Shania Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 nie, nie ma na razie , ale sprawdzam codziennie..zobaczymy dzisiaj Quote
Ingrid44 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 najwazniejsze zeby nie bylo gorace i czerwone. Zdrowiej Krolewno :) Quote
__Lara Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Wątek kolejnego jamniczego nieszczęścia :( klik Quote
Isadora7 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Jasza napisał(a):Uściski dla Jumki! i ode mnie Quote
Shania Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Jumeczce szwy goją się świetnie, ona już na 3 dzień po zabiegu kaftanik sobie zdjęła, założyłam jej zdjęła nie wiem jakim cudem w nocy ponownie..i panna od tamtej pory bez niczego, ale ani nie liże ani nie drapie, goi sie to wszystko pięknie..to jest normalnie tak grzeczny pies, że jestem w szoku..jeszcze takiego nie miałam:)wyściskałam Jumkę od Was cioteczki:) Quote
__Lara Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 No proszę :) Jumka zasługuje na pochwałę :) Quote
Zofija Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Shania napisał(a):Jumeczce szwy goją się świetnie, ona już na 3 dzień po zabiegu kaftanik sobie zdjęła, założyłam jej zdjęła nie wiem jakim cudem w nocy ponownie..i panna od tamtej pory bez niczego, ale ani nie liże ani nie drapie, goi sie to wszystko pięknie..to jest normalnie tak grzeczny pies, że jestem w szoku..jeszcze takiego nie miałam:)wyściskałam Jumkę od Was cioteczki:) no to super wieści:))) Quote
ANETTTA Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Ingrid44 napisał(a):najwazniejsze zeby nie bylo gorace i czerwone. Zdrowiej Krolewno :) zdrówka ;) Quote
Shania Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 dziękujemy:):):)w przyszłym tygodniu Jumeczka idzie na zdjęcie szwów.. Quote
Shania Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Pomocy!!! Zaginęła sunia http://www.dogomania.pl/threads/195585-Zagin%C4%99%C5%82a-sunia-w-Katowicach...Pomocy!!!!!?p=15648081#post15648081 Quote
J_ulia Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 W sprawie Jumki dzwoniła bardzo miła pani , która ma już 10 letniego wykastrowanego jamnika szorstkowłosego. Miała już w swoim życiu 3 jamniki i dobrze zna ich charakterki ;) Bardzo jej się Jumka spodobała. Dom z ogrodem w Rydułtowach. Bez problemu zaprasza na wizytę. Poprosiłam o nią Błyskotke. Mam nadziej ,że w końcu coś się wykluje ... Quote
Cajus JB Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Potrzebuję kontaktów w Wawie. Na stacji benzynowej jest przywiązany jamnik. Jak dziś nie uda znaleźć Mu DT chociaż na chwilę trafi na Palucha. Nie wiem jaka to stacja, ale mam numer do osoby, która może pokierować. To szczotek. Quote
jostel5 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Ratunku! Pilnie szukam kogoś miłego i doświadczonego do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej bliziutko Piekar Śląskich....! Gdyby ktoś mógł i chciał pomóc-bardzo proszę o kontakt na pw. Quote
J_ulia Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 jostel5 napisał(a):Ratunku! Pilnie szukam kogoś miłego i doświadczonego do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej bliziutko Piekar Śląskich....! Gdyby ktoś mógł i chciał pomóc-bardzo proszę o kontakt na pw. Myślę ,że się uda ;) Szczegóły na pw. Quote
Ingrid44 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 J_ulia napisał(a):W sprawie Jumki dzwoniła bardzo miła pani , która ma już 10 letniego wykastrowanego jamnika szorstkowłosego. Miała już w swoim życiu 3 jamniki i dobrze zna ich charakterki ;) Bardzo jej się Jumka spodobała. Dom z ogrodem w Rydułtowach. Bez problemu zaprasza na wizytę. Poprosiłam o nią Błyskotke. Mam nadziej ,że w końcu coś się wykluje ... No to znowu trzymam kciuki :) :) :) Quote
Shania Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Cajuś zadzwoń do mnie w sprawie tej Wawki..nie obiecuję, ale może...mam tam masę znajomych, nie każdy kocha zwierzaki, ale jedna osobą mam w pamięci Jak się dzisiaj wkurzyłam cholera...nikt Jumie nie chciał zdjąć szwów...nie mieli maszynek..echhh, do zdjęcia i moje dziecko jeździło biedne zpsem, bo mnie nie było, na wyjeździe niestety służbowym, i Juma wróciła bez zdjęcia..nikt tu nie chce za darmo zdjąć, a ja tam, gdzie Juma była sterylizowana nie mam kiedy jechać, bo w kółko w pracy jestem..wrrrrrrrrrrrrr...gryzę dzisiaj.. Quote
ANETTTA Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='jostel5']Ratunku! Pilnie szukam kogoś miłego i doświadczonego do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej bliziutko Piekar Śląskich....! Gdyby ktoś mógł i chciał pomóc-bardzo proszę o kontakt na pw.[/QUOTE] mówisz i masz !! Quote
Brysio Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 hej;-) prosimy tylko o rozgłos i o ogłoszonka, zajrzyjcie proszę;-) www.dogomania.pl/threads/195842-Młoda-suczka-ma-czas-do-soboty!!-inaczej-trafi-do-schronu!!-Potrzebne-OGŁOSZENIA!!!?p=15672213#post15672213 Quote
Recommended Posts