Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekam na odpowiedz J_uli ma umawiać z wetem termin..ja mogę codziennie po 17...bo do tej pory jestem w pracy i ciężko pracuje.....czasami na dogo:)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasz weterynarz ma terminy wolne w przyszłym tygodniu w czwartek i piątek , ale o 14- 16 później zabiegów nie wykonują. Pewnie nie dasz rady ... Jak nie będzie pasować szukam innego, ale boje się, że cena wtedy będzie większa. U tego weta za sterylizację, ewentualnego guzka i zęby wyszłoby ok 240-260 zł.

Posted

Kurcze nooo...ciężko będzie bo teraz przez dwa tygodnie jestem w pracy sama...więc dzisiaj i przyszły piątek odpada..ewentualnie piątek za dwa tygodnie...nie dam rady inaczej, ale to znowu długi czas....

Posted

Jesoo tak teraz patrzę na Jumkę i jej zachowanie i..ona musi trafić do domku, gdzie ktoś zna jamniki, to przedstawiciel typowo rasy, warczy jak czegoś nie chce, jak chce tez warczy:shake:nie wiem kiedy znajdzie domek..ja sama nad tym pomyslę i ogłoszeniami od przyszłego tygodnia....

Posted

Jumka jest umówiona na sterylizacje i robienie ząbków w przyszły piątek na godzinę 18.00. Termin nieodwołany i nie przesuwalny, choćbym miał Shanie i Jumke na plecach zanieść....:razz:

Posted

długo Jumcia czeka na domek. Pamiętam jak wziełąm pierwszego tymczasa, który ostatecznie zamieszkał u mojej przyjaciółki, to domek się znalazł po 6 miesiącach. Ale taki najlepszy na swiecie:)