Smile of Red Witch Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 No i wrzucam ostatnio porcje fotek z Mazur - Dokad te mrowki tak maszeruja? Quote
Smile of Red Witch Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 A o to kilka fotek z weekendu u mojego dziadka Jak wam sie podobaja nowe fotki Busterka? Czekamy na komentarze. Quote
Smile of Red Witch Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Dzieki Madziu za mile slowka, ty zawsze cos nam napiszesz sympatycznego, buziaczki :) Quote
Medorowa Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 amstaffka1978 napisał(a):Dzieki Madziu za mile slowka, ty zawsze cos nam napiszesz sympatycznego, buziaczki :) no a jak mam inaczej pisać, skoro taki sympatyczny piesek;) ;) A jako stały ,,kibic" Busterka, to ja bym sobie tak skromnie zażyczyła, jakieś jego zdjęcie podczas zabawy z innym pieskiem, hmm :razz: :cool3: Quote
Smile of Red Witch Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 No to przeciez sa fotki jak Busterek bawi sie z mala Hera, postaram sie jeszcze znalezc zabawy Busterka z jamnikiem moich rodzicow z Vipem :) Quote
Smile of Red Witch Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Madziu a to fotki specjalnie dla Ciebie Tak wygladal jak mial 4 miesiace A o to maly Busterek Quote
Medorowa Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 :loveu: :loveu: No rzeczywiście:oops: , ale co tam, jak ja tyle galerii odwiedzam, to nie ma się co dziwić:razz: Moja koleżanka wczoraj wzieła ze schroniska amstafka (amstafkopodobną;) ) sunię:loveu: chudzinka niesamowita:crazyeye: , ale jaka wspaniała i juz się zaprzyjaźniły z moim piesem;) Quote
Smile of Red Witch Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 no niestety Buster za innymi samcami nie przepada, ale za to kocha wszystkie suczki. Quote
Smile of Red Witch Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Wrzucam kilka fotek robionych dzisiaj na probe nowym nabytkiem Quote
Smile of Red Witch Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 A o to kilka foteczek z dzisiejszego spaceru, dziekuje naszej milej pani fotograf, czyli Uli za zrobienie ladnych fotek mojemu psiakowi :) Quote
Medorowa Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Panienka z okienka:razz: < a jaki kalendarz fajny maciee:evil_lol: > Quote
Smile of Red Witch Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Dziekuje, oczywiscie kalendarz z amstaffami inaczej byc nie moze :)) Quote
Medorowa Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 amstaffka1978 napisał(a):Dziekuje, oczywiscie kalendarz z amstaffami inaczej byc nie moze :)) No kalendarzyk bez bokserków:roll: :mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kati Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Swietne fotki, czy Buster tsk sie poplul, czy ma blizny na kufie? Quote
Smile of Red Witch Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='Kati']Swietne fotki, czy Buster tsk sie poplul, czy ma blizny na kufie? Kasiu tak faktycznie Buster mial blizny na pysku, po spotkaniu z kotem A o to kilka nowych fotek z dlugiego weekendu na mazurach Ja tez chce polowic rybki Buster i nowa siostrzyczka :) Quote
zaba14 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 śliczny piesio :loveu: em.. a kot przeżył? :razz: Quote
Cola Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Buster dodałeś mi wiary w mojego psiaka :multi: mój cwaniak "pływa" tylnymi łapami po dnie :evil_lol: cwaniak, a kiedyś pływał jak wyderka :roll: Moja oponka, moja :diabloti: i nikomu nie oddam... Quote
Medorowa Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Czy z tym koteczkiem walczył :razz: :evil_lol: A zdjęcia piękna <świetne jakościowo i nie tylko oczywiście;) >:multi: Quote
Smile of Red Witch Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='madzia i medor']Czy z tym koteczkiem walczył :razz: :evil_lol: A zdjęcia piękna <świetne jakościowo i nie tylko oczywiście;) >:multi: Nie Busterek opiekowal sie to mala koteczka, smielismy sie ze to jego nowa siostrzyczka Quote
Medorowa Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 amstaffka1978 napisał(a):Nie Busterek opiekowal sie to mala koteczka, smielismy sie ze to jego nowa siostrzyczka No, no podobieństwo jest:roll: Podobne umaszczenie, tylko trochę wielkość taka nie za bardzo ...:razz: :razz: :loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Siostrzyczka jeszcze urosnie, na zdjeciu ma okolo miesiaca, a buster ja pokochal calym sercem Quote
Smile of Red Witch Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 A o to kilka fotek Busterka Buster z swoja przyjaciolka Akira Quote
Medorowa Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Buster z swoja przyjaciolka Akira I chyba nie tylko przyjaciółką - a także nową wielką miłością :razz: Ach te buziaki:loveu: :evil_lol: Śliczna jest:loveu: Quote
Recommended Posts