Aga BJ Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 och, co za cuda! zwłaszcza Frida mi wpadła w oko Quote
ann1gorszapolowa Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 [quote name='Aga BJ'] zwłaszcza Frida mi wpadła w oko[/QUOTE] Mnie też, choć w zasadzie to Salma Hayek, która ją grała. Bo sama Kahlo to raczej taka średnio urodziwa była, choć może niefotogieniczna po prostu...no i z wąsem niestety... Quote
ann1 Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 Odświeżamy wątek :evil_lol: Kiss me all over Pedoro - Uzi [FONT=lucida grande]Prairiwind's N Almendares Cappucinno- Kofi [/FONT] [FONT=lucida grande] Almendares Perla - Frida [/FONT] Quote
rodzice Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Uzi i Frida będą śniły mi się w nocy :loveu: Quote
Zosia 17 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Ale są piękne :crazyeye:.Cuda w czystej postaci.Gratuluje. Quote
rodzice Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 a ja je widziałam na żywo :) i muszę powiedzieć że zakochać można się w sekundzie :) Quote
natija Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 piekne:loveu:a Frida to juz calkiem:loveu::loveu::loveu: Quote
Aga BJ Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 uwielbiam Fridę, jest boska :loveu: zresztą każdy Hawańczyk jest cudowny, nawet moja kremowa podła małpa która zniszczyła mi czytnik e-booków nasikawszy na niego Quote
rodzice Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 he he moja sika tylko na wycieraczki :evil_lol: Quote
natija Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 moje tez uwielbia wycieraczki,dywaniki ,w sumie wszystko co mieciutkie;)czesem to juz nie mam do niej slow:roll:najlepsze jest to ,ze nie wiem dlaczego czasem to robi,chyba jest zlosliwa;) Quote
rodzice Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 bo hawanki to księżniczki i nie lubią jak w trakcie siusiania mocza im się łapki . Dlatego na siusiu najlepszy jest dywanik albo wycieraczka Quote
natija Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 no tak co prawda to prawda:) moja czarna na dwoch przednich lapach sika,zeby sie nie obsikac;) Quote
ann1gorszapolowa Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Nasi "Trzej muszkieterowie" :) Wiem, że jeden (jedna) to dziewucha, ale sami przyznacie, że Aramis troszkę zniewieściały był... Co do Atosa i Portosa watpliwości nie ma ;) No to mamy 3 szamponów Kanady! Są to: [FONT=lucida grande]Almendares PABLO[/FONT] [FONT=lucida grande]Almendares PALOMA[/FONT] [FONT=lucida grande]Almendares PEPITO[/FONT] Quote
rodzice Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 gratulacje dla hodowcy :multi: pieknie sie prezentują Quote
Recommended Posts