą świetne są ale tak sobie oglądam i wspominam moją oneczkę. Już chyba zawsze będę się za owczarkami niemieckimi oglądać, chociaż zdradziłam je dla briardów :evil_lol:
Bardzo fajna suczka :loveu:
Mam nadzieję, że sprawa z samochodem nie okaże się poważna.

Posted

ale po drodze potrącił mnie samochód, noga po jakimś czasie mi spuchła i stwierdziłam, że nie ma sensu. Dżizusie...

ale wsio w porządku? weź lepiej do lekarza idź :lol:

Posted

Mnie kiedyś tez potrąciło auto...i strzaskałam sobie wtedy nieźle tyłek :P 3 tygodnie na L4 siedziałam :/
A tak dokładnie to leżałam :P Bo nie potrafiłam siedzieć i spałam tylko na brzuchu :P

Posted

[quote name='Majkowska']Wyśmienite foty, a Raszpla dostała "nowego blasku" na nich :)
I widoki :loveu:
Do takiego aparatu aż żal nie błyszczeć! :lol:

[quote name='Ania!']http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Canon 50D/chyn42bc_zpsd9354e83.jpg
Jaka ona jest piękna. Tak sobie cały czas oglądam Twoje zdjęcia, swoją drogą świetne są ale tak sobie oglądam i wspominam moją oneczkę. Już chyba zawsze będę się za owczarkami niemieckimi oglądać, chociaż zdradziłam je dla briardów :evil_lol:
Bardzo fajna suczka :loveu:
Ja też mam nadzieję zdradzić owczarki... Mam nadzieję zdradzić je na zawsze. :eviltong:

[quote name='Baski_Kropka']Mnie kiedyś tez potrąciło auto...i strzaskałam sobie wtedy nieźle tyłek :P 3 tygodnie na L4 siedziałam :/
A tak dokładnie to leżałam :P Bo nie potrafiłam siedzieć i spałam tylko na brzuchu :P
Przebiłaś mnie! :lol:
Rany, jak to się stało?
[quote name='Angi']ale wsio w porządku? weź lepiej do lekarza idź :lol:

[quote name='Ania!']Mam nadzieję, że sprawa z samochodem nie okaże się poważna.

[quote name='Majkowska']Jak to potrącił Cię samochód?! Nic Ci się nie stało??:crazyeye:

W sumie to chyba nic mi nie jest. :lol:
A wyglądało to tak...

Babka wyjeżdżała z podwórka, ja jechałam na rowerze za jakimś kolesiem, zatrzymaliśmy się, ona też... No to powoli zaczęliśmy przejeżdżać a ona w tym momencie pieprznęła w nas samochodem (wjechała trochę na chodnik...) i przetransportowała razem jakieś 5m po asfalcie. Pamiętam w sumie tylko jej przerażoną, dziką minę, podejrzewam, że pomyliła pedały, tak to wyglądało, bo ruszyła z miejsca z piskiem opon.
No i cóż... koleś miał rower zgnieciony jak naleśnik, trochę też się obdarł, bo go przy ziemi przytrzymało, mnie tylko zahaczyło, zrobiłam obrót 180' i szurnęłam te parę metrów razem z nimi. Byłam w lekkim szoku i chciałam stamtąd jak najszybciej odjechać, zobaczyłam, że rower mam cały, sama też nie ucierpiałam, zapytałam czy się przydam ale koleś powiedział, że mogę jechać... Pojechałam...
W sumie przez dłuższy czas nawet nie myślałam o tym, że to się stało, jechałam jeszcze dobre 30km (bo zgubiłam się w lesie i krążyłam :eviltong:) ale no, noga zaczynała mnie coraz mocniej boleć.
Podwijam spodnie a tu sina gula przy kolanie... Pierdziele i teraz dylemat, czy to stłuczenie czy coś poważniejszego...
Jakby coś mi się stało to byłabym w dupsku, bo nie mam ani nr rejestracyjnych ani... NICZEGO, no ale dobra, wróciłam do domu, zrobiłam sobie okład, opuchlizna zeszła i jest tylko siniak i zdarta skóra, coś tam się sączy, ale nie boli jakoś bardzo.
Zwykłe stłuczenie, raczej. :D

(mam nadzieję)

Chodzić mogę, jak jeżdżę to trochę boli, ale i tak dzisiaj jest już o niebo lepiej niż było wczoraj.

Posted

Cóż za piękna reklama trójmiejskiego wątku :lol:
Nie zazdroszczę bliskiego spotkania z samochodem, ale podziwiam że przejechałaś po tym jeszcze tyle km:D

Posted

[quote name='maryg22']Cóż za piękna reklama trójmiejskiego wątku :lol:
Nie zazdroszczę bliskiego spotkania z samochodem, ale podziwiam że przejechałaś po tym jeszcze tyle km:D
Wiesz co... Ja chyba byłam po prostu w lekkim szoku i dlatego jechałam dalej nie myśląc o niczym.
[quote name='Talucha']Jedno z moich ulubionych zdjęć z dzisiaj :diabloti: Zaraz jeszcze dam te z Grubym :loveu:
<3

[quote name='Angi']nie strasze, wiem po swoim kolanie ;)
Cholera... :mad:
[quote name='Ty$ka']Przyszłam do Was :D
Żeby nie było, że śmieję się z Twojej psicy poza Twoimi plecami :siara:

Paszoł. :diabloti:

Mamy neue obroże :loveu:

I moje mądre psisko znów utopiło swoje NOWE frisbee :loveu: Czemu to się ZAWSZE dzieje w orłowie? :lol:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']To Ty mnie na fejsbuniu zaprosiłaś! :cool3:
W końcu wiem o kogo kamon. :lol:[/QUOTE]

Nie wie kto to, ale przyjmuje xD