Jump to content
Dogomania

AKTUALIZUJEMY !! Czy muszą długo czekać ? Psy do adopcji ! Schronisko w Szczytnie.

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaczyna robić się ciepło, także niedługo ożemy umawiać się na wizytę u Wasi robienie zdjęć...mam nadzieję, że wtedy ogłoszenia sporo dadzą i cosik się ruszy w adopcjach:(

Posted

Byłyśmy w schronisku i mamy kilka zdjęć ,Asia będzie pewnie zakładała im oddzielne wątki.Mamy nowe zdjęcia Kacperka i innych głównie małych suczek.:oops:Podczas naszej obecności trafił do schroniska znaleziony w lesie przez moją koleżankę z pracy duży niewidomy pies w strasznym stanie.

Posted

Uwaga !!!!!

Pilnie zbieramy deklaracje dla naszych schroniskowych psiaków, które aktualnie są w hotelikach. Brakuje nam deklaracji.
Rudusiowi brakuje ok. 90 zł deklaracji stałych
Lapsowi brakuje ok. 90 zł deklaracji stałych
Grafitowi brakuje 70 zł deklaracji stałych

Bardzo prosimy o pomoc !

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to
Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

• 3 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

hej wsyztskim,
mam takie pytanie, otóz dowiedziałem się, że w Olsztyńskiej Poliklinice sa 2 psiaki ze schroniska w Szczytnie

czy znacie może te psiaki i czy możecie mi coś piwiedzieć o Kamionku :D??
Podobno jest to około 4 letni bardzo przyjazny pies (pryzjazny i do ludzi i innych psow)

• 3 weeks later...