Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak! Pamiętam.Jak się kliknie w hotel/pensjonat z listy,otwiera się strona z większą ilością informacji i tam jest też mapka z dokładna lokalizacją.
Wystawa odbędzie się w obiekcie INCHEBA EXPO.Tu stronka z miejscem wystawy:
http://www.incheba.sk/index.cfm?Module=Static&Page=w&s=ExhibitionGround

No i teraz trzeba trochę pokombinować,żeby poszukać blisko noclegu.;)
My niestety nie jedziemy,bo mamy polską sędzinę,która choć kompetentna i szanowana nie jest specjalistką w mojej rasie.(poza tym w Polsce mogę ja spotkac na ringu za znacznie mniejsze pieniądze).
Pozdrawiam i życzę sukcesów.

Posted

[quote name='puli']Tak! Pamiętam.Jak się kliknie w hotel/pensjonat z listy,otwiera się strona z większą ilością informacji i tam jest też mapka z dokładna lokalizacją.
Wystawa odbędzie się w obiekcie INCHEBA EXPO.Tu stronka z miejscem wystawy:
http://www.incheba.sk/index.cfm?Module=Static&Page=w&s=ExhibitionGround

No i teraz trzeba trochę pokombinować,żeby poszukać blisko noclegu.;)
My niestety nie jedziemy,bo mamy polską sędzinę,która choć kompetentna i szanowana nie jest specjalistką w mojej rasie.(poza tym w Polsce mogę ja spotkac na ringu za znacznie mniejsze pieniądze).
Pozdrawiam i życzę sukcesów.
Dziekuje za pomoc.Ja nie wiem jaki sędzia będzie sędziował Hiszpanskie ponieważ na liście grupy VIII nie ma wpisanej naszej rasy.Nie byłam jeszcze wystawie poza Polską i chętnie zobaczę jak wygląda organizacja i pokaz psów w innym kraju.Co Pani sądzi o wystawie w Bratysławie?Czy warto tam pojechać?

• 3 weeks later...
Posted

w oba dni wchodzę jako pierwsza !!!

i aż aussie zgłoszonych 13!!!!

ja ciągle nie mam potwierdzenia za wyjatkiem maila z "OK" prosze napiszcie mi o której tam trzeba byc i o ktorej zaczyna sie wystawa???

Posted

[LEFT]Nas w katalogu nie ma niestety, a moze i stety- nie spotkamy się w Bratysławie.
Mam rezerwacj w hotelu REMY - jak ktoś reflektuje- odstapię( już od 18-go sierpnia do 20)
[/LEFT]

Posted

Kika napisał(a):
Nas w katalogu nie ma niestety, a moze i stety- nie spotkamy się w Bratysławie.

Mam rezerwacj w hotelu REMY - jak ktoś reflektuje- odstapię( już od 18-go sierpnia do 20)

a skąd wiesz że cię nie ma ???

Posted

Pisałam do nich e-mail z zapytaniem.Zgłoszenie też pocztą elektroniczną wysyłałam i jak widac nie uwzględnili go.
Trudno - akurat dobrze sie stało , bo mam bardzo napięte plany w pracy i musiałabym kombinować jak pojechac.
W necie nie ma listy niestety.

Posted

Slowacy chca tylko zgloszenia droga pocztowa.
Ja dzisiaj dostalam z Bratyslawy list z informacja ze 3 psy zostaly przyjete. Przy czym wyslalam pieniadze przekazem, a jest niedoplata w wysokosci 15 euro. Cos czuje ze bedzie klotnia.

Posted

Zle napisalam. Wysylalam pieniadze przez bank, gdzie zaznaczylam ze maja byc pobrane z mojego konta koszta mojego banku jak tez zagranicznego. Na konto powinno wplynac dokladnie ta kwota co wysylam. Ja ze Slowakami mam bardzo zle doswiadczenia co do placenia przlewem.