Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ann1']
Luna ocena doskonała lokata 1 , zwycięzca, zwycięzca rasy:crazyeye:
[/QUOTE]
Gratulacje...Jagby nie było każdy hawan jest piekny na swój sposób :)

Posted

Wszystkim bardzo dziękujemy za gratulacje.Czujemy się zmotywowani do dalszego działania.Szkoda tylko, że zima przed nami i to podobno mroźna.

Posted

Aniu, jeszcze raz gratulacje:) A macie może zdjęcia z porównania pośredniej? Nie mieliśmy aparatu, jak zwykle moja skleroza i nie mam ani jednego zdjęcia naszej Tajci.

Posted

Fotki naprawde REWELKA!!!! Gratki !!!
A co do zimy to i dobrze że będzie mroźno --- ładne futerka na wystwki będziemy mieli !!!!! no a my ludzie poprostu zostaje nam założyć dodatkową koszulkę i juz !!!

Posted

[quote name='Cezus80']
A co do zimy to i dobrze że będzie mroźno --- ładne futerka na wystwki będziemy mieli !!!!!!!![/QUOTE]
Hihihi zgadzam sie :D szczególnie wiedza ci co maja białe psy :D

Posted

Dzisiaj w oddziale warszawskim związku kynologicznego , złożyłam wniosek o rejestrację hodowli rasy hawańczyk. I ku mojemu zaskoczeniu jestem jedyną osobą w tak dużym oddziale, która taki wniosek złożyła (oczywiście mam na myśli hawańczyki).Teraz pozostaje czekać na zatwierdzenie przydomka hodowlanego(ok. 3 miesięcy).
Luna w dniu kiedy skończy 18 miesięcy spełni już wszystkie kryteria aby zostać suką hodowlaną. Nie mniej jednak nie spoczywamy na laurach i planujemy kolejne wystawy, w tym i przyszłym roku.

Posted

ann1 napisał(a):
Oj nie prędko. Mamy taką frajdę z wyjazdów na wystawy, że szybko z tego nie zrezygnujemy.

i bardzo dobrze POPIERAM!!!!
na maleństwa przyjdzie czas:)
warto pokazywać piekna Lune i Prade :):):)

Posted

ann1 napisał(a):
Mamy taką frajdę z wyjazdów na wystawy, że szybko z tego nie zrezygnujemy.

Mamy :crazyeye: Psy z tego co wiem nie wypowiadały się w tym temacie ;) A mój stres na wystawach mozna porównać jedynie ze stresem przy pobieraniu krwi :angryy:

• 5 weeks later...
Posted

Witamy po kieleckiej wystawie.Nasze hawaneczki spisały się na medal.
Prada WO Najlepsze szczenię i piękny opis. Bardzo podobała się panu Sędziemu.
Luna - doskonała , zwycięzca , CWC , CACIB.A oto kilka fotek przed, w trakcie i po wystawie.

Posted

Na koniec jeszcze dodam , iż Luna dostała piękny opis :multi: :

dobra forma, piękna głowa, oczy, nos piękny i czarny, PIĘKNA SIERŚĆ, kończyny prawidłowe, piękna w ruchu.

Czego więcej chcieć?