Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najukochanszy psiak na świecie. Buster urodzil sie 01.11.2004 w Częstochowie. Jego mama to Shyla z Czestochowy (suczka z krycia pozazwiązkowego), tata mojego smyka to : Brando Kaczina ( dziadek Busterka to : Achilleus Moravia Key Biscane a babcia : Afra Girl Nefer Buster a wiec w Bustera zylach plynie krew takich psow jak miedzy innymi : Ch.Pl Res CACIB Czekan Nurian masc blekitna pregowana; WOODS FOREST E-Z Black Dragon masc czarno- biala ze znaczenia;Kar Ron's ZBIR ;BEAUTY BLUE Florida;A-RA BEAUTY Lesoto tak więc w krwi
mojego malucha płynie krew Floridy oraz Lesoto) jest weslym psiakiem , pelnym energii i temperamentu ( czasem my padamy a ten jeszcze ma sile ), Uwielbia dlugie spacery, wiszenie na oponce, przeciaganie oraz kapiele. Buster do ludzi jest cudowny, gdy tylko ktos do niego zagada to ten juz sie usmiecha i obdarza caluskami, A teraz czekam na wasze komenty. Pozdrowienia dla wszystkich milosnikow Amstaffów oraz wszystkich psów. Na jednym ze zdjec jest wujek Bustera - Baks Kaczina (to ten blekitno pregowany z obcietymi uszkami), ta czarno-pręgowana z białym sunia to mama Busterka Shyla, natomiast jasno pręgowany pies to tata Busterka - Brando Kaczina Chetnych do rozmowy zapraszam na gg, moj numer to 1099117

a to jest najlepszy przyjaciel mojego psa - jamnik moich rodzicow
- tutaj jeszcze u mamusi
- niuno w wieku 4 miesiecy
- " czy te oczy moga klamac?"

- do gory podwoziem
- tak bym wygladal bez uszek
- ja i moja kolezanka Luna

tak o to pies wypoczywa z panem

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

amstaffka1978 napisał(a):
Patka dziwne bo ja tutaj forum Bustera nie zakladalam :), Moze ktos zrobil to za mnie
przeczytaj :razz:przecież wszystko co tam jest napisane piszesz i tutaj .
Poproś moda o połączenie tych 2 topików albo o usunięcie jednego ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
przeczytaj :razz:przecież wszystko co tam jest napisane piszesz i tutaj .
Poproś moda o połączenie tych 2 topików albo o usunięcie jednego ;)

Wlasnie szukam tamtego tematu, i chcialabym zamknac tamten temat tylko nie wiem jak to zrobic :)

Posted

A o to kilka fotek z Wielkanocy, które spędziliśmy u mojego dziadka na wsi, Buster mial do zabawy 2 kolegow, z ktorymi szalal :)

- Oponka jest tylko moja

A o to moja paszcza w całej okazałości

Trójka wspaniałych :)
A to jest miejsce gdzie Buster szalal :)

Pobaw sie zę mną troszke :))

Posted

anetta napisał(a):
:crazyeye: jaki palac a ile miejsca na szalenstwa :multi: i plywanko dodatkowo :cool3:

Dokladnie Buster w Niedziele zaliczył już kąpiel w tym stawie :) A pozniej znalazl taka ladnie rozkladajaca sie rybke i ladnie sie w niej wyperfumowal

• 2 weeks later...