gazzy Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 No wieści nie za ciekawe p. Alinko. Nikt u Puszka nie był. Dalej psiak siedzi :( Quote
wujek & ciocia Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='gazzy']No wieści nie za ciekawe p. Alinko. Nikt u Puszka nie był. Dalej psiak siedzi :([/QUOTE] wielka szkoda :( Quote
_Goldenek2 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Biedny Puszek...taki śliczny i bez człowieka :( Quote
_Goldenek2 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 W górę Puszku.... niechże cię ktoś wypatrzy.... Quote
Nes2009 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 A może już go w schronisku nie ma? Zawsze trzeba mieć nadzieję. Quote
_Goldenek2 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Najgorsze na dogomanii jest to, że ktoś zakłada wątek, a potem znika :( Quote
wujek & ciocia Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Najgorsze na dogomanii jest to, że ktoś zakłada wątek, a potem znika :( Gazzy jest na wakacjach :( niech odpocznie dziewczyna , należy się jej :) Quote
_Goldenek2 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ok, ja rozumiem wakacje :). Ale przecież nie jedna Aga jest ze Szczytna. Może pozostałe wolontariuszki czegoś się dowiedzą i nam napiszą..... Quote
Nes2009 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Obawiam się że tylko Agę tak naprawde te psiaki ze Szczytna obchodzą. I tak naprawdę teraz kiedy Aga już nie jest wolontariuszką to będzie słaby przepływ informacji. Quote
_Goldenek2 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Nes2009 napisał(a):Obawiam się że tylko Agę tak naprawde te psiaki ze Szczytna obchodzą. I tak naprawdę teraz kiedy Aga już nie jest wolontariuszką to będzie słaby przepływ informacji. Wielka szkoda :( Quote
TERESA BORCZ Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Cioteczki kochane, ktos wypowiedział odpowiednie słowo w odpowiednim czasie. Puszek wypatrzony!! Jeśli wszystko pójdzie dobrze to będzie jedynym puszkiem następcą puszka do pieszczenia i kochania . Aga dołapana w gdańsku przyjęła wiadomosć. Pani z okolic bliższych szczytna zainteresowana. Domek z ogrodem. Nie gospodarstwo. Trzymajmy kciuki za sukces puszka. Wszyscy. Nie mam komu dać namiaru na domek do wizyty przedadopcyjnej. Quote
_Goldenek2 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Oby pokochali tego pięknego psiaka... Trzymam kciuki :) Quote
Nes2009 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Kurcze Aga wyjechana nawet nie wiem kiedy wraca:( Czy Pani z okolic Szczytna może poczekać czy nie zrezygnuje? Oj szybko by się przydała wizyta. Na cito!!! Ciotki ratujcie!!! Quote
TERESA BORCZ Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Aga wraca w sobote ale tam są przedziwne stosunki, nie chodzi do schronu po walce o psiaki których los starano się utrzymać w sekrecie. Szkoda bo to super dziewczyna.madra, układna i odważna, sami tracą na takich układach. córka pani która chce tego psiaka jest tu, na Śląsku, w sobotę wyjeżdza do domu, tam gdzie piesek ma żyć. Sprobujż ją wyposażyć we wszelkie telefony , a może namówie żeby skoczyła do schronu. dam jej tu dokumenty adopcyjne, pewno będą robić takie cyrki jak zwykle przy adopcjach. wiem co było przy LAPSIE , RUDZIKU , STRICZU, Trzeba było szukać pomocy po całym kraju. Ona chciała psa odemnie, ale ja sobie radzę , wyadoptowuję jakoś sporo a w tym Szczytnie, to szczytowa rozpacz. Alternatywą był psiak z Szydlłowca, cudny Szczotek z ulicy, bez deklaracji niestety.ale temu sprawiedliwie zrobię gazetowe ogłoszenia. to jest cudna szansa dla Puszka , ale wizyta przedadopcyjna by się przyadała, jutro coś wyduszę w tamtej okolicy. Puszek musi mieć domek. Quote
dudson13 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Trzymam kciuki za PUSZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Nes2009 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Napisalam dziewczynom z wątku szczytnowskiego o wizycie. Jak narazie cisza. Ja bym mogła być w szczytnie na początku sierpnia. Bo musze jechać:( Wtedy by można było taką wizytę przeprowadzić, ale to strasznie późno:( Puszek już dawno by w domku sobie siedział i grzał dupencje. Pani Teresko a mówił ktoś Pani, że jest Pani CUDOWNA???:loveu: Quote
Recommended Posts