Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potrzeba osoba do wizyty dla Jumki w Katowicach. Najlepiej jeszcze dzisiaj.
Pan wdowiec, 57 lat, mieszkający sam. Odeszła mu niedawno jamniczka taka jak Jumka.Jest bardzo zdecydowany.

Posted

Już po wizycie domek idealny dla Jumki! Bez dzieci, spokojny dom, niedaleko parku. Pan na rencie zawsze jest w domu. Cała wyprawka przygotowana dla pieska. Dziewczynka może jechać choćby dziś! Trzeba tylko dograć szczegóły.

EDIT:

Shania nie mogę się do Ciebie dodzwonić w celu ustalenia szczegółów. Żaden z 2 Twoich numerów nie odpowiada.

Posted

Jestem już..napisałam Ci moje nr Julia, tamtego już nie mam...strasznie się boję...mam wrażenie, że nie powinnam jej oddawać, bo tak się przyzwyczaiła, ale...może lepiej będzie miała, jak Pan sam, i ma dla niej czas....jestem chora już..Boshe...tymczasy nie powinny być tak długie..czuję się jakbym była potworem...

Posted

[quote name='J_ulia']Już po wizycie domek idealny dla Jumki! Bez dzieci, spokojny dom, niedaleko parku. Pan na rencie zawsze jest w domu. Cała wyprawka przygotowana dla pieska. Dziewczynka może jechać choćby dziś! Trzeba tylko dograć szczegóły.

[/QUOTE]

no NARESZCIE psina będzie miała swojego PANA

Posted

Jutro Jumka jedzie do nowego domu:) Odbiorę ją osobiście i zawiozę do nowego domu. Pan już się nie może doczekać (właśnie z nim rozmawiałam). Co do godziny to muszę ustalić z TŻ-em... jeszcze nie wie, ale czeka go kurs...

Posted

jest mi strasznie cięzko tym bardziej, że juma to specyficzny psiak...i się boję o nią strasznie..gryzoń jakich mało..nie znamy jej historii, więc cięzko z nia poracowac...stanowczością musiałam, ale nie raz nie mogłam, bo jednak brak info...czyli psiak xy....jak teraz tak leży i śpi sobie i nie spodziewa się...matko...musze jakos siły sobie dodać jeszcze...

Posted

Zmaltretowałam TŻ-ta... Będziemy po Jumeczkę ok. 15.00. Ładuję baterie, żeby zrobić zdjęcia Jumki w nowym domku może one troszkę cię uspokoją.

Posted

Jesoooo..ja chyba dzisiaj nie usnę...mam nadzieję, że odpowiedni domek....juz nic nie widzę...mam takie wory, ale mam nadzieję , będzie jej dobrze..weź mu powiedz niech weźmie drugiego starszego, ona sie przyzwyczaiła do psów..i niech jej nie głaska na siłę ani nie woła,.. nie lubi tego, no i jak będzie spała?u mnie śpi w łózku...musi mieć poduszke i człowieka koło siebie i często się trzęsie ..jest nerwowa...nie lubi dzieci, ale dorośli inaczej na nia wpływają...jak poliże to sukces..potrzebuje miłości ale nie nachalnej...taka już jest..

Posted

[quote name='Shania']Jesoooo..ja chyba dzisiaj nie usnę...mam nadzieję, że odpowiedni domek....juz nic nie widzę...mam takie wory, ale mam nadzieję , będzie jej dobrze..weź mu powiedz niech weźmie drugiego starszego, ona sie przyzwyczaiła do psów..i niech jej nie głaska na siłę ani nie woła,.. nie lubi tego, no i jak będzie spała?u mnie śpi w łózku...musi mieć poduszke i człowieka koło siebie i często się trzęsie ..jest nerwowa...nie lubi dzieci, ale dorośli inaczej na nia wpływają...jak poliże to sukces..potrzebuje miłości ale nie nachalnej...taka już jest..[/QUOTE]

Shania to jest Pan który od zawsze miał jamniki. I nie jest to młodzieniec. facet jest doświadczony, z rozmowy już widać, że doskonale wie co w tych jamniczych diabełkach siedzi. Będzie dobrze. Wiem że ciężko.