Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obawiam się że tylko Agę tak naprawde te psiaki ze Szczytna obchodzą. I tak naprawdę teraz kiedy Aga już nie jest wolontariuszką to będzie słaby przepływ informacji.

Posted

Nes2009 napisał(a):
Obawiam się że tylko Agę tak naprawde te psiaki ze Szczytna obchodzą. I tak naprawdę teraz kiedy Aga już nie jest wolontariuszką to będzie słaby przepływ informacji.

Wielka szkoda :(

Posted

Cioteczki kochane, ktos wypowiedział odpowiednie słowo w odpowiednim czasie. Puszek wypatrzony!! Jeśli wszystko pójdzie dobrze to będzie jedynym puszkiem następcą puszka do pieszczenia i kochania . Aga dołapana w gdańsku przyjęła wiadomosć. Pani z okolic bliższych szczytna zainteresowana. Domek z ogrodem. Nie gospodarstwo. Trzymajmy kciuki za sukces puszka. Wszyscy. Nie mam komu dać namiaru na domek do wizyty przedadopcyjnej.

Posted

Kurcze Aga wyjechana nawet nie wiem kiedy wraca:( Czy Pani z okolic Szczytna może poczekać czy nie zrezygnuje? Oj szybko by się przydała wizyta. Na cito!!! Ciotki ratujcie!!!

Posted

Aga wraca w sobote ale tam są przedziwne stosunki, nie chodzi do schronu po walce o psiaki których los starano się utrzymać w sekrecie. Szkoda bo to super dziewczyna.madra, układna i odważna, sami tracą na takich układach. córka pani która chce tego psiaka jest tu, na Śląsku, w sobotę wyjeżdza do domu, tam gdzie piesek ma żyć. Sprobujż ją wyposażyć we wszelkie telefony , a może namówie żeby skoczyła do schronu. dam jej tu dokumenty adopcyjne, pewno będą robić takie cyrki jak zwykle przy adopcjach. wiem co było przy LAPSIE , RUDZIKU , STRICZU, Trzeba było szukać pomocy po całym kraju. Ona chciała psa odemnie, ale ja sobie radzę , wyadoptowuję jakoś sporo a w tym Szczytnie, to szczytowa rozpacz. Alternatywą był psiak z Szydlłowca, cudny Szczotek z ulicy, bez deklaracji niestety.ale temu sprawiedliwie zrobię gazetowe ogłoszenia. to jest cudna szansa dla Puszka , ale wizyta przedadopcyjna by się przyadała, jutro coś wyduszę w tamtej okolicy. Puszek musi mieć domek.

Posted

Napisalam dziewczynom z wątku szczytnowskiego o wizycie. Jak narazie cisza. Ja bym mogła być w szczytnie na początku sierpnia. Bo musze jechać:( Wtedy by można było taką wizytę przeprowadzić, ale to strasznie późno:( Puszek już dawno by w domku sobie siedział i grzał dupencje. Pani Teresko a mówił ktoś Pani, że jest Pani CUDOWNA???:loveu: