Nes2009 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 No właśnie. Tak lece w głowie po swoich znajomych z Olsztyna i okolic. Ale tam wszędzie są spiaki nawet zdarza się, że po 2-3 wiec szukam dalej... A teraz na spacerek:painting::painting::painting: Quote
iwlajn Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Gazzy:) narazie z uwagi na charakter mojej pracy, mieszkają u mnie koty:) Quote
wujek & ciocia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 jak przekonasz ciocię Małgosię ... bo to głównie Ona zajmuje się Fridą i Scottym - my całymi dniami jesteśmy w pracy :( Quote
Kapsel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 wujek & ciocia napisał(a):piękny jest ten Puszek ! Witamy Cudownego Wujka i Ciocię :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Aniołów Naszych Kochanych :calus::calus::calus: Dziękujemy za wszystko co zrobiliście Państwo dla naszych biedaczków kochanych :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Myslę, że gazzy poda Państwu linki do tych boksiołków którym Państwo pomogli Jeszcze raz wielkie, wielkie dziękujemy!!!!! :Rose::Rose: :Rose: Quote
Kapsel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Może będzie łatwiej i mi sie uda to podam Państwu: http://www.dogomania.pl/threads/183536-Rufus-po-oprercji-prosimy-o-wsparcie-SOS-bokserom to Rufus boksio :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/186508-Diego.-Bokser-kt%C3%B3ry-jad%C5%82-tylko-trociny... - kolejny boksio Diego :loveu: Quote
wujek & ciocia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 dzięki za dobre słowo, ale to Wam się one należą :) to Wy odwalacie tą całą ciężką robotę, bez której te biedne zwierzaki by sobie nie poradziły :))) Quote
wujek & ciocia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 a co do Gazzy to na bieżąco informowała mnie o losach psiaków.. Quote
Kapsel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 wujek & ciocia napisał(a):a co do Gazzy to na bieżąco informowała mnie o losach psiaków.. Gazzy, To Kochana i Cudna dziewczyna, ona zawsze jakieś wyjście znajduje jak potrzebna jest pomoc :loveu::loveu::loveu: i nie tylko finansowo, ale i tansport załatwia i wizyty przed adopcyjne na terenie całej Polski :multi::multi::multi: Tak bardzo pomaga tym biedom, że naprawdę bardzo ją podziwiam :kiss_2::kiss_2::kiss_2: I w dodatku ma Wspaniałe Wujciostwo :loveu::loveu::loveu: Quote
wujek & ciocia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 masz rację, sam się zastanawiam skąd Ona bierze na to wszystko czas:) nam pomogła w zaadoptowaniu suni Fridzi w lutym:) Quote
Kapsel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 wujek & ciocia napisał(a):masz rację, sam się zastanawiam skąd Ona bierze na to wszystko czas:) nam pomogła w zaadoptowaniu suni Fridzi w lutym:) No to musi nam pokazać Fridzię, koniecznie!!!! Niech tez sie pochwali że do Puszka ktoś z Olsztyna na wizytę jedzie :roll::p:razz: Quote
gazzy Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Kapselku :( Nic nie mówiłam o wizycie u Puszka bo nie chcę zapeszać. Nie wiem co z tego wyjdzie Quote
wujek & ciocia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Kapsel napisał(a):No to musi nam pokazać Fridzię, koniecznie!!!! Niech tez sie pochwali że do Puszka ktoś z Olsztyna na wizytę jedzie :roll::p:razz: jak nie zapomnę to jutro dam kila fotek Fridzi, chyba że Gazzy ma pod ręką ? Quote
gazzy Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Kapsel napisał(a):Gazzy, To Kochana i Cudna dziewczyna, ona zawsze jakieś wyjście znajduje jak potrzebna jest pomoc :loveu::loveu::loveu: i nie tylko finansowo, ale i tansport załatwia i wizyty przed adopcyjne na terenie całej Polski :multi::multi::multi: Tak bardzo pomaga tym biedom, że naprawdę bardzo ją podziwiam :kiss_2::kiss_2::kiss_2: I w dodatku ma Wspaniałe Wujciostwo :loveu::loveu::loveu: Pani Alinko - proszę mnie tak nie chwalić. Ostatnio coś mi nie wychodzi :( Quote
Nes2009 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Gazzy jesteś najcudowniejszą młodą duszyczką jaką poznałam wirtualnie. Mam nadzieję, że w wakacje poznamy się osobiście. Pochwalę się Diegiem i Goyą. Buziolki dla Ciebie ogromne, a dla wujka i cioci ukłony do ziemi!!! Quote
iwlajn Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Gazzy, chcę zamówić ogłoszenia dla Puszka na bazarku ogłoszeniowym ale czytam że ma mieć wizytę kogoś z Olsztyna. Więc może po tej wizycie go ogłaszać, jak uważasz? Quote
gazzy Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 No myślę , że poczekajmy do wizyty. Może coś z tego wyjdzie. Quote
Recommended Posts