Baski_Kropka Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Spoko, przywykłam już do bycia Baśką :P Quote
Talucha Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Jakie rebele, włóczą się po rezerwacie gdzie z psami już nie wolno :lol: Quote
agutka Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 nieziemsko tu wygląda :cool3: http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Canon%2050D/Crazyb_zps30c7a37f.jpg Quote
Onomato-Peja Posted April 15, 2014 Author Posted April 15, 2014 Natalia - a co my się będziemy... :lol: Agata - Właśnie usiadłam do książek, spadam stąd :evil_lol: Jak mnie oczy i głowa od matmy rozbolą to się jeszcze chwilę zrelaksuję przy zdjęciach i poślę. :) Quote
Onomato-Peja Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 Za dużo zdjęć! Za dużo! A szykują się kolejne! Jeszcze nie ogarnęłam fot Sagata a już mam Grubego i Lisa... Boże, no nieee. :lol: Quote
Vailet Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 O, dotarlas juz :lol: zaraz ci pokradne fociszki:cool1: Quote
Onomato-Peja Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 Boże, niewychowana, na psa krzyczy, jorka bije i jeszcze złodziej. :cool3: Skoro mam świadków to chciałabym się pochwalić, że Raszpla chyba miała dziś umysłowy okres, bo przez ponad pół godziny bezustannie JĘCZAŁA... Myślałam, że wezmę kija i jej łeb rozwalę, uspokoić jej nie szło, niczym. NICZYM. Rzucałam kija - jęki, nie rzucałam - jęki, titałam - jęki, darłam mordę - jęki, bez kagańca - jęki, w kagańcu - jęki... :loveu::placz: JĘKI JĘKI JĘKI JĘKI :roll: Uspokoiła się jak poszliśmy w las, ale przez dłuższą chwilę byłam gotowa przetrącić jej kręgosłup i kupić sobie bordera. :eviltong: Quote
Baski_Kropka Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Hohohoho już się nie mogę doczekać aż się spotkamy <3 Bo wiesz... ja bym chciała jakąś słit focie ze swoim piesełem...:loveu: A tak na poważnie, to ciekawe czy się futra dogadają :P W ogóle to nie mogę się doczekać przyjazdu na OBI <3 I w ogóle to mega Wam zazdroszczę, że macie taką ekipę spacerową i możecie się spotkać... U nas bieda aż piszczy... tylko Miczkensową tu mamy I Molową z którą jeszcze się nie spotkaliśmy :D Quote
agutka Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 o Raszpla jak zwykle ubłocona :loveu: Ty tak nie narzekaj na swoją sucz bo moją byś chyba po godzinie zabiła:D fotki i pieski rewelacja ;) Quote
Vailet Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 ta, ja niewychowana, to Ty straszyłaś dzikie zwierzęta swoim słownictwem, psa biłaś i się nad nią znęcałaś, to dlatego bidulka cały czas płakała :shake::diabloti: Quote
kalyna Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Taaa jakby borderek nie jęczał :evil_lol: http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Canon%2050D/Kra1_zpse5845b4f.jpg od razu można rozpoznać Owczara :loveu: :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Hohohoho już się nie mogę doczekać aż się spotkamy <3 Bo wiesz... ja bym chciała jakąś słit focie ze swoim piesełem...:loveu: A tak na poważnie, to ciekawe czy się futra dogadają :P W ogóle to nie mogę się doczekać przyjazdu na OBI <3 I w ogóle to mega Wam zazdroszczę, że macie taką ekipę spacerową i możecie się spotkać... U nas bieda aż piszczy... tylko Miczkensową tu mamy I Molową z którą jeszcze się nie spotkaliśmy :DWszyscy chcą zdjęcia! Zacznę pobierać opłatę :lol: OBI? O matko, nie dla nas. :diabloti: Ekipa spacerowa jest cholernie rozbita i zmienna, mimo, że nas tyle w 3city to i tak ciężko się regularnie na spacer z innym psowatym spiknąć. [quote name='agutka']o Raszpla jak zwykle ubłocona :loveu: Ty tak nie narzekaj na swoją sucz bo moją byś chyba po godzinie zabiła:D fotki i pieski rewelacja ;) Nie narzekaj... Poważnie dziś przeginała. :D Ledę chyba nawet pokonała w tej kategorii. Dank. :) [quote name='Vailet']ta, ja niewychowana, to Ty straszyłaś dzikie zwierzęta swoim słownictwem, psa biłaś i się nad nią znęcałaś, to dlatego bidulka cały czas płakała :shake::diabloti:Nie straszyłam, poszerzałam ich zasoby językowe. :eviltong: A co do reszty wypowiedzi... :shake: Dogomania Cię zepsuła! :lol: [quote name='kalyna']Taaa jakby borderek nie jęczał :evil_lol: http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Canon 50D/Kra1_zpse5845b4f.jpg od razu można rozpoznać Owczara :loveu: :loveu: Z tym borderkiem to sobie oczywiście jaja robię, ale mała dzisiaj pobiła wszystkich. Jutro ja pobiję ją! :evil_lol: Zgadnijcie co właśnie robiła Raszpla...? TAK! JĘCZAŁA! Beznadziejne dziś te zdjęcia zrobiłam. :D Przyznam, że od niechcenia i jak widać bez pomysłu. :D Quote
Onomato-Peja Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 Wiesz jaka Krasnalia jest na co dzień, to sobie to pomnóż razy nie wiem... 74. Wyprowadziłam dziś rower na jakieś 57km :lol: Jutro Ciapkowo, uło uło! Raszpla ma za dużo energii. :lol: Chyba wolę jak ja boli. :diabloti: Quote
Aga*Lis Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 O maj gasz! To ja swoich zdjęć już nie wstawiam! :eviltong: Quote
agutka Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 świetny jest Grubas lisek też na wesołego psiaka wygląda :) fajnie się ogląda :) Quote
Onomato-Peja Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 [quote name='Aga*Lis']O maj gasz! To ja swoich zdjęć już nie wstawiam! :eviltong: Wstaw z płotem! [quote name='agutka']świetny jest Grubas lisek też na wesołego psiaka wygląda :) fajnie się ogląda :) Lisek jest wyjątkowo wesoły. :evil_lol: Jadę, jadę na rowerze, wiater mi owiewa twarz! Quote
Vailet Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 [quote name='Onomato-Peja'] Lisek jest wyjątkowo wesoły. :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 :diabloti: Powinnam imprezować zamiast się uczyć. :lol: Co się dzieje... Quote
Vailet Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Fajne to zdjecie lisa podoba mi sie jego mina jak taka roszpunka :loveu: a ja hmmm wygladam jakbym przed chwila przeszla powazny wypadek samochodowy ale to jak zawsze :cool1: Quote
Aga*Lis Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 [quote name='Vailet']Fajne to zdjecie lisa podoba mi sie jego mina jak taka roszpunka :loveu: [/QUOTE] To raczej jest "Trawo? Ty gadasz?" :evil_lol: Quote
Naklejka Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 łojesu ile km! :crazyeye: Ja sobie z Arniczkiem po 8km robię, jak będę miała więcej czasu to zrobimy następnym razem jakieś 12km, szła ciał :evil_lol: Nie marudź na te zdjęcia, dobre są :) Quote
Recommended Posts