Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shania napisał(a):
Lara jeszcze nie wiem nic...czekam na termin sterylki i zabiegu z ząbkami...i zobaczymy

Shaniu ja czeka i czekam , kiedy mi powiesz ,że możesz ;) Słowo o od razu Jumka jedzie do weta.

Posted

Jasza napisał(a):
_Lara ma teraz urwanie głowy....:eviltong::eviltong::eviltong:

Tak jak pisze Jaszka, mam teraz urwanie głowy, bo za 1,5 tygodnia ślub, w międzyczasie przeprowadzka, kupowanie tv, pralki, itd....praca.... ale od 17.10 będę mieszkać jeszcze bliżej Was, bo w Zabrzu, to jak Jumka będzie jeszcze u Ciebie cioteczko to chętnie Was odwiedzę :) :loveu:

Posted

__Lara napisał(a):
Tak jak pisze Jaszka, mam teraz urwanie głowy, bo za 1,5 tygodnia ślub, w międzyczasie przeprowadzka, kupowanie tv, pralki, itd....praca.... ale od 17.10 będę mieszkać jeszcze bliżej Was, bo w Zabrzu, to jak Jumka będzie jeszcze u Ciebie cioteczko to chętnie Was odwiedzę :) :loveu:

Ja tez zaglądam, a że nie lubię hopac t to mnie nie widać.
Lara zapomniałas dopisac w kolejce po pralkach itp jamniora :):):)

Posted

Dzisiaj panna jumka przez sen najpierw warczała, po czym rzuciła się na któregoś z psów z zębami:crazyeye:nie wiem, na którego...spałam u siebie...w końcu sama..oczywiście rano musiałam sie pozbyć tych zakradaczy z łóżka...normalnie ona mnie zadziwia..t:multi:k czasami po cichaczu i hap..potem już głowę skuli ogon pod siebie...wie, cholera mała, że źle zrobiła i idzie leżeć...to jest małpa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ja tez zaglądam, a że nie lubię hopac t to mnie nie widać.
Lara zapomniałas dopisac w kolejce po pralkach itp jamniora :):):)

No ja myślę!!!!

Posted

Dzwoniła dzisiaj do mnie Pani bardzo sensowna w sprawie Jumki, wysłalam jej link, zobaczymy..Pani chce, tylko musi przekonać męża,,.no i ciekawe jak Juma z kotami...

Posted

Z tą sobota z wetem może być problem , bo maja już obłożone dzień zabiegami. Najłatwiej było by np. w piątek po południu z Jumka się wybrać.

Posted

Hopsnjcie Jumę chociaż...nikt tu już nie zagląda...wiem , że Juma długo w dt.....ale potrzeba jej tego domku............dla psiaka dłuższa tu obecność to większa trauma:(