Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy tekst z pierwszej strony jest aktualny? telefon Shaniu to chyba nie jest Twój? dajcie znac czy trzeba cos zmienic, a i czy jest więcej zdjęc? czy tylko te na pierwszej stronie?

Posted

Jumeczka już po zabiegu...wierci się kręci i leży na brzuchu niestety, nie ma sposobu, żeby ją przekręcić, zęby ma wyczyszczone i dwa wyrwane, przyczyną smrodu z japki była kośc, która utknęła między ząbkami , uszkadzając dziąsło...i dlatego oprócz zębów śmierdziała ta kośc.....dostała na dziąsła antybiotyk
To Jumka po sterylce:

Posted

pogłaskam, ale cholera mała jest:)wet dał jej środek...długo na nogach stała, spac najwyraźniej jej się nie chciało...nogi się uginały pod nią, ale stała wtulona w rękaw mój:)i potem się wzięła i obudziła podczas zabiegu:razz:a co..pewnie do domu chciała, wet musiał jej dac prawie podwójną dawkę, żeby znowu usnęła...teraz chwile temu już zaszczekała, a jak domu pilnuje, i już śpi..oczywiście powarkując...matko..znowu zaszczekała:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ona za szybko dochodzi do siebie...coś czuję, że meksyk mnie czeka :razz::razz::razz:

Posted

zajrzyjcie do Jumeczki..cały czas piszczy...boli ją nie umie sobie miejsca znaleźć...bidulka starsza jest i inaczej przeżywa wewnętrznie zabieg...chce iść a nie może cierpi,..biedactwo, niby sterylka normalna, ale mój skarb cierpi, i ja tez cierpię z nią...nie nawidze zabiegów gdzie musze być i potem patrzeć jak psinę boli........wrrrrrrrrr

Posted

Wspolczucia dla Ciebie Shania i Jumci. Mnie tez serce krwawilo jak widzialam swojego psinka po zabiegu . Dobrze ze u nich "goi sie jak na psie" i bedzie dobrze. Najgorsze to pierwsze 2 dni.

Posted

Juma po 3 dniach rozebrala się ze skafanderka i nie ma opcji, co by ją ubrać...to jest cudowny pies, nie gryzie szwów..ba zostaje sama z psami..i wszystko jest ok, ale sprawdzam ona i tak piszczy, i to miejsce jest nabrzmiałe...jakby guza miała, obok szwów, i dość duże...taka jakby mini gruszka...zaczynam się martwić....

Posted

Shania napisał(a):
Juma po 3 dniach rozebrala się ze skafanderka i nie ma opcji, co by ją ubrać...to jest cudowny pies, nie gryzie szwów..ba zostaje sama z psami..i wszystko jest ok, ale sprawdzam ona i tak piszczy, i to miejsce jest nabrzmiałe...jakby guza miała, obok szwów, i dość duże...taka jakby mini gruszka...zaczynam się martwić....

Jamnisiu zdrowiej, nie martw Shani