Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za ostatnia wypowiedź....bardzo bardzo....robiłam wszystko, co mogłam, a teraz okazało się, że prawie 9 m-cy u mnie to było nic a i watek mój to nic..niestety..nie chce już być dt...nie mogę..nie umiem..starałam się dac Jumie namiastkę szczęścia..nie raz było mi ciężko..rzeczywiście jestem bez pracy i bez pieniędzy..ale Jumie niczego nie brakowało, potem okazało się, że..źle zrobiłam przyznaję się, że dałam Jume pod inna opiekę,ale stało się
Odowiedź odnośnie mojego wątku, że wszystko mi się zawaliło, kwalifikuje się jako sprawa sądowa..dotychczas byłam miła, ale proszę jak ktos ma coś do mnie pisac na pv....mam dośc oszczerstw...co wyniosłam z tego, że radź sobie sam człowieku...byłam wdzięczna i jestem i dziękuję wszystkim bo nadal moja sytuacja jest jaka jest, ale mam niesmak totalny..pomagać i wypominać i dać zamiast serce to nóż...
I tu ZOSIU z dużych literek...wybacz i strasznie przepraszam..Zostałaś mi strasznie bliską osobą, która bardzo mi pomogła, która po prostu wierzy w to co się pisze...która ufa...Nie komentuje Izy nawet nie chcę....wstyd mi, że takie osoby sa na dogo, prosiłam na pv o odebranie karmy, zero odzewu..ale pisac pierwsze.....tyle tylko, żeby kiedyś ktoś zrozumiał, że czasami komus się grunt wali pod nogami, co nie znaczy, że czerpie korzyście nie wiem...z karmy?????Masz wątpliwości??Prosze zadzwoń...priv i dam telefon natychmiast...bo tak wychodzi, że baa..nie ma pieniędzy, pracy...a rtutaj wiele opcji nie rozwiązanych..masz rację..tyle tu dostałam pieniędzy i mam karmę..dom sobie wybudowałam.....zapraszam
Dziękuję Julio, że chociaz jedną wiadomośc mi dałas na skypie odnośnie Jumki..przeciez przez 9 miesięcy jej nie pokochałam, i nie powinnam pewnie nic otrzymać i niczego oczekiwać bo po co???
I teraz szczerze....
Byłam tu kilka lat..jestem i teraz te osoby, które uważałam za ok...sa mi obce....szczerze pisząc chaftowac mi się chce, jak dają psa..potem oczerniając innych..oddałam psa jakiego???
takiego jak mi w klinice powiedzieli,..u mnie w domu miał wszelkie warunki do bytowania normalnego...spał ..(jumeczka)pod kołderką, wiecznie na kolanach..ale wina moja bo weterynarz źle powiedział...teraz za to nie mam wiadomości oprócz jednej na skypie..nikt nie myśli, że to dla mnie wiele jak ja straciłam, że myślę, że się martwie, po co..i na serio zastanawiam się , żeby na dogo powiedzieć.,.. STOP DT....jak tak ma to wyglądać..źle płatne? , źle darmowe?, złe wszytko...pomagający z obłudą...tak teraz uważam..Jumka u mnie czuła się dobrze, byłam z nia u weta KILKANASTOKROTNIE, kochała nas, nasz dom....uwielbiała, chodziła za nami krok w krok...oszczerstwami mi ja odebrano tak, że wiem, ona musi zapomnieć, ale cierpi...i moja rodzina cierpi...DZIĘKUJĘ Wam dogomaniacy za wsparcie...do dziś u Nas w domu nie możemy sobie Was darować.....
Nie mogę teraz synowi powiedziec, że te racje które mu wpajałam mają sens....wszędzie jest mowa o kasie, wszędzie mowa o obłudzie...a my??/My tylko uwierzyliśmy weterynarzom i ludziom , którzy mieli nam z Jumka pomóc...
Teraz nie wiem co u Jumki...była u mnkie tyle miesięcy...nikogo nie opbchodzi to, że my z synem przeżywamy to, że naszej rodzinie Jumy brakuje..nikt nie napisze, nie zadzwoni..po co.....darmówka przeciez była, jest dom to mamy spier...lać, tak się czujemy..
Nie chcemy być juz po tewj nagonce dt i każdemuy to odradzę..I GŁOŚNO O TYM PISZĘ
DT NIE NA DOGO>>>>6774372<<<MÓJ NUMER GG>>MOŻE INACZEJ POMOŻEMY ZWIERZAKOM>>>TAK SZCZERZE>>>>MOŻE JAKAS FUNDACJA STOWARZYSZENIE>>>ALE SZCZERE BEZ FAŁSZU...tutaj już w nic nie wierzę..Jak ktoś myśli tak samo..zapraszam...

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic