fiorsteinbock Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 DarkWater napisał(a):Fior jest dobrze. Koopę się wytnie, ozór się doklei ;). Ja wiem do czego jestes zdolna, hahha! Twoje jedno allegro juz przeszlo do historii! Ciotka Dark jak zareklamowala Lilkę, to domkow zglosilo sie 28!! Popraw liczbe domkow, jakbym sie mylila :loveu: Quote
DarkWater Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Liczba domków się zgadza. Tylko piesek inny ;). A to fikuśne Allegro Lilki na gawiedź nie zadziałało - nikt nie zadzwonił do tej pory :-(. Quote
fiorsteinbock Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 To, ktore zrobilo taka furrore? Ja myslalam, ze Lila :( Quote
giselle4 Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 DarkWater napisał(a):Fior jest dobrze. Koopę się wytnie, ozór się doklei ;). a ,moze usmiech:) Quote
kamilawa Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Ee, nie no, Edytko fotki są przepiękne. Oczywiście ładniejsze byłyby takie w domciu, na kanapie wśród płatków róż i z właścicielem, ale te nie są gorsze :diabloti: Jeszcze chwilkę i takie też będziemy mieć :lol: Quote
Malwi Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 ooo on taki bardziej dużo średniawy jest .... myslalam ze on większy - czy mi sie tak tylko po zdjęciach wydaje ? EDIT: przejrzałam jeszcze raz moją magiczną książkę .... zobaczcie : może kufka trochę węższa, ale postura bardzo w typie Quote
zuzlikowa Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Niebieska713 napisał(a):Podnosze rasowca.... Tylko niech ktoś mi powie jakiej rasy?...ja ciemna masa zupełnie nie wyłapałam! Podobny i owszem,ale ...do kogo? Quote
fiorsteinbock Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 O zesz :) Tylko jaka rasa, bo ja tez cimna tabaka :( Quote
Malwi Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 ahahah dopadowałam do rasy ale już jaka too tasa to nie napisałam :lol: nobel za głupotę jak nic :lol: oczywiście że to AIDI (FCI 247 - Maroko) Quote
zuzlikowa Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Malwi']ahahah dopadowałam do rasy ale już jaka too tasa to nie napisałam :lol: nobel za głupotę jak nic :lol: oczywiście że to AIDI (FCI 247 - Maroko) Mam nadzieję,ze nie z charakteru...bo aidi,to twardy zawodnik...na szczęście tylko przypomina aidi... Quote
Malwi Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 no fakt ... charakterem ani trochę by nie pasował...... a Český horský pes ? Quote
giselle4 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Dzisiaj miał byc szczepiony na wscieklizne:( ale odszedł od nas w nocy..... spokojnie i cichutko nie przeszkadzał ,nie zaczepiał ...ot poozył sie i juz nie wstał:( Jest mi bardzo przykro ,nie zdazylam Ci pomoc ale bardzo sie starałam ,tylko to mnie usprawiedliwia...tylko to:( Zegnaj sliczny,juz nie potrzebujesz rodziny wybrałes wolnosc Quote
fiorsteinbock Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Odys, wieczny podroznik - wrocil tam, skad przyszedl, z Nieba. Jestes teraz wolny i biegasz beztrosko po niebiańskich łąkach - z Nami nie byles szczesliwy :( Zegnaj Maluchu :( Quote
Malwi Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ale ..... co ?.... dlaczego ??? :( Odysku ..... dlaczego ??? .... ja wiem że ludzie to podli są ... ale nie wszyscy... jest taka garstka... która nieba uchyli ... ale to już nic nie zmieni .... smutno ... strasznie smutno ... śpij spokojnie maluchu ... czekaj na nas ... kiedyś się jeszcze spotkamy ... Quote
Niebieska713 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='giselle4']dzisiaj miał byc szczepiony na wscieklizne:( ale odszedł od nas w nocy..... spokojnie i cichutko nie przeszkadzał ,nie zaczepiał ...ot poozył sie i juz nie wstał:( jest mi bardzo przykro ,nie zdazylam ci pomoc ale bardzo sie starałam ,tylko to mnie usprawiedliwia...tylko to:( zegnaj sliczny,juz nie potrzebujesz rodziny wybrałes wolnosc cooooo??????!!!!!! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
giselle4 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='kach']:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-([/QUOTE] wszystkie nie rozumiemy tego:( Quote
kach Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 a ja dziś dałam go do gazetki:(za póżno przepraszam Quote
zuzlikowa Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ...TU NAWET ŁZY NIE WYSTARCZĄ... Wspaniały Bohaterze(*)...odszukaj mojego Bercika...Benia...przekaż,że tęsknimy...przekaż,że liczymy na miejsce obok nich...obok Ciebie... Quote
Recommended Posts