Ingrid44 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Szarotka napisał(a):A co urosla, to musze sciac?? a czemu dziwne ?? Pewnie ze wzgledu na godzine:lol::lol::lol: Quote
Pogódka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Witam, Jak tam jamniorka? Czytam, i może...no tak myśle mogłabym wziąć, jak łagodna, ale na tymczas,,,.... Tyle tylko, że ja w pracy po 12 h...i też byłby problem z wet, z wyżywieniem może jakoś dałabym radę Mam jamniorkę już i Kara kolejnego bidoka ze schronu, ale serce się kraje jak ona tam schnie....napiszcie jedzie w końcu gdzies, czy jest problem? Pozdro Quote
Szarotka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Narazie nie wiadomo co i jak, ale w razie czego to by trzeba bylo na karme i weta uzbierac. Quote
kaskadaffik Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Myślę, że ta propozycja warta rozpatrzenia, dt tylko za karmę i weta, bardzo dziękujemy :p Ciotki sie tu muszą wypowiedzieć :razz: Quote
zoja. Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Czy to nie jest suczka z tego ogłoszenia??? http://www.dogomania.pl/threads/179778-Warszawa-Marki-26.01-br.-zagin%C4%99%C5%82a-JAMNICZKA-ma-15lat! Różne przypadki chodzą po świecie.... Quote
Kar0la Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 kaskadaffik napisał(a):Myślę, że ta propozycja warta rozpatrzenia, dt tylko za karmę i weta, bardzo dziękujemy :p Ciotki sie tu muszą wypowiedzieć :razz: Dziewczyny u mnie tymczas też jest za karmę i weta. Jeśli tymczas u Pogódki jest bardziej odpowieni to nie ma sprawy. Może ja bym wtedy wzięła np. jamnisię umieralni z Dobrocina. Tamta też bardzo potrzebuje pomocy. Quote
paulinken Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Nie czytałam całego wątku, więc nie wiem, czy potrzebne są deklaracje? Sama mam 15-letniego jamniora, serce się kraje, jak widzę taką bidę :( Quote
ilon_n Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Szarotka napisał(a):Za chwile ide kosic trawe, i do tego jestem jakas przymulona ........... Szarotka, a może owieczkę albo kózkę do ogródka wstawisz?? .. to świetne kosiarki i jakie ekologiczne ;) znam kogoś kto szuka miejsca dla swoich 2 mini-owieczek :cool3: EDIT czy wiadomo coś w sprawie tego ogłoszenia o zaginionej jamniczce w Markach?? czy to ta sama sunia?? Quote
paulinken Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Mi się wydaje, że to są dwie różne suńki... Ile potrzebna na karmę w DT? Quote
TERESA BORCZ Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 super , 2 dt za karmę. porozsyłajcie mniamniulki a na karmę się nazbiera!!!! dzięki za link ! Quote
Szarotka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 ilon_n napisał(a):Szarotka, a może owieczkę albo kózkę do ogródka wstawisz?? .. to świetne kosiarki i jakie ekologiczne ;) znam kogoś kto szuka miejsca dla swoich 2 mini-owieczek :cool3: Mieszkam w miescie. Sasiedzi napewno by sie ucieszyli, ze do glosno i czesto szczekajacego podhalana, gadajacego kota, dolozylam beczace owieczki. Quote
kaskadaffik Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Sorki nie doczytałąm, że pierwsze dt też za karmę i weta, suuupper !! a jakie to są miejscowości obie i jakie by były odległości do pokonania ?? Quote
Zofija Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 kaskadaffik napisał(a):Sorki nie doczytałąm, że pierwsze dt też za karmę i weta, suuupper !! a jakie to są miejscowości obie i jakie by były odległości do pokonania ?? z cieszyna(południe Polski) do łodzi Quote
Zofija Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Pogódka napisał(a):Witam, Jak tam jamniorka? Czytam, i może...no tak myśle mogłabym wziąć, jak łagodna, ale na tymczas,,,.... Tyle tylko, że ja w pracy po 12 h...i też byłby problem z wet, z wyżywieniem może jakoś dałabym radę Mam jamniorkę już i Kara kolejnego bidoka ze schronu, ale serce się kraje jak ona tam schnie....napiszcie jedzie w końcu gdzies, czy jest problem? Pozdro witaj, a skąd jesteś. Mi to jest obojętne kto, zeby juz ją brać!!! Quote
Zofija Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Czekam na odpowiedz Pogódki skąd jest ( wysłałąm jej pytanie na pw). Trzeba szybko podjąć decyzję i brać jamnisię. Czy Adam jak się mu zapłaci moze jechać jeszczre w tym tyg.????????/ Trzeba ją wyciągać. Są oferty dwóch domów tymczasowych-to cud nie ma na co czekać!!!!!!!!!!!!1 Quote
Kar0la Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Nie wiem czy Pogódka nie jest przypadkiem ze Śląska. To by było rzut beretem od Cieszyna, ale poczekajmy na odpowiedź. A jak jamnisia się czuje? Ona jest w jakimś pomieszczeniu czy boksach zewnętrznych? Quote
Aimez_moi Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 O Boziu.... jestescie wszystkie .....chodzacymi Aniolkami....... Wlasnie jak tam malenstwo? Quote
Mika31 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 :multi:ja też się ciesze ale ciotki :mad: czeka SUZI niech ktoś też tam zajrzy błagam Quote
Isadora7 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Pogódka']Witam, Jak tam jamniorka? Czytam, i może...no tak myśle mogłabym wziąć, jak łagodna, ale na tymczas,,,.... Tyle tylko, że ja w pracy po 12 h...i też byłby problem z wet, z wyżywieniem może jakoś dałabym radę Mam jamniorkę już i Kara kolejnego bidoka ze schronu, ale serce się kraje jak ona tam schnie....napiszcie jedzie w końcu gdzies, czy jest problem? Pozdro Jak ja Ciebie dawno nie widziałam :):):) Quote
__Lara Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 To na pewno nie jest ta sunia. Pogódka zaoferowała dt :D :D :D Czy cioteczki, które deklarowały rzeczy na bazarek, wysłały zdjęcia itd. do kaskadaffik???? Quote
Recommended Posts