Folen Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Edyta Geppert "Szukaj mnie " Na chwilę przed odlotem Wśród ptasich stad W zawiłym horoskopie Na tysiąc lat W otwartym nagle oknie W cieniu za firanką Wśród ludzi na przystanku W słońcu i we mgle - Szukaj mnie Cierpliwie dzień po dniu Staraj się podążać moim śladem Szukaj mnie Bo sama nie wiem już Bo nie wiem kiedy sama się odnajdę. Wśród siedmiu dni tygodnia Jednakich tak W tańczących deszczu kroplach Zawodu łzach Po lustra obu stronach W nowych wciąż marzeniach Gdzie jestem, gdzie mnie nie ma Już nie bardzo wiem Szukaj mnie Cierpliwie dzień po dniu Staraj się podążać moim śladem Szukaj mnie Bo sama nie wiem już Bo nie wiem sama kiedy się odnajdę. :-( :-( Quote
Folen Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 A gdyby tak cofnąć czas.. choć na chwilę, i spojrzeć w Twoje oczy choć jeden raz.. Kocham Cię jak szaleniec zawsze i wciąż.. :-( Choć Słońce Moje już nie świeci.. Quote
GoniaP Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Folen beczę jak bóbr... Ja też kochałam, też mi wiele do kochania zabrano...Nie każdy rozumie tę pustke nie do zapełnienia, więc na codzień co? Trzyma się prosty ryjek... Ale są takie wieczory jak dzis, kiedy jest się samym, kiedy przychodzi czas na refleksję. Kiedy nie trzeba ukrywać łez, bo nikt nie patrzy. Kiedy można bezkarnie się wzruszyć i rozpamiętywać. Palę więc świeczkę za Twoja Havanę, za mojego Amica, Barriego i Smoka. Za Kocmołucha i za Zuzula. I za te wszystkie psy i koty które próbowałam ratować, ale mi sie nie udało:-( Za Fuksa i Marusię, za Benia, Lulusia, Tess, za Lolo i Brygidę. Mam nadzieję, że spotkam je wszystkie szczęśliwe za TM... Quote
Folen Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Żeby widzieć dokładnie zamykają oczy.. Chociaż więkdzym ryzykiem rodzić się niż umrzeć.. Kochamy wciąż za mało i stale za późno.. Potem cisza normalna więc całkiem nieznośna.. Jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy.. Kiedy myślimy o kimś zostając bez niego... ks. Jan Twardowski Quote
GoniaP Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Tak, to znów czwartek... Kolejny bez słońca. Twojego i mojego... Quote
Folen Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Oj tak Goniu, to Słońce dawno zgasło, a ja wciąż nie mogę uwierzyć.. Quote
GoniaP Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Nigdy nie uwierzysz, dlatego zawsze będziesz pamietać. Quote
Folen Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Havanka, Słońce opiekuj się Kończynką, dziś o 18.20 poszła do Ciebie :-( :-( Quote
LAZY Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Świat jest coraz bardziej okrutny...na szczęście nasze kochane zwierzaki znajdują spokój na drugiej stronie...szkoda, że my musimy pozostać tutaj...i tak bardzo tęsknic (') Quote
Folen Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 A to już 5mcy jak jej nie ma, a teraz jeszcze ... ['][']['] Kocham Was jak szaleniec, ciągle bardziej :-( Quote
Folen Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 W ramionach anioła odlecisz stąd z tego zimnego, ciemnego miejsca i nieskończoności, której się boisz.. Mam nadzieję, że się odnalazłyście i 3macie razem.. Quote
Folen Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Słońce moje, kolejny czwartek za nami, za mną, za Wami tam za TM.. Kocham jak szaleniec.. Quote
FaXa Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Dzisiaj jest środa... jutro kolejny czwartek bez Ciebie... a ja juz dziś zapale Ci tu świeczke.. [*] Strasznie mi przykro ... ja z koleji licze poniedzialki.. moj rudy odszedl 31 lipca 2006 i wiem co czujesz... bardzo dobrze ehh :( 3maj sie cieplo i kochaj nowego psiaka tak jak kochalas Havanke jej duszek napewno bedzie przy Was a moze i w nowym psiaczku.. ja w swoim szczeniaku odnajduje ciagle jakas czesc i zachowanie mojego psa.. i te spojrzenie oczu.. Quote
LAZY Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Dzisiaj jest czwartek...jakie to dziwne. Pamiętam dokładnie dzień i godzinę, w której odeszła moja sunia a nie pamiętam kiedy odszedł mój dziadek...Czy to źle? Dla Ciebie Havaneczko (') Quote
Folen Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Wiesz Lazy, ja też tak mam, ale nie potrafię stwierdzić czy to dobrze czy źle.. Dziś znowu czwartek, tyle już ich było, a ja się ciągle czuję jakbyśmy przed chwilą szły.. Odnalazłam w Indii część Ciebie, może to dziwne, ale w jej oczach widzę Twoje i z każdą minutą kocham ją bardziej, to dzięki Tobie Słońce tu się znalazłam, to dzięki Tobie India jest tuż obok.. A Ciebie kocham jak szaleniec, zawsze i wszędzie.. Quote
Folen Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Heh, znowu czwartek, znowu bez Ciebie, i tak do końca, dobrze, że dałaś mi Indię, dobrze, że dałaś część siebie w niej.. Quote
Folen Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 I przekonaj, że tak ma być, że po głosach tych wciąż drży powietrze, że odeszli po to , by ŻYĆ i tym razem- będą żyć wiecznie.. Quote
Folen Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Widzisz, pancia tak zaganiana, że nawet Ciebie zaniedbała :-( Mam nadzieję,że odlanazłaś tam Kończynę, że 3macie się razem, tak jak razem mam Was w sercu.. Quote
LAZY Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Na pewno Havana czekała na Konczynke i teraz razem czekają na Ciebie... Quote
Folen Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 A teraz Słońce moje daj mi siły i to szczęście potrzebne do odnazlezienia Yoszki.. Poprowadź mnie.. Quote
Folen Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Dziękuję, że byłaś ze mną przez te 6 lat.. Kocham Cię bardzo i dziękuję, że sprawiłaś, że trafiłam na Indię. Kocham ją szalenie, tak jak Ciebie. Quote
Folen Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Havanko uściskaj Lazunie i Kończynkę.. Quote
Recommended Posts