doddy Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Kilka fotek z dzisiejszego, bardzo fajnego spacerku w lesie z psiakami. Spacerek był super, fotki są mniej fajne, bo pogoda była marna (choć psy i komary były zadowolone). Quote
doddy Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Psiaki w lesie czuły się wyśmienicie. 10 metrowe linki nie były dla nich przeszkodą do świetnych zabaw z nami, ze sobą. Przy okazji sprawdziliśmy, że Clyde jest bardzo zorientowany na człowieka, przychodzi na zawołanie, uwielbia zabawy (w tym jest niestrudzony i choćby miał się czołgać będzie chciał się nadal bawić). Psy mają świetną kondycję. Bonnie jest mniej wylewna, ale jak już zobaczy, że się siada, to przychodzi na przytulanie i wtedy jest przeszczęśliwa. Clyde oczywiście nie stoi z boku, więc ma się na sobie oba psy. Quote
doddy Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Kolejna relacja zdjęciowa. Spacer nie zawsze był udany. :mrgreen: Quote
Malwi Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 albo mi się zdaje albo super podobny .. ale ten błękitny to pies jest ? jeśli tak to na 90% był u mnie w schronie ... mam gdzieś jego fotkę , zaraz poszukam.... Quote
doddy Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 To przecież nasz potwór :) Malwi, wiesz coś więcej? U Was nie kastruje się psów ani nie chipuje? Bo on ma jajca i nie ma chipa. Przed adopcją był sprawdzany dom do którego poszedł? Wiesz coś więcej? Ciekawe, czy to nieszczęśliwy przypadek, czy został wyrzucony? Dasz radę delikatnie się dowiedzieć co u nowych właścicieli? Pewnie nie wiecie jak np. miał na imię? Quote
pinkmoon Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Matko, co za cudeńka! Wychuchana, błyszczące, domowe psy... Zdjęcie ze schroniska bardzo podobne! Coś wiecie o losach tamtego psa? swoją drogą, czy wydany do adopcji nie byłby kastrowany? Quote
Malwi Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 z tego co pamiętam on był w schronisku około 2-3 dni - zgłosił się po niego właściciel ... jutro miałam jechać do schroniska, nie wiem czy dam radę bo mi wypadło kilka spraw, dowiedzieć się dowiem na bank - bo na bank miał kartotekę ... tylko to może troche potrwać bo to bylo w 2008 - zapamiętałam go baaardzo dobrze dlatego od razu skapowalam ze to moze byc on ... ale dane właściciela będą ;) w krótszym lub dłuższym czasie ale będą ;) imie tez będzie ... bo raczej w kartotece zapisują imiona te orginalne jak się właściciel znajdzie ;) chipowane są od zeszłego roku ... więc się jeszzce nie załapał... zdjęcia były dokładnie robione : 2 listopada 2008 .... dobrze ze data jest szybciej się znajdzie :D Quote
doddy Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 No to niecierpliwie czekamy na wieści. W razie co mój tel jest w pierwszym poście. Quote
ageralion Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Przepiekna parka i wygladaja na zadbane. Ciekawe co powie wlasciciel... Quote
Malwi Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 niestety dziś do schronu nie dojadę , zostałam uziemiona w domu :| ale dzwoniłam do schroniska będą szukać Quote
kamilawa Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 No to ciekawe jak się sprawy potoczą. A ja się na maxa zakochałam w tych psach i oderwać się od monitora nie mogę... Quote
andzia69 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 one są ...boskie!!!!:):):) ps. potrzebuję kogoś na wizytę przedadopcyjną dla Svenka - Żary! znacie kogoś? Quote
agnieszka32 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 No proszę, jakie wiadomości - dogomania działa jednak cuda!!! A one są boskie, przepiękne, aż nieprawdopodobnie piękne... Quote
Malwi Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 i dlatego że takie piękne ( piekny ) to go zapamiętałam no .... masakra... jakby ktoś inny wtedy zdjęcia robił to bym w życiu nie skojarzyła .... az sama uwieżyć w to nie moge ;) Quote
Malwi Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 w schronisku właśnie szukają danych do właściciela :D komu wysyłać na PW jakby przyszły ? doddy Tobie ? Quote
doddy Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Tak, do mnie jak najbardziej. Siedzimy z p. Magdą jak na szpilkach od kilku dni (p. Magda chciała adoptować psiaki jak tylko dowiedziała się, że mają być zastrzelone) i podczytuje temat. :) Quote
Malwi Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 właśnie dostałam :d już wysyłam - z tym że numer może być nieaktualny - w koncu prawie 2 lata minęły ... Quote
Recommended Posts