Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wysłalam, nie bedzie mnie przez jakis czas i najlepiej bedzie jak wysle te ksiazeczki. Zeby bazarek nie czekal. Podajcie adres gdzie wyslac. Zabawki zbiore jak wroce, bo juz nie zdaze.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze nie pamiętam która Cioteczka, bo skasowałam pw, ma mi też wysłać srebro na bazarek podałam adres już.
Dla Moniki adres mój, jeśli chce wysłać :
K.Boroń
ul.B. Chrobrego 4
39-300 Mielec

Posted

Mnie tu przywołała cioteczka Lidan:) Ale jak widzę, los dziewczynki jest w dobrych rękach i myśle, ze kwiestia godzin jest fakt wyjazdu do DT??
CZytalam na przedostatniej, ze sa dwa chetne DT..który jest drugi??? OBa to darmowe, czy potrzebne jakies szukanie deklaracji?? CUdownie byłoby wiedzieć, że sunia juz nie jest w shcronie..jamniki, to typowo "nieschroniskowe" psy..w schronie nie maja szans..:(

Posted

gonia66 napisał(a):
Mnie tu przywołała cioteczka Lidan:) Ale jak widzę, los dziewczynki jest w dobrych rękach i myśle, ze kwiestia godzin jest fakt wyjazdu do DT??
CZytalam na przedostatniej, ze sa dwa chetne DT..który jest drugi??? OBa to darmowe, czy potrzebne jakies szukanie deklaracji?? CUdownie byłoby wiedzieć, że sunia juz nie jest w shcronie..jamniki, to typowo "nieschroniskowe" psy..w schronie nie maja szans..:(

Deklaracje przydadzą się na karmę i na weta.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Mam conieco na bazarek jakby ktoś mógł zrobić to prześle. Ja przygotowuję inny bazarek który będzie bardzo pracochłonny i nie dam rady.

kaskadaffik może wystawić bazarek, więc słać do niej.

Posted

Pogódka napisał(a):
Czy jamnisia ma dom stały czy nie?
Jak nie ma byc może będę w stanie pomóc

Pisałam do Ciebie na pw zapytanie skąd jesteś-czy wiadomość dotarła????? Jamnisia nie ma stałego domu, właśnie dlatego pisałam. Odpisz jak możesz jak najszybciej, oraz czy możesz jej dać tymczas-dziękuję!

Posted

Powtórzę:

Może zrobię małe podsumowanie oferowanej POMOCY :

karOla płatne dt
Nikus ---> przesłać ofertę jamniczki Pani, która chciała adoptować innego jamnika
Szarotka podnoszenie wątku
P. Adam transport za 100km koszt 42zł ---> a w jedną stronę do dt jest 281km
monika55 rzeczy na bazarek - bajeczki/ książki dla dzieci/ zabawki
Mika31 rzeczy na bazarek
ocelot rzeczy na bazarek
Florentynka rzeczy na bazarek - ubrania
Julie rzeczy na bazarek
Aimez_moi $$$ jednorazowo
Lidan rzeczy na bazarek - dwie podkoszulki, reklama suni na innych wątkach
kaskadaffik zrobienie bazarku ---> kaskadaffik@poczta.onet.pl

POTRZEBNE:

- osoby robiące bazarki!!!!

Posted

Kar0la napisał(a):
Czy ktoś ma jakiś kontakt do Pogódki? Nie wiadomo kiedy zajrzy na dogo. Czas leci a tu nie wiadomo na czym stoimy.

No właśnie.............

Posted

_Laro - to co ja mam to mogę "wybazarkować" na własną rękę - tak najprościej, bo zanim się komuś wyśle, zanim to dolezie...
Obfotografuję szmatki, pomiarów dokonam i lecę z bazarkiem, okej?
Tylko wolałabym, żeby księgowość wziął na siebie ktoś inny...pogadam z moją siostrą ( Dzika_Figa), zwykle to dla mnie robi, może i tym razem się zgodzi.

Posted

Udostepnić konto, czyli co dokładnie, ?? kasę z bazarków zbierać , ewentualnie ja mogę chociaz bardzo nie lubię mieć doczynienia z pieniędzmi, ale jak nikt nie chce to mogę, kto może zrobic bazarki niech zrobi, kto nie da rady to ja Jego rzezcy wystawię ale bardzo proszę, żeby rzeczy do mnie wysyłane miały ceny proponowane, bo nie lubię wyceniać czyichś rzeczy sama.....

Mika ale jak nas wołasz to podaj jakies namiary na wątki bo nie wiemy jak znaleźć ;)