martika5 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Serdeczne gratulacje Hawańczyki są super. Quote
Hawanka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='ann1'] Luna ocena doskonała lokata 1 , zwycięzca, zwycięzca rasy:crazyeye: [/QUOTE] Gratulacje...Jagby nie było każdy hawan jest piekny na swój sposób :) Quote
ann1gorszapolowa Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='ann1'] http://i53.tinypic.com/hx11ye.jpg Luna przepada za klimatami "dzieci kwiatów", tzn. lubi sobie pohipisować przed wystawą :eviltong: Quote
ann1 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Wszystkim bardzo dziękujemy za gratulacje.Czujemy się zmotywowani do dalszego działania.Szkoda tylko, że zima przed nami i to podobno mroźna. Quote
Pilosus Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Aniu, jeszcze raz gratulacje:) A macie może zdjęcia z porównania pośredniej? Nie mieliśmy aparatu, jak zwykle moja skleroza i nie mam ani jednego zdjęcia naszej Tajci. Quote
Cezus80 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Fotki naprawde REWELKA!!!! Gratki !!! A co do zimy to i dobrze że będzie mroźno --- ładne futerka na wystwki będziemy mieli !!!!! no a my ludzie poprostu zostaje nam założyć dodatkową koszulkę i juz !!! Quote
Hawanka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Cezus80'] A co do zimy to i dobrze że będzie mroźno --- ładne futerka na wystwki będziemy mieli !!!!!!!![/QUOTE] Hihihi zgadzam sie :D szczególnie wiedza ci co maja białe psy :D Quote
ann1 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Dzisiaj w oddziale warszawskim związku kynologicznego , złożyłam wniosek o rejestrację hodowli rasy hawańczyk. I ku mojemu zaskoczeniu jestem jedyną osobą w tak dużym oddziale, która taki wniosek złożyła (oczywiście mam na myśli hawańczyki).Teraz pozostaje czekać na zatwierdzenie przydomka hodowlanego(ok. 3 miesięcy). Luna w dniu kiedy skończy 18 miesięcy spełni już wszystkie kryteria aby zostać suką hodowlaną. Nie mniej jednak nie spoczywamy na laurach i planujemy kolejne wystawy, w tym i przyszłym roku. Quote
Hawanka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 A malutkie hawańczyki w planach sa ???? Quote
ann1 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Oj nie prędko. Mamy taką frajdę z wyjazdów na wystawy, że szybko z tego nie zrezygnujemy. Quote
Hawanka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 ann1 napisał(a):Oj nie prędko. Mamy taką frajdę z wyjazdów na wystawy, że szybko z tego nie zrezygnujemy. i bardzo dobrze POPIERAM!!!! na maleństwa przyjdzie czas:) warto pokazywać piekna Lune i Prade :):):) Quote
ann1gorszapolowa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 ann1 napisał(a):Mamy taką frajdę z wyjazdów na wystawy, że szybko z tego nie zrezygnujemy. Mamy :crazyeye: Psy z tego co wiem nie wypowiadały się w tym temacie ;) A mój stres na wystawach mozna porównać jedynie ze stresem przy pobieraniu krwi :angryy: Quote
rodzice Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 he he a radosc z radosci zony to pikuś ? gorsza polowo wszystkie gorsze polowy tak maja nie przejmuj sie . Pozdrawiam Was cieplutko . Quote
ann1 Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 My też pozdrawiamy i trzymamy kciuki za występ Meisi w Poznaniu. Quote
Hawanka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 ann1 napisał(a):My też pozdrawiamy i trzymamy kciuki za występ Meisi w Poznaniu. Meisi jest w oba dni sama tak samo jak ja :) Quote
ann1 Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Mało, mało tych hawańczyków. Ciekawe ile ich będzie w Kielcach w listopadzie. Quote
Hawanka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 ann1 napisał(a): Ciekawe ile ich będzie w Kielcach w listopadzie. no tez jestem ciekawa :) a co wybieracie się ;)? Quote
bursztynki Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Ulcia ja trzymam kciuki za Meisunie ................. Quote
Hawanka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 bursztynki napisał(a):Ulcia ja trzymam kciuki za Meisunie ................. i za pedrusia :) hihi :hmmmm: Quote
ann1 Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Witamy po kieleckiej wystawie.Nasze hawaneczki spisały się na medal. Prada WO Najlepsze szczenię i piękny opis. Bardzo podobała się panu Sędziemu. Luna - doskonała , zwycięzca , CWC , CACIB.A oto kilka fotek przed, w trakcie i po wystawie. Quote
ann1 Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Na koniec jeszcze dodam , iż Luna dostała piękny opis :multi: : dobra forma, piękna głowa, oczy, nos piękny i czarny, PIĘKNA SIERŚĆ, kończyny prawidłowe, piękna w ruchu. Czego więcej chcieć? Quote
Recommended Posts