Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

amstaffka1978 napisał(a):
Dzieki Madziu za mile slowka, ty zawsze cos nam napiszesz sympatycznego, buziaczki :)

no a jak mam inaczej pisać, skoro taki sympatyczny piesek;) ;)
A jako stały ,,kibic" Busterka, to ja bym sobie tak skromnie zażyczyła, jakieś jego zdjęcie podczas zabawy z innym pieskiem, hmm :razz: :cool3:

Posted

:loveu: :loveu:

No rzeczywiście:oops: , ale co tam, jak ja tyle galerii odwiedzam, to nie ma się co dziwić:razz:
Moja koleżanka wczoraj wzieła ze schroniska amstafka (amstafkopodobną;) ) sunię:loveu: chudzinka niesamowita:crazyeye: , ale jaka wspaniała i juz się zaprzyjaźniły z moim piesem;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Kati']Swietne fotki, czy Buster tsk sie poplul, czy ma blizny na kufie?
Kasiu tak faktycznie Buster mial blizny na pysku, po spotkaniu z kotem

A o to kilka nowych fotek z dlugiego weekendu na mazurach

Ja tez chce polowic rybki
Buster i nowa siostrzyczka :)

Posted

Buster dodałeś mi wiary w mojego psiaka :multi: mój cwaniak "pływa" tylnymi łapami po dnie :evil_lol: cwaniak, a kiedyś pływał jak wyderka :roll:

Moja oponka, moja :diabloti: i nikomu nie oddam...

Posted

amstaffka1978 napisał(a):
Nie Busterek opiekowal sie to mala koteczka, smielismy sie ze to jego nowa siostrzyczka

No, no podobieństwo jest:roll: Podobne umaszczenie, tylko trochę wielkość taka nie za bardzo ...:razz: :razz: :loveu:

• 1 month later...