HARMONA Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Witam Mam do oddania śliczna suczkę rasy amstaff sunia jest rodowodowa zaszczepiona odrobaczona. Oddaje sunie z ciężkim sercem niestety sama ja dostałam od nieodpowiedzialnych znajomych a ja nie mam do tego warunków żeby ja mieć :( Pieska oddam tylko w dobre ręce najlepiej do domku z ogródkiem, nie ma możliwości żebym oddała ja do jakiejś hodowli podkreślam to ponieważ jest ona tak kochana ze zasługuje na to żeby być przede wszystkim pieskiem do "kochania" :) proszę o kontakt zainteresowanych ruda_ksc@tlen.pl suczke razem z cała wyprawka chce oddać za darmo w naprawdę dobre erce Proszę o pomoc w znalezieniu dobrego DOMKU Quote
Ulaa Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/185621-Rodowodowego-psa-do-bloku Quote
Bazyliszek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Czy mogę prosić o zdjęcia malutkiej?? Pokażę znajomej :cool3: Quote
zeberka4 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Może warto pomyslec o sterylizacji suczki? uniknie sie wtedy pseudohodowli gdyby trafiła w nieodpowiedzialne rece!!!! Quote
HARMONA Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 zeberka4 napisał(a):Może warto pomyslec o sterylizacji suczki? uniknie sie wtedy pseudohodowli gdyby trafiła w nieodpowiedzialne rece!!!! Myslalam o tym ale weterynarz powiedział mi ze jest to jest nie dobre dla tak małych psiaków Quote
Lionees Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Generalnie powinno sie sterylizowac suczki po pierwszej cieczce ze względu na ich zdrowie i gospodarkę hormonalną Quote
Bazyliszek Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Co znaczy nieaktualne? Czy piesek zostaje w dotychczasowym domu? Quote
Recommended Posts