Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie. Tak lece w głowie po swoich znajomych z Olsztyna i okolic. Ale tam wszędzie są spiaki nawet zdarza się, że po 2-3 wiec szukam dalej... A teraz na spacerek:painting::painting::painting:

Posted

wujek & ciocia napisał(a):
piękny jest ten Puszek !

Witamy Cudownego Wujka i Ciocię :multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Aniołów Naszych Kochanych :calus::calus::calus:
Dziękujemy za wszystko co zrobiliście Państwo dla naszych biedaczków kochanych :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Myslę, że gazzy poda Państwu linki do tych boksiołków którym Państwo pomogli
Jeszcze raz wielkie, wielkie dziękujemy!!!!! :Rose::Rose: :Rose:

Posted

a co do Gazzy to na bieżąco informowała mnie o losach psiaków..

Gazzy, To Kochana i Cudna dziewczyna, ona zawsze jakieś wyjście znajduje jak potrzebna jest pomoc :loveu::loveu::loveu: i nie tylko finansowo, ale i tansport załatwia i wizyty przed adopcyjne na terenie całej Polski :multi::multi::multi:
Tak bardzo pomaga tym biedom, że naprawdę bardzo ją podziwiam :kiss_2::kiss_2::kiss_2:
I w dodatku ma Wspaniałe Wujciostwo :loveu::loveu::loveu:

Posted

masz rację, sam się zastanawiam skąd Ona bierze na to wszystko czas:)

nam pomogła w zaadoptowaniu suni Fridzi w lutym:)

No to musi nam pokazać Fridzię, koniecznie!!!! Niech tez sie pochwali że do Puszka ktoś z Olsztyna na wizytę jedzie :roll::p:razz:

Posted

Kapsel napisał(a):
No to musi nam pokazać Fridzię, koniecznie!!!! Niech tez sie pochwali że do Puszka ktoś z Olsztyna na wizytę jedzie :roll::p:razz:

jak nie zapomnę to jutro dam kila fotek Fridzi, chyba że Gazzy ma pod ręką ?

Posted

Kapsel napisał(a):
Gazzy, To Kochana i Cudna dziewczyna, ona zawsze jakieś wyjście znajduje jak potrzebna jest pomoc :loveu::loveu::loveu: i nie tylko finansowo, ale i tansport załatwia i wizyty przed adopcyjne na terenie całej Polski :multi::multi::multi:
Tak bardzo pomaga tym biedom, że naprawdę bardzo ją podziwiam :kiss_2::kiss_2::kiss_2:
I w dodatku ma Wspaniałe Wujciostwo :loveu::loveu::loveu:

Pani Alinko - proszę mnie tak nie chwalić. Ostatnio coś mi nie wychodzi :(

Posted

Gazzy jesteś najcudowniejszą młodą duszyczką jaką poznałam wirtualnie. Mam nadzieję, że w wakacje poznamy się osobiście. Pochwalę się Diegiem i Goyą. Buziolki dla Ciebie ogromne, a dla wujka i cioci ukłony do ziemi!!!

Posted

Gazzy, chcę zamówić ogłoszenia dla Puszka na bazarku ogłoszeniowym ale czytam że ma mieć wizytę kogoś z Olsztyna. Więc może po tej wizycie go ogłaszać, jak uważasz?