Ingrid44 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Shania napisał(a):Wysłałąm ostatkiem sił głos..heh, ale znalazłam i jest na ..Alę Bardzo Dziekuje,kazdy glos na wage zlota :) :) :) Quote
szczecinianka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/193517-Jamniczka-Dafne-zaawansowane-zmiany-sk%C3%B3rne-i-brak-nadziei-na-popraw%C4%99-losu! Jamniczka Dafne prosi o przywrócenie nadziei na poprawę losu... Quote
Shania Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Dziewczyny..pomocy please....obok Jumki jest jeszcze ktoś... http://www.dogomania.pl/threads/193589-PILNE!!!Pi%C4%99kna-Aza-szuka-Dt-albo-Ds?p=15452533#post15452533 Quote
Shania Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Lara jeszcze nie wiem nic...czekam na termin sterylki i zabiegu z ząbkami...i zobaczymy Quote
Shania Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 A własnie Lara, Ty nie mieszkasz daleko....to może byś odwiedziła Jumę?:pTo chwilka jazdy Quote
Jasza Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 _Lara ma teraz urwanie głowy....:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
J_ulia Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Shania napisał(a):Lara jeszcze nie wiem nic...czekam na termin sterylki i zabiegu z ząbkami...i zobaczymy Shaniu ja czeka i czekam , kiedy mi powiesz ,że możesz ;) Słowo o od razu Jumka jedzie do weta. Quote
Shania Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 O patrzcie...Pani adwokat:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Shania Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Juleczko a jak z sobotą????Jest możliwość? Quote
__Lara Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Jasza napisał(a):_Lara ma teraz urwanie głowy....:eviltong::eviltong::eviltong: Tak jak pisze Jaszka, mam teraz urwanie głowy, bo za 1,5 tygodnia ślub, w międzyczasie przeprowadzka, kupowanie tv, pralki, itd....praca.... ale od 17.10 będę mieszkać jeszcze bliżej Was, bo w Zabrzu, to jak Jumka będzie jeszcze u Ciebie cioteczko to chętnie Was odwiedzę :) :loveu: Quote
Shania Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 A no to pewnie...zapraszamy bardzo nawet jak już Jumki nie będzie z chęcią poznam ciotkę:p Quote
Jasza Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 _Lara...do Zabrza???? Już "na swoim"??? Ale fajniście! Quote
Hotel KADIF Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Helou! :loveu: To, że nie piszę nic na wątku nie znaczy, że nie zaglądam! :evil_lol: Proszę wygłaskać ode minie Jamniorkę.:lol: Quote
Isadora7 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 __Lara napisał(a):Tak jak pisze Jaszka, mam teraz urwanie głowy, bo za 1,5 tygodnia ślub, w międzyczasie przeprowadzka, kupowanie tv, pralki, itd....praca.... ale od 17.10 będę mieszkać jeszcze bliżej Was, bo w Zabrzu, to jak Jumka będzie jeszcze u Ciebie cioteczko to chętnie Was odwiedzę :) :loveu: Ja tez zaglądam, a że nie lubię hopac t to mnie nie widać. Lara zapomniałas dopisac w kolejce po pralkach itp jamniora :):):) Quote
Shania Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Dzisiaj panna jumka przez sen najpierw warczała, po czym rzuciła się na któregoś z psów z zębami:crazyeye:nie wiem, na którego...spałam u siebie...w końcu sama..oczywiście rano musiałam sie pozbyć tych zakradaczy z łóżka...normalnie ona mnie zadziwia..t:multi:k czasami po cichaczu i hap..potem już głowę skuli ogon pod siebie...wie, cholera mała, że źle zrobiła i idzie leżeć...to jest małpa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jasza Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Isadora7 napisał(a):Ja tez zaglądam, a że nie lubię hopac t to mnie nie widać. Lara zapomniałas dopisac w kolejce po pralkach itp jamniora :):):) No ja myślę!!!! Quote
Shania Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Jumeczko hopaj,,,czas Cię wyprowadzić z chałupki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Shania Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dzwoniła dzisiaj do mnie Pani bardzo sensowna w sprawie Jumki, wysłalam jej link, zobaczymy..Pani chce, tylko musi przekonać męża,,.no i ciekawe jak Juma z kotami... Quote
J_ulia Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Z tą sobota z wetem może być problem , bo maja już obłożone dzień zabiegami. Najłatwiej było by np. w piątek po południu z Jumka się wybrać. Quote
Shania Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Hopsnjcie Jumę chociaż...nikt tu już nie zagląda...wiem , że Juma długo w dt.....ale potrzeba jej tego domku............dla psiaka dłuższa tu obecność to większa trauma:( Quote
Ingrid44 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ja zagladam ale po cichutku i nic nie pisze bo widze ze wszystko jest w miare OK. Bardzo mi przykro ze Jumcia tak dlugo czeka na domek :( Quote
Recommended Posts