Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,

Jak tam jamniorka?
Czytam, i może...no tak myśle mogłabym wziąć, jak łagodna, ale na tymczas,,,....
Tyle tylko, że ja w pracy po 12 h...i też byłby problem z wet, z wyżywieniem może jakoś dałabym radę
Mam jamniorkę już i Kara kolejnego bidoka ze schronu, ale serce się kraje jak ona tam schnie....napiszcie jedzie w końcu gdzies, czy jest problem?
Pozdro

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Myślę, że ta propozycja warta rozpatrzenia, dt tylko za karmę i weta, bardzo dziękujemy :p Ciotki sie tu muszą wypowiedzieć :razz:

Dziewczyny u mnie tymczas też jest za karmę i weta. Jeśli tymczas u Pogódki jest bardziej odpowieni to nie ma sprawy. Może ja bym wtedy wzięła np. jamnisię umieralni z Dobrocina. Tamta też bardzo potrzebuje pomocy.

Posted

Szarotka napisał(a):
Za chwile ide kosic trawe, i do tego jestem jakas przymulona ...........

Szarotka, a może owieczkę albo kózkę do ogródka wstawisz?? .. to świetne kosiarki i jakie ekologiczne ;)
znam kogoś kto szuka miejsca dla swoich 2 mini-owieczek :cool3:

EDIT

czy wiadomo coś w sprawie tego ogłoszenia o zaginionej jamniczce w Markach??
czy to ta sama sunia??

Posted

ilon_n napisał(a):
Szarotka, a może owieczkę albo kózkę do ogródka wstawisz?? .. to świetne kosiarki i jakie ekologiczne ;)
znam kogoś kto szuka miejsca dla swoich 2 mini-owieczek :cool3:

Mieszkam w miescie. Sasiedzi napewno by sie ucieszyli, ze do glosno i czesto szczekajacego podhalana, gadajacego kota, dolozylam beczace owieczki.

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Sorki nie doczytałąm, że pierwsze dt też za karmę i weta, suuupper !! a jakie to są miejscowości obie i jakie by były odległości do pokonania ??

z cieszyna(południe Polski) do łodzi

Posted

Pogódka napisał(a):
Witam,

Jak tam jamniorka?
Czytam, i może...no tak myśle mogłabym wziąć, jak łagodna, ale na tymczas,,,....
Tyle tylko, że ja w pracy po 12 h...i też byłby problem z wet, z wyżywieniem może jakoś dałabym radę
Mam jamniorkę już i Kara kolejnego bidoka ze schronu, ale serce się kraje jak ona tam schnie....napiszcie jedzie w końcu gdzies, czy jest problem?
Pozdro

witaj, a skąd jesteś. Mi to jest obojętne kto, zeby juz ją brać!!!

Posted

Czekam na odpowiedz Pogódki skąd jest ( wysłałąm jej pytanie na pw). Trzeba szybko podjąć decyzję i brać jamnisię. Czy Adam jak się mu zapłaci moze jechać jeszczre w tym tyg.????????/
Trzeba ją wyciągać. Są oferty dwóch domów tymczasowych-to cud nie ma na co czekać!!!!!!!!!!!!1

Posted

Nie wiem czy Pogódka nie jest przypadkiem ze Śląska. To by było rzut beretem od Cieszyna, ale poczekajmy na odpowiedź.

A jak jamnisia się czuje? Ona jest w jakimś pomieszczeniu czy boksach zewnętrznych?

Posted

[quote name='Pogódka']Witam,

Jak tam jamniorka?
Pozdro

Jak ja Ciebie dawno nie widziałam :):):)

Posted

To na pewno nie jest ta sunia.

Pogódka zaoferowała dt :D :D :D

Czy cioteczki, które deklarowały rzeczy na bazarek, wysłały zdjęcia itd. do kaskadaffik????