Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kto sie wybiera??
Ma ktos jakies dokładniejsze informacje o tej wystawie po za tymi :

2 x MEDZINÁRODNÁ VÝSTAVA PSOV

BRATISLAVA

19.08.2006

2xCACIB/CAC

BRATISLAVA

20.08.2006

MVP- SPZ, Štefánikova 10, 811 05 Bratislava, Tel: 02/ 52623355, e-mail:kynologia@spz-kynologia.sk

uzáv. prihl. pre obidve výstavy – I.- 01.06.2006, II. – 01.07.2006

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a nie wiesz jakie są ceny zgłoszeń i kiedy bedzie znana obsada sędziowska??
Zależy mi na tym, żeby nie sędziował ani Czech ani Słowak.. i w zasadzie od tej informacji zależy czy zgłosze na wystawe czy nie..

Posted

ja tez bym chciała widziec:cool3:
normalnie to już powinna byc obsada podana:roll: w zeszlym roku na wystawie w Opolu byly karteczki o tej wystawie z wszystkim. Mam nadzieje że niedługo bedie ta obsada:razz:

Posted

Też chciałabym wybrać się na tą wystawę.
Wysłałam maila z zapytaniem o sędziów na podany adres. Dostałam odpowiedź, ze mam sprawdzać na ich stronie (www.skj.sk) ale kiedy będzie to nie napisali :razz:

Posted

przewaznie robia tak ze jednego dnia jest sedzia "ze swiata" a drugiego miejscowy, choc u mnie w zeszlm roku dopiero na wystawie dowiedzialam sie kto tak naprawde posedziuje bo u sznaucerow bylo zamieszanie

w zeszlym roku w 1 terminie za 3 psy za 2 wystawy zaplacilam 185 eur a na wystawie za to samo by wyszlo chyba 270 eur

Posted

IraKa napisał(a):
Też chciałabym wybrać się na tą wystawę.
Wysłałam maila z zapytaniem o sędziów na podany adres. Dostałam odpowiedź, ze mam sprawdzać na ich stronie (www.skj.sk) ale kiedy będzie to nie napisali :razz:

tez sie wybierasz ?? co powiesz na wspolna jazde ? mamy juz nawet swoj ulubiony hotel ;)

Posted

Elitesse napisał(a):
tez sie wybierasz ?? co powiesz na wspolna jazde ? mamy juz nawet swoj ulubiony hotel ;)

Elitesse nie masz transportu:razz: Jak co jade przez Wrocek:cool3:

Posted

Savannah napisał(a):
Elitesse nie masz transportu:razz: Jak co jade przez Wrocek:cool3:

mam i na jedenj wystawce bylysmt juz z Irka razem wiec proponuje jej poowna wyprawe :eviltong:

Posted

Elitesse napisał(a):
mam i na jedenj wystawce bylysmt juz z Irka razem wiec proponuje jej poowna wyprawe :eviltong:

rozumiem;)myslalam ze nie masz, ale jak masz to loos:cool3:

Posted

carragan napisał(a):
A zdradzcie mi prosze cos o samej organizacji wystawy,czy sie odbywa na hali,a jesli tak to jak hala wyglada itd.

ja oceniam organizacje bardzo dobrze, hale duze , przestronne, czyste, parkig pod samymi halami platny 200 czy 250 koron (nie pametam dokladnie)
dobrze jest przjechac wczesniej jesli sie placi na miejscu bo ok 9 juz tworza sie kolejki
ringi duze, dobrze sie biega, niezle zaplecze gastronomiczne
bylam dwa razy bede a pewno jeszcze wiele

widok z zeszlego roku