Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, chciałam, bo Juma skradła moje serce ;) Ale w ostatnim czasie u Toffika ujawniła się padaczka - ma silne napady, póki tego nie opanujemy możemy zapomnieć o czymkolwiek z racji olbrzymiego stresu, jaki teraz przeżywa.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marlena:) napisał(a):
Tak, chciałam, bo Juma skradła moje serce ;) Ale w ostatnim czasie u Toffika ujawniła się padaczka - ma silne napady, póki tego nie opanujemy możemy zapomnieć o czymkolwiek z racji olbrzymiego stresu, jaki teraz przeżywa.

ojej to przykre........

• 2 weeks later...
Posted

Marlena...tak myslałam, czy nadal byłabyś zainteresowana Jumką? Bo nie mam żadnych wiadomości od tamtych ludzi...Jakby tutaj nadal była szansa..byłoby super..

Posted

u Jumki ok.je bawi się, chociaż ostatnio miała jakby chwilowy paraliż...ależ się przestraszyłam..przepraszam, że nie zaglądam, ale ...nie mogę po prostu..niestety moja sytuacja jest taka, i nie będe ukrywała, że być może będe musiała wyjechać, ponieważ nie mam wyjścia, na pewno /jumki nie zostawię...w razie czego p[ojedzie ze mną, ale nie chce już w Polsce być domem tymczasowym...nigdy...osoby, które mają ze mną kontakt wiedza dlaczego...z dogo tez średnio, a szkoda..poświęciłam masę życia dla zwierzaków,,,,teraz tylko niesmak czuję...ale mniejsza z tym..Jumeczka śpi teraz w kocyku, ma się dobrze...staram się oduczyć ją agresywnych zachowań do ludzi, bo szczeka i niestety gryzie....NIKUS jak zaglądasz strasznie dziękuję za jedzenie, nawet nie wiem co napisać, ale bardzo dziękuję....jeszcze ciut mam , ale bardzo się przydało i przyda jeszcze chwilkę...ryż niezbędny i jak dużo, dzięki..teraz ciężko mi zwierzaki wykarmić jak nie mam pracy i żadnych dochodów, ale sa najedzone..NIKUS strasznie pomógł i LIVKA bardzo Wam dziękuję....sorki, że tak późno pisze, ale będę szczera...raz nie mam na nic siły, potem mam, mętlik w głowie, dziękuję wszystkim co do Jumki zaglądają...pozdrawiam:)dziekuję za to, że jesteście:)

Posted

Średnio...ciężko, bo sytuacja się nie poprawia, jakiś cholerny pech jakby mnie prześladował...staram się czerpać siły skąd się da, przeciez i syn i psiaki licza na mnie, więc musze jakoś..dzięki, że pytasz:)

• 2 weeks later...
Posted

Nie chce zapeszać, ale jest szansa na domek... Wczoraj dzwonił bardzo sympatyczny Pan. Mieszka razem z żoną, dzieci dorosłe, szukają towarzyszki dla swojego 11 letniego jamnika. Zależy im na starszym, lubiącym spokojny tryb życia piesku. Państwo mieszkają w Warszawie dzielnica Mokotów. Do niedzieli mają dać odpowiedz na 100 procent.

Posted

J_ulia napisał(a):
Nie chce zapeszać, ale jest szansa na domek... Wczoraj dzwonił bardzo sympatyczny Pan. Mieszka razem z żoną, dzieci dorosłe, szukają towarzyszki dla swojego 11 letniego jamnika. Zależy im na starszym, lubiącym spokojny tryb życia piesku. Państwo mieszkają w Warszawie dzielnica Mokotów. Do niedzieli mają dać odpowiedz na 100 procent.

o kurczątko... wstrzymuję oddech

Posted

Pan dzwonił. Przeprosiła, ale jeszcze nie podjęli ostatecznej decyzji i poprosił jeszcze o troszkę czasu do zastanowienia. On bardzo by chciał Jumkę, żona skłania się bardziej , ku drugiej kandydatce... czekam, oby to czekanie było tego warte.

Posted

Mika31 napisał(a):
może wezmą oba? trzymam kciuki za Jumke

Państwo już mają 11 letniego jamnika, a drugiego pieska szukają bo niedawno odeszła mim 14 letnia rottka.

• 2 weeks later...
Posted

No i się nie udało...
Pan napisał do mnie dzisiaj maila,że nie mogą dość z żoną do porozumienia... i na razie nie adoptują żadnego psa... :-( Załamać się można... po co to było... to zawracanie głowy...