Smile of Red Witch Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Najukochanszy psiak na świecie. Buster urodzil sie 01.11.2004 w Częstochowie. Jego mama to Shyla z Czestochowy (suczka z krycia pozazwiązkowego), tata mojego smyka to : Brando Kaczina ( dziadek Busterka to : Achilleus Moravia Key Biscane a babcia : Afra Girl Nefer Buster a wiec w Bustera zylach plynie krew takich psow jak miedzy innymi : Ch.Pl Res CACIB Czekan Nurian masc blekitna pregowana; WOODS FOREST E-Z Black Dragon masc czarno- biala ze znaczenia;Kar Ron's ZBIR ;BEAUTY BLUE Florida;A-RA BEAUTY Lesoto tak więc w krwi mojego malucha płynie krew Floridy oraz Lesoto) jest weslym psiakiem , pelnym energii i temperamentu ( czasem my padamy a ten jeszcze ma sile ), Uwielbia dlugie spacery, wiszenie na oponce, przeciaganie oraz kapiele. Buster do ludzi jest cudowny, gdy tylko ktos do niego zagada to ten juz sie usmiecha i obdarza caluskami, A teraz czekam na wasze komenty. Pozdrowienia dla wszystkich milosnikow Amstaffów oraz wszystkich psów. Na jednym ze zdjec jest wujek Bustera - Baks Kaczina (to ten blekitno pregowany z obcietymi uszkami), ta czarno-pręgowana z białym sunia to mama Busterka Shyla, natomiast jasno pręgowany pies to tata Busterka - Brando Kaczina Chetnych do rozmowy zapraszam na gg, moj numer to 1099117 a to jest najlepszy przyjaciel mojego psa - jamnik moich rodzicow - tutaj jeszcze u mamusi - niuno w wieku 4 miesiecy - " czy te oczy moga klamac?" - do gory podwoziem - tak bym wygladal bez uszek - ja i moja kolezanka Luna tak o to pies wypoczywa z panem Quote
madziasto4 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Witaj ;) bardzo ładnego masz pieska :lol: Quote
Patka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 amstaffka1978 hej po co zakładac 2 wątek ten temat już przeciez był - niemal identyczny ... dziwne???? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20709 Quote
Smile of Red Witch Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Patka napisał(a):amstaffka1978 hej po co zakładac 2 wątek ten temat już przeciez był - niemal identyczny ... dziwne???? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20709 Patka dziwne bo ja tutaj forum Bustera nie zakladalam :), Moze ktos zrobil to za mnie Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 amstaffka1978 napisał(a):Patka dziwne bo ja tutaj forum Bustera nie zakladalam :), Moze ktos zrobil to za mnieprzeczytaj :razz:przecież wszystko co tam jest napisane piszesz i tutaj . Poproś moda o połączenie tych 2 topików albo o usunięcie jednego ;) Quote
Smile of Red Witch Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):przeczytaj :razz:przecież wszystko co tam jest napisane piszesz i tutaj . Poproś moda o połączenie tych 2 topików albo o usunięcie jednego ;) Wlasnie szukam tamtego tematu, i chcialabym zamknac tamten temat tylko nie wiem jak to zrobic :) Quote
dbsst Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 no nie moge jakie cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudenko :loveu: hihiiiihi astman i jego przytulanka hahahhaha witamy :d Quote
Basia&Safi Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 jeeeeeee jeszcze jedna mordeczka do ogladania slicznyy :):) Quote
Smile of Red Witch Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 A o to kilka fotek z Wielkanocy, które spędziliśmy u mojego dziadka na wsi, Buster mial do zabawy 2 kolegow, z ktorymi szalal :) - Oponka jest tylko moja A o to moja paszcza w całej okazałości Trójka wspaniałych :) A to jest miejsce gdzie Buster szalal :) Pobaw sie zę mną troszke :)) Quote
anetta Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 :crazyeye: jaki palac a ile miejsca na szalenstwa :multi: i plywanko dodatkowo :cool3: Quote
Smile of Red Witch Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 anetta napisał(a)::crazyeye: jaki palac a ile miejsca na szalenstwa :multi: i plywanko dodatkowo :cool3: Dokladnie Buster w Niedziele zaliczył już kąpiel w tym stawie :) A pozniej znalazl taka ladnie rozkladajaca sie rybke i ladnie sie w niej wyperfumowal Quote
Smile of Red Witch Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 A o to porcja fotek z weekendu na wsi Zaraz odgryze Ci głowe Moja gałązka 13 letnia Mafia zmeczony po calym dniu A ja wisze Quote
Kostek Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 1 fota wymiata gdzie on tego lba polknal hihi :D Quote
Medorowa Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ale piękniś jeden :loveu: :loveu: Świetne foteczki - prosimy o więcej, no i oczywiście prosze piesia mocno wymiziać:loveu: :loveu: Quote
anetta Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Swietne foty! http://img282.imageshack.us/img282/9195/51sf.jpg :grin: Quote
Smile of Red Witch Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 A o to kilka fotek z serii " pies morderca" :D A o to kilka starszych fotek Busterka tak o to pies wypoczywa z panem Quote
Smile of Red Witch Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 A o to 3 nowe fotki Busterka Czekamy na wasze komentarze. Quote
Smile of Red Witch Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 A o to kilka fotek z dzisiejszego spacerku nad Wisle Quote
Smile of Red Witch Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Madziu dziekuje bardzo w imieniu swoim i Busterka. Czekamy na wiecej waszych opini na temat naszego urwiska, gdyz bardzo lubimy je czytac :lol: Quote
Basia&Safi Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 nooo to mi sie bardzo podoba a najbardziej to z tymi malutkimi zabawkami jak opona pien :D:D:D jakbym widziala amstafa od sasiada heheh Quote
Smile of Red Witch Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 A o to kolejna porcja fotek Bustera Quote
Medorowa Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 O jejciu, a co to za śliczne maleństwo z Basterkiem????:p :p :p :p Quote
Recommended Posts