Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Florentynka napisał(a):
Dzika_ Figa będzie moją księgową. Czyli pewnie w nocy ruszę z bazarkiem.

No to super :)

kaskadaffik, właśnie chodzi o podawanie konta do wpłat za rzeczy z bazarku :)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pogódka napisała, ze mieszka w okolicach Gliwic. To jesy niedaleko. Tylko, ze ją pozalewało. SŁUCHAJCIE TO JEST MEGA WAŻNE. JA JESTEM DO NIEDZIELI I POTEM MNIE NIE MA AŻ DO 01.06. W RAZIE PILNYCH SPRAW KONTAKTUJCIE SIĘ Z DEĄ - 785-04-04-04.
Napisałam do Pogódki. Będzie trezba poczekać chyba , aż woda zejdzie - mam nadzieję, ze uda nam sie jamnisię zawieźć do końca tygodnia

Posted

Jeżeli z tym zalaniem to będzie bardzo poważna sprawa to niech jamniczka jedzie do Kar0li- kurcze martwię się bo czas leci. Wiadomo Gliwice są duuużo blizej, ale nie wiem co się stało

Posted

O widze że się ładnie wszystko skłąda, trzymajcie kciuki proszę za nasz hotelik, km dalej ewakuowali Chrząstów, Asia się boi nocy, będzie czuwać, żeby nie zalało psiaków, małe juz sa przeniesione na piętro, do kocich pokoików ....

Ja czekam na zdjęcia i rzeczy na bazarek, tak jak mówiłam, super że Nikus mógłby malutką zabrać, może jakieś imię zacznijmy kręcić, co by malizna taka nn nie była ...

Posted

Niech tylko przestanie padać :placz::placz::placz:

I Jumka pojedzie dzięki Nikusowi już w sobotę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: