__Lara Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 O ludzie, rzeczywiście, ręce tylko załamać..... Quote
ANETTTA Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 czekamy dalej bo nie ma innej rady !!! Quote
J_ulia Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Można, można :( Kolejny durny telefon niedziela 21,10 "bo wie Pani ja ma jamnika... Co sterylizowana? To ja dziękuje... cisza..." Ale ten dzień nie jest tak do końca stracony ;) Zawiozłam suni karmę i będą nowe zdjęcia Jumeczki :) Quote
Shania Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 No dokładnie...załamać...czekamy dalej Dzisiaj z Jumeczka i moimi dwoma jamnikami byliśmy na psim festynie....co tam się działo:crazyeye:Maja moja miniaturka jamnicza, wpadała za każdym razem w szał jak widziała dużego psa....bo na małe, nie chciało jej się rzucać...przecie ona jest ogromnie groznym psem, do pomocy Mai biagły Caro i Juma a co w stadzie siła...ludzie byli w szoku, bo tam był taki jazgot za każdym razem jak taki pies się pojawiał...co było bardzo częste w końcu psi festyn, że szok...ojjj..najadłam się wstydu:oops: Quote
Shania Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Co ja piszę...z Juma i moimi dwoma innymi psami, w tym jeden to jajnik...heheh nie wiedziałam, że mam trzy jamniki Quote
J_ulia Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Najsłodsza, najmniejsza Majeczka jest prowodyrem wszelkich brzydkich zachowań... Jumka to aniołek ;), przy tym diabełku... Quote
Ingrid44 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Jak przeczytalam relacje J_uli jacy ludzie dzwonili z metro to az slabo mi sie zrobilo. Co za ciemnogrod ! Quote
__Lara Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 J_ulia napisał(a):Można, można :( Kolejny durny telefon niedziela 21,10 "bo wie Pani ja ma jamnika... Co sterylizowana? To ja dziękuje... cisza..." Ale ten dzień nie jest tak do końca stracony ;) Zawiozłam suni karmę i będą nowe zdjęcia Jumeczki :) Trzymajcie mnie.... Quote
Jasza Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 To podobnie jak po ogłoszeniach w telegazecie..... Quote
Mika31 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 mój Maks też wszystkie duże psy atakuje a ja mam wstyd:oops: Quote
Ingrid44 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Mika31 napisał(a):mój Maks też wszystkie duże psy atakuje a ja mam wstyd:oops: Wiem cos o tym ,tylko z drugiej strony bo mam 85 kg Doga i jak takie malizy skacza do niego to on tylko stoi i sie patrzy. Wlasciciel takiej malizny wstydzi sie i przeprasza stokrotnie a ja sie zasmiewam bo moj piesio nawet nie zaregowal na to. Nawet jakby jamniorek probowal go zagryzc to nie dostalby do szyi,chybaz ze probowal by poobgyzac kostki.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jamniorki to ciekawe psiaki, male to a zjadliwe niesamowicie :cool3::cool3::cool3: Quote
Mika31 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 mój były mówił że jamniki do mnie pasują oboje jesteśmy mali i zajadli.Jumka śliczna!! Quote
Shania Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Tak teraz myslę, jaki ona miała los..na pewno nie bogaty...w szczęście....zaborcza, tak w tej chwili jak patrzę jak leży na kolanach u mnie...jak ona łaknie człowieka, pragnie go, ale boi się zachowań dla niej...samej...niezrozumiałych...czyli pieszczot..nawet...trzeba z nia pracować..jest agresywna, jak coś jej nie podejdzie...dzisiaj niestety muszę napisać coś, czego się bałam...ale znowu na mnie warknęła...porządnie...ale na mnie jak na mnie...jak na to zareaguje przyszły właściciel?Jestem pewna, że Juma ma głęboką,,przeszłośc,,niestety...i nie tą wesołą... Quote
Mika31 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 mój Pik też tak ma on nie znał piszczot nie umiał się bawić a jak chciałam się do niego przytulić to gryzł a ma jakieś 6 lat Quote
__Lara Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Rzeczywiście, nie za miła musiała to być przeszłość... Quote
Shania Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Dzisiaj był tel w sprawie Jumy od wydaje się sensownej Pani, jak nie zmieni zdania do czasu sterylki(przyszły piątek), wtedy pojedziemy z Juma i Julią do niej, więcej szczegółów zdradzi Julia, bo ona z nią rozmawiała , ale pewnie dopiero jutro , bo dzisiaj chyba nie ma kompa Quote
__Lara Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Ok, to niecierpliwie czekamy ;) i kciuki zaciskamy ;) Quote
Ingrid44 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Jumcia jest przesliczna. Dobrze ze ktos zadzwonil , moze akurat to TEN domek. Quote
Ingrid44 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Cioteczki, prosze oddajcie glos na Ale. Ma 60 podopiecznych i idzie zima. Ciagle wszystkiego brakuje ,szczegolnie karmy :-( GŁOSOWANIE NA KRAKVECIE Dzięki Naszym wpólnym głosom przytulisko p.Ali Orzechowskiej wygrało jako kandydat dogomanii i miau na przytulisko które ma dostać pomoc w postaci karmy na stronie Krakvet, teraz zaczął sie najważniejszy etap - głosowanie na Krakvecie.Oto instrukcja jak głosować na Krakvecie, zarejestrowanie zajmuje tylko chwilę a dla p. Ali to szansa jak nigdy. Błagam o głos na jej przytulisko i z góry bardzo dziękuję: Tu bezpośredni link do wątku na którym jest głosowanie, można zagłosować jednym kliknięciem (po zarejestrowaniu i zalogowaniu): http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12503&start=0 można głosować też w ten sposób: Na KrakVecie głosujemy na pozycję siódmą: Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej Instrukcja głosowania w Krakvecie: 1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz"wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2010” 9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 7 (siodmą) "Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej" i klikasz pod ankietą „wyślij”. Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6! Quote
Shania Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 No ja też czekam z niecierpliwością, mam nadzieję, że Pani się nie rozmyśli, to kobieta ok.60 lat, po głosie, która z racji charakteru Jumy da jej podusię:)Chodzi o to, że dla Jumy albo ktoś bardzo silny i dominujący, albo podległy...Pani jest z tych drugich, ale jamniorki zna, i chociaz ja z nią nie rozmawiałam, to podoba mi się...oby się nie rozmysliła, bo chce jeszcze pomyśleć....a ja będe płakała, ale Jumę oddam....będzie miała miłośc tylko dla siebie....a nie na trzy piesy...zasłużyła słonko moje:) Quote
Shania Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Żadna mi ankieta nie wyskoczyła:( Ale zanim zagłosuję, możesz coś więcej napisać?? Nie lubię głosowac w ciemno Quote
Ingrid44 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Shania napisał(a):Żadna mi ankieta nie wyskoczyła:( Ale zanim zagłosuję, możesz coś więcej napisać?? Nie lubię głosowac w ciemno Ala przygarnia psiaki ,leczy ,sterylizuje . Obecnie pod jej opieka jest 60 psow. Zima jest najgorsza bo wszystkiego brakuje szczegolnie karmy. Jak zrobisz wszystko wedlug instrukcji to pokaze sie ankieta i wtedy trzeba kliknac na pozycje nr.7- Przytulisko Alo Orzechowskiej. Quote
Shania Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Wysłałąm ostatkiem sił głos..heh, ale znalazłam i jest na ..Alę Quote
Recommended Posts