Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Havany napisał(a):
Wiesz co, to może jak my będziemy gdzieś jechali to się wybierzecie razem ? Zawsze to raźniej "w kupie".
W najbliższym czasie chyba wybierzemy się na Litwę. Tam też są bardzo dobrze przygotowane wystawy i raczej nie spotkałam się ze spóźnieniami jak to ma miejsce często u nas. W grudniu, w Vilnie są 2 CACIB-ówki.
Wiesia - Ty najczęściej bywasz tam, chyba niezła jest organizacja, co ?

Tak, chyba częściej jeżdżę na Litwę niż na polskie wystawy:lol:, lubię Litwę, poza tym mam bliżej i drogi lepsze niż u nas. Dwa tygodnie temu byłam w Kownie, a dzisiaj w Panevezys. Do Wilna też na pewno pojadę. Porozmawiamy w Legionowie.
A miałam już nie pisać na tym forum, no zobacz Ania, jaki Ty masz na mnie wpływ:lol:

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

batiskaj napisał(a):
Pilosus gratuluje slicznych hawanów, Twoje biało-czarne suczki bardzo mi się podobają:cool3:, myslę, ze cos fajnego z tego będzie z Allem;)

Dzięki, rzeczywiście te sunie z Litwy są super, włos, budowa itd. Ale Ty też masz czym się chwalić:lol:. Kiedyś myślałam o cotonach, ale bałam się tego jasnego włosa, zabarwionych pycholków, tego,że sobie z tym nie poradzę. Dlatego mam hawańczyki, ale muszę przyznać, że cotony wyglądają efektowniej.

Posted

rodzice napisał(a):
ja tez bardzo lubie wyjazdy na Litwe , mam nadzieje ze w przyszłym roku pokażę sie z moja małą Meisi . Szkoda tylko ze mam tak daleko .

Rodzice, to może Druskienniki? Niedaleko od granicy.

Posted

A kto będzie na podwójnej CACIB w Wilnie przed świętami. My chyba się skusimy :lol: Jutro wypełniam wniosek i muszę iść do banku zrobić do nich przeleww euro. Mam takie pytanie-co mi jest potrzebne jeszcze do zgłoszenia oraz jak wygląda procedura przejścia przez granice z psam, co wymagają, na pewno paszport+wścieklizna. I jeszcze jedno gdzie mogę tam fajny i nie drogi nocleg załatwić oraz czy jeśli nie wyjdzie mi transport tu z okolicy to czy jest jakiś bus(czy cos tam) do Wilna z Ełku, Augustowa itp...
Przepraszam, że na tym wątku, ale tu już ten temat Litwy jest poruszony ;)

Posted

Będę ja z Didi i Tajką, zastanawiam się jeszcze nad Daily. Będzie Ania (havany) i jeśli się da namówić Ania(ann1). A granicy z Litwą już nie ma:evil_lol: Co do noclegu, to Ci nie pomogę, bo zawsze jeżdżę tylko na jeden dzień. Ale poszukaj w dziale "wystaw", tam gdzieś był wątek z noclegami albo google. W Wilnie i okolicach mieszka sporo Polaków, którzy wynajmują pokoje.

Posted

Wiesiu, przypomnij mi jak to jest z młodzieżowym Championatem Litwy ? Ile trzeba mieć wniosków ?
Monia, jak będziesz miała problem z dojazdem z Ełku to daj znać. Najwyżej przyjedziesz do nas i pojedziemy razem.
I pamiętajcie o różnicy czasu - ja, gdyby nie Wiesia, byłabym godzinę za późno.

Posted

Dziękuję za propozycje, ale dziś przeglądałam strone litewskiego związku i okazało się, że w piątek jest jeszcze klubowa IX grupy i trochę mnie kusi, aby pojechać na wszystkie trzy. Dla mnie i tak to jest dłuższa podróż i jeden nocleg wiecęj nic nie zmienia. Mam już kilka hoteli na oku i są bardzo tanie (ok 80 euro za trzy noce+śniadanie). To hotel , który zarezerwowałam w Paryżu kosztuje mnie za dobe 80 euro i to bez śniadania, ale za to blisko wystawy i lotniska, więc się nie zgubię :evil_lol:. Ale nie wiem jak to będzie na Litwie, ale tam chyba ludzie są życzliwi i mnie poprowadzą :lol:

Posted

O, ja tego nie doczytałam. Trzy wystawy za jednym wyjazdem to super. Może i my się zdecydujemy.
Będziemy w kontakcie telefonicznym w tej sprawie.
Na miejscu dasz radę. Podejrzewam, że będzie masa innych wystawców z Polski i z kimś się załapiesz. Dam Ci znać jak my jedziemy.

Posted

Havany napisał(a):
Wiesiu, przypomnij mi jak to jest z młodzieżowym Championatem Litwy ? Ile trzeba mieć wniosków ?
Monia, jak będziesz miała problem z dojazdem z Ełku to daj znać. Najwyżej przyjedziesz do nas i pojedziemy razem.
I pamiętajcie o różnicy czasu - ja, gdyby nie Wiesia, byłabym godzinę za późno.

Do młodzieżowego trzy wnioski, w tym jeden z międzynarodówki, chyba od dwóch sędziów.

• 2 weeks later...
Posted

Już po wystawie i czas się pochwalić:multi:
Luna ocena doskonała lokata 1 , zwycięzca, zwycięzca rasy:crazyeye:
Prada wybitnie obiecująca lokata 1:lol: