Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Tahoma]Przedstawiam wszystkim mojego złotego cockera, a właściwie cockerkę .:loveu:[/FONT]
[FONT=Tahoma]Tofina ma już pięć lat, choć miałam inne wyobrażenie o psach w tym wieku, ona wyprowadziła mnie z błędu :p zachowuje się tak jakby czas zatrzymał się jakieś trzy lata temu...[/FONT]
[FONT=Tahoma]Jest pełna życia i wiecznie wesoła. Kocha biegać, pływać, brać kąpiele błotne:razz: i towarzystwo ludzi.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Żeby nie zanudzać dalszym gadaniem, oto kilka zdjęć mojej suni ;)[/FONT]

[CENTER]

[/CENTER]

Edited by Joasia&Tofinka
Posted

Ooo super kolejny spaniel ze szczecina, bunajmniej z jego okolic .
Zdradzicie gdzie mieszkacie ?
Widzę w avatarze, że agi trenujecie ?
Amatorsko czy bardziej na poważnie ?

Posted

Przecław ;)
Póki co amatorsko, ale mamy w planach zacząć trenować w klubie, co z tego wyjdzie zobaczymy :p
Mam zamiar wybrać się z Tofinką w sobotę za 2 tgodnie i mam nadziję że i Tofi i mi się tam spodoba :)
Lucky a wy gdzie treneujecie?

Posted

My nie trenujemy czasami pojawimy się tu u tam, ale jak na razie Megi musi mi porządnie schudnąć . ;)
Skakałyśmy w hopie, ale już nie skaczemy, czasami pojadę też do koleżanka tu na dogo pod nickiem BobowitaMw
Czym robisz zdjęcia ? Czyżby jakieś lustro ?

Ps. Masz za duży podpis ;)

Posted (edited)

Dzieńki wielkie ;) taki jest ok?
Te zdjęcia, z wyjątkiem tego pomarańczowego lustrznką nikonem, pierwsze dwa boską D90, a pozostałe nie taką złą D70 ;)

Edited by Joasia&Tofinka