Folen Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Słońce moje..za chwilę będzie dwa lata jak Cię nie ma.. Quote
Folen Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Dawno mnie tu nie było Słońce, ale myślę o Tobie codziennie... Quote
Monia70 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Szczęśliwych, zdrowych i usmiechnietych Swiąt Wielkiej Nocy! Quote
Folen Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Noszę Cię ze sobą ducha w środku i w tych zdruzgotanych ramionach wciąż żyjesz Czy będę mogła być przy Tobie? będę płakać za Tobą kiedy noc jest nieszczęśliwa i wzniosę głowę nad górami porozmawiam z ptakami i polecę bo dusza wciąż żyje kiedy ciało umiera.. Moje oczko zawsze w sercu.. ----------------------------------- Tak napisałam dwa lata temu, dwa lata temu umierałaś własnie na moich rękach..nigdy tego nie zapomnę :-( Najdłuższe, to rozstanie po którym się żyje jakby serce pękło i nic się nie stało... Quote
Monia70 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Folen napisał(a): Najdłuższe, to rozstanie po którym się żyje jakby serce pękło i nic się nie stało... Można odejśc na zawsze, by stale by blisko..... Quote
LAZY Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Pamietamy każdego dnia...Ból z każdym dniem staje się łatwiejszy do zniesienia, ale nie przemija...(') Quote
Folen Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Havanko, dziś poszła do Was Agatka, zaopiekujcie się nią, była wspaniałym człowiekiem... Quote
Folen Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 I Słońca nigdy nie zapomnę, bo zesłałaś mi drugie Słońce, które świeci dla mnie równie mocno... Quote
szajbus Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [FONT="]"Tu jest pamięć i tutaj świeczka. Tutaj napis i kwiat pozostanie. Ale zmarły gdzie indziej mieszka na wieczne odpoczywanie. [/FONT]" Quote
Monia70 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 "Dlaczego Ci coodeszli są bardziej obecni ????" Quote
Recommended Posts