Bejotka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Zaraz minie miesiąc od ostatniego wpisu. Co słychać u piesków w Szczytnie? :( Quote
anetek100 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 zaczyna robić się ciepło, także niedługo ożemy umawiać się na wizytę u Wasi robienie zdjęć...mam nadzieję, że wtedy ogłoszenia sporo dadzą i cosik się ruszy w adopcjach:( Quote
gazzy Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 No mnie nie było bo rzadko byłam na dogo.... U psów chyba nic nowego niestety :( Czekamy anetek ;) Quote
horacy dwa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Byłyśmy w schronisku i mamy kilka zdjęć ,Asia będzie pewnie zakładała im oddzielne wątki.Mamy nowe zdjęcia Kacperka i innych głównie małych suczek.:oops:Podczas naszej obecności trafił do schroniska znaleziony w lesie przez moją koleżankę z pracy duży niewidomy pies w strasznym stanie. Quote
_Aga_ Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Podniosę... Wklejcie tutaj linki do nowych wątków psiaków.. Quote
gazzy Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Uwaga !!!!! Pilnie zbieramy deklaracje dla naszych schroniskowych psiaków, które aktualnie są w hotelikach. Brakuje nam deklaracji. Rudusiowi brakuje ok. 90 zł deklaracji stałych Lapsowi brakuje ok. 90 zł deklaracji stałych Grafitowi brakuje 70 zł deklaracji stałych Bardzo prosimy o pomoc ! Quote
anetek100 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 zapraszam na nowy wątek Szczytna http://www.dogomania.pl/threads/205613-Ratlerki-Onki-dobki-rotki-sznaucerowate-szpicowate-goldenki-kaukaz-psy-ze-Szczytna Quote
Bejotka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 To ten już nie? Teraz na tym nowym wartka akcja będzie? Pytam, bo nie wiem który sobie mam zapisać :) Quote
anetek100 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 hehe najlepiej dwa:)tamten w miare mozliwości będzie aktualizowany:)ale ten zamykany nie będzie:) Quote
Ilonajot Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Quote
Iza. Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Cioteczki nie widziałyście w okolicy takiej suni ? http://www.dogomania.pl/threads/209791-ZAGIN%C4%98%C5%81A-%C5%81YSA-SUNIA-GRZYWACZA-CHI%C5%83SKIEGO!!-Ryn-na-Mazurach! Baardzo prosimy o rozglądanie się, mamy nadzieję że dziewczynka się znajdzie :( Quote
lanithaine Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 hej wsyztskim, mam takie pytanie, otóz dowiedziałem się, że w Olsztyńskiej Poliklinice sa 2 psiaki ze schroniska w Szczytnie czy znacie może te psiaki i czy możecie mi coś piwiedzieć o Kamionku :D?? Podobno jest to około 4 letni bardzo przyjazny pies (pryzjazny i do ludzi i innych psow) Quote
Kłapoucha Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 przepraszam za offfa,ale moze jakiemus psu to pomoze, jesli ktos chcialby plakat reklamujacy adopcje psiaka zapraszam na bazarek plakatowy: http://www.dogomania.pl/threads/220617-Bazarek-plakatowy-na-spłatę-dalszej-diagnostyki-Daszy.-do-13.01-godz.-21:// Quote
Recommended Posts