Anna Rapp Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Czy może spotkałyśmy się na wystawie w Krakowie 25.06.2006 ?Ja byłam z Hiszpańskim psem dowodnym? Quote
puli Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Tak! Pamiętam.Jak się kliknie w hotel/pensjonat z listy,otwiera się strona z większą ilością informacji i tam jest też mapka z dokładna lokalizacją. Wystawa odbędzie się w obiekcie INCHEBA EXPO.Tu stronka z miejscem wystawy: http://www.incheba.sk/index.cfm?Module=Static&Page=w&s=ExhibitionGround No i teraz trzeba trochę pokombinować,żeby poszukać blisko noclegu.;) My niestety nie jedziemy,bo mamy polską sędzinę,która choć kompetentna i szanowana nie jest specjalistką w mojej rasie.(poza tym w Polsce mogę ja spotkac na ringu za znacznie mniejsze pieniądze). Pozdrawiam i życzę sukcesów. Quote
Anna Rapp Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='puli']Tak! Pamiętam.Jak się kliknie w hotel/pensjonat z listy,otwiera się strona z większą ilością informacji i tam jest też mapka z dokładna lokalizacją. Wystawa odbędzie się w obiekcie INCHEBA EXPO.Tu stronka z miejscem wystawy: http://www.incheba.sk/index.cfm?Module=Static&Page=w&s=ExhibitionGround No i teraz trzeba trochę pokombinować,żeby poszukać blisko noclegu.;) My niestety nie jedziemy,bo mamy polską sędzinę,która choć kompetentna i szanowana nie jest specjalistką w mojej rasie.(poza tym w Polsce mogę ja spotkac na ringu za znacznie mniejsze pieniądze). Pozdrawiam i życzę sukcesów. Dziekuje za pomoc.Ja nie wiem jaki sędzia będzie sędziował Hiszpanskie ponieważ na liście grupy VIII nie ma wpisanej naszej rasy.Nie byłam jeszcze wystawie poza Polską i chętnie zobaczę jak wygląda organizacja i pokaz psów w innym kraju.Co Pani sądzi o wystawie w Bratysławie?Czy warto tam pojechać? Quote
Elitesse Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 zrobilam rezerwacje- teraz czekam na potwierdzenie Quote
olaglowka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Ja mam juz zarezerwowany dawno ale nieoamieta mjak sie nazywa Quote
Elitesse Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 :multi: :multi: mam juz rezerwacje na 2 noce w hotelu ok 20 km od Bratyslawy Quote
Elitesse Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 dostalam info ze w przyszlym tygodniu na stronach SKJ pojawi sie spis wystawcow Quote
velvia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Elitesse napisał(a):dostalam info ze w przyszlym tygodniu na stronach SKJ pojawi sie spis wystawcow to super wiadomość:ylsuper: Quote
Elitesse Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 velvia napisał(a):to super wiadomość:ylsuper: mam nadzieje ze slowacy spelnia obietnice :) Quote
Kika Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [LEFT]Ja nie dostałam potwierdzenia dla mojej psicy- jakby co to bedzie wolna rezerwacja w hotelu. [/LEFT] Quote
Musiałek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 a wysyłają potwierdzenia ??? ja jeszcze nic nie dostałam :( może będzie lepiej jak jutro do nich napiszę i zapytam Quote
Elitesse Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 na stronach SKJ jest juz plan sedziowania mam nadzieje ze mi sie sedziowania nie pokryja :shake: a ringi mam daleko od siebie ehh Quote
Musiałek Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 w oba dni wchodzę jako pierwsza !!! i aż aussie zgłoszonych 13!!!! ja ciągle nie mam potwierdzenia za wyjatkiem maila z "OK" prosze napiszcie mi o której tam trzeba byc i o ktorej zaczyna sie wystawa??? Quote
Elitesse Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 w zeszlym roku sedziowanie stratowalo o 9:30 jezeli placisz na miejscu to lepiej byc duzo wczesniej bo po 8 robia sie kolejki Quote
Musiałek Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 na szczęście zapłaciłam już wcześniej :) i nocujemy też w samej Bratysławie No dziewczyny do zobaczenia Quote
Kika Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [LEFT]Nas w katalogu nie ma niestety, a moze i stety- nie spotkamy się w Bratysławie. Mam rezerwacj w hotelu REMY - jak ktoś reflektuje- odstapię( już od 18-go sierpnia do 20) [/LEFT] Quote
Elitesse Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 a czy gdzies w necie jest lista wystawcow ?? Quote
Musiałek Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Kika napisał(a):Nas w katalogu nie ma niestety, a moze i stety- nie spotkamy się w Bratysławie. Mam rezerwacj w hotelu REMY - jak ktoś reflektuje- odstapię( już od 18-go sierpnia do 20) a skąd wiesz że cię nie ma ??? Quote
Kika Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Pisałam do nich e-mail z zapytaniem.Zgłoszenie też pocztą elektroniczną wysyłałam i jak widac nie uwzględnili go. Trudno - akurat dobrze sie stało , bo mam bardzo napięte plany w pracy i musiałabym kombinować jak pojechac. W necie nie ma listy niestety. Quote
dorotal Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Slowacy chca tylko zgloszenia droga pocztowa. Ja dzisiaj dostalam z Bratyslawy list z informacja ze 3 psy zostaly przyjete. Przy czym wyslalam pieniadze przekazem, a jest niedoplata w wysokosci 15 euro. Cos czuje ze bedzie klotnia. Quote
Elitesse Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 a tez wysylajac przekazem mialam niedoplate bo oni maja inny przelicznik eur niz my Quote
dorotal Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Zle napisalam. Wysylalam pieniadze przez bank, gdzie zaznaczylam ze maja byc pobrane z mojego konta koszta mojego banku jak tez zagranicznego. Na konto powinno wplynac dokladnie ta kwota co wysylam. Ja ze Slowakami mam bardzo zle doswiadczenia co do placenia przlewem. Quote
Elitesse Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 to ciekawe co sobie wymyslili :roll: ja szczerze mowiac nigdy nie mialam z nimi problemu Quote
Recommended Posts