szajbus Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie I choć przygasł świąteczny gwar Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Daj nam wiarę, że to ma sens Że nie trzeba żałować przyjaciół Że gdziekolwiek są dobrze im jest Bo są z nami choć w innej postaci I przekonaj, że tak ma być Że po głosach tych wciąż drży powietrze Że odeszli po to by żyć I tym razem będą żyć wiecznie..." Wesołych Świat w tej magicznej krainie Quote
Folen Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Dziękuję, że pamiętacie o moich zwierzakach, ja też pamiętam o Waszych czteronożnych miłościach...choć nie zawsze mam czas odwiedzić wątki, to noszę je wszystkie w sercu... Quote
Folen Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 To już 3 lata, a wciąż jakby dziś i przed chwilą... Słońce moje... Noszę Cię ze sobą ducha w środku i w tych zdruzgotanych ramionach wciąż żyjesz Czy będę mogła być przy Tobie? będę płakać za Tobą kiedy noc jest nieszczęśliwa i wzniosę głowę nad górami porozmawiam z ptakami i polecę bo dusza wciąż żyje kiedy ciało umiera.. Quote
Folen Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Wichry grają a przestrzenie własny mi podają dźwięk takie śpiewy z nimi lub milczenie w szumie świętych buków zginął lęk zaszumiały cię powietrza i ruszyłaś sama na szlak ten ostatni ten najlepszy z tobą tam nikogo tylko wiatr.... Quote
Folen Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Słońce moje Ciebie też mam ciągle w swoich myślach... Quote
Folen Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Dziś w nocy za Havanką poszła Azja, niespodziewanie...przekroczyła bramę TM... :-( :-( Quote
Recommended Posts