Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shania-bardzo Cię przepraszam-mam z czasem tak jak Ty, a obiecałaś mi pisać jak będziesz potrzebowała pieniędzy. Miałaś mi przesłąć fakturki za zakupione jedzenia i nic nie dostałam

Posted

to znaczy miałaś przeslać Dei. Tak byłyśmy umówione. Żebyś kupowałą jedzenie na fakturki i wysyłała raz w mc Dei. Jeżeli coś masz mój tel. , jest gg. mail też. Nic od Ciebie nie dostałam, zadnej wiadomości

Posted

J_ulia napisał(a):
W porozumieniu z Deą i Shanią podjęłam decyzje o wzięciu Jumki pod moją opiekę. Z mojej strony zapewniam ,że jak tylko Jumka będzie mogła zostanie poddana sterylizacji oraz sprawdzeniu stanu uzębienia. Uprzejmnie prosze Zofije o zgłoszenia do moderatora prośby o przepisanie na mnie wątku Jumki. Tak będzie łatwiej i przejrzyściej.

jasne, już piszę do moda

Posted

Dziękuje bardzo za przekazanie wątku. Shaniu proszę zrób zestawienie tego jaka co i od kogo na Jumkę dostałaś i jakie poczyniłaś wydatki, muszę to mieć żeby zrobić ogólne rozliczenie. Jeżeli ktoś chciałby w jakiś sposób pomóc suni na pierwszej stronie zostało podane konto Fundacji, na które należy kierować ewentualna pomoc. Jutra pouzupełniam 1 post o tekst do ogłoszeń i linki do stron ze zdjęciami.

Posted

Zofija oczywiście, tak to prawda mówiłaś mi, o fakturach za jedzenie dla Jumki, to fakt. Ale ja też otwarcie mówiłam, że jakoś z jedzeniem dam radę-jest wiele psiaków potrzebujących.Chodzi mi o to, że te pieniążki, które dostałam miały starczyć mi na :dołożenie na weta, paliwo do weta, wyżywienie (o którym już nie pisze, ponieważ mówiłam , że z tym jakoś dam radę)i sterylkę?????
A ileż tych deklaracji było?
Cieszę się, że czytasz wątek ale dość długo nic nikt nie pisze, nawet wtedy kiedy napisałam, że pieniążki poszły mi na paliwo i jedzenie-ale pieniążki nie z fundacji, i wtedy nikt na wątku nie napisał, że na sterylkę będą..stąd mój post

Posted

Ja przepraszam jak kogoś obraziłam, nie o to mi chodziło, tylko o to, że Juma jest u mnie piąty miesiąc i za te deklaracje nie jestem w stanie jej utrzymać i zapewnić wszystkiego co miało być i miło byłoby, wiem, może nie macie czasu jak ja, ale żeby ktoś zaglądał....

Posted

Shania napisał(a):
Ja przepraszam jak kogoś obraziłam, nie o to mi chodziło, tylko o to, że Juma jest u mnie piąty miesiąc i za te deklaracje nie jestem w stanie jej utrzymać i zapewnić wszystkiego co miało być i miło byłoby, wiem, może nie macie czasu jak ja, ale żeby ktoś zaglądał....

Nikogo nie obraziłaś. Ja osobiście doskonale rozumiem twoje wzburzenie.
Ćwiczyłam kiedyś ochyachy do chwile gdy wzięłam z pseudohodowli 5 (pięć) jamniczek i... zostałam sama z problemem.

Posted

Dziękuję za zrozumienie, dodam, iż z Zofiją, wspaniale mi się współpracowało, nie chcę, żeby poczuła sie obrażona, bardzo ją cenię, aczkolwiek, jest mi przykro, ponieważ jedzenie jedzeniem, miałam co dwa dni wysyłac , że dwa złote na kaszę wydałam, albo 3 nA MAKARON???Pisałam, jak pracuję i chodzi mi o to, że chciałabym coś więcej zainteresowania Jumą..pisałam o sterylce, zębach, dostałam dekla od osób jakże nie tak bliskich Jumie, i chodziło mi o to, żeby ktoś się zainteresował, że ja muszę oddzielać między sterylkę a weta i paliwo, między weta a wiele innych rzeczy, ja nie chcę na siebie....tylko wstyd mi pisać, ale jak trzeba napiszę...w tej chwili nie dam rady, a mam pocztą wysyłać codziennie , że za 2 zeta kaszę kupiłam? Pisanie tutaj o mojej osobistej sytuacji nie jest dla MNIE KOMFORTOWE, więc proszę mi wytłumaczyć, były rzeczy z bazarku i od Nikusia i Jolanty jak dobrze sobie przypominam nick(jak nie proszę poprawić) , postaram się sprawdzić(padam ze zmęczenia)i jak to liczyć, czy to mam w koszty wziąć za sterylkę czy na utrzymanie psa tez?bo może ja się mylę, i może ja jestem ta baba wredna i za mało dołożyłam...bo już nie wiem jak to rozliczyć...pisano mi z wpłaty , że na sterylkę Jumy, ale jak mam ją wyżywić i jezdzić na wizyty????Prosze o normalne wypowiedzi, jak ktoś nie chce to na pw

Posted

Shania napisał(a):
taaa...dzwonili do J_uli...odzew był, ale.....szkoda słów..nawet jeden Pan zadzwonił, w sprawie tego ratlerka:crazyeye::evil_lol:

co za pech ! Wszyscy sie modla zeby psiak mial ogloszenie w Metrze a tu same gamonie dzwonia :(

Posted

Ingrid44 napisał(a):
co za pech ! Wszyscy sie modla zeby psiak mial ogloszenie w Metrze a tu same gamonie dzwonia :(

Powiem szczerz, ja nie lubię jak moi podopieczni mają takie ogłoszenia. Odbiera się multum telefonów, ale 99,9% służą tylko do tego aby ci ciśnienie podnieść.
To chyba mój 5 albo 6 pies , który był w Metro i żaden nie znalazł w ten sposób domu :( A co ja się krwi napsułam... Najgorzej jak takie ogłoszeni miał , któryś z "moich" amstaffów... Nie będę nawet dookreślać jakiego typu idioci do mnie wydzwaniali...

Co do Jumki , to telefony był , ale...

Jedna pani chciał psa , który jej nie będzie uciekał, bo ona nie zamyka bramy na podwórku, bo sąsiad takiego ma...
Druga Pani chciał psa do dziecka...
Trzeci Pan bez sterylki , bo ma jamnika...
Czwarty myślał ,że Jumka to ratlerek...:crazyeye:
Piąty do budy....
a szósta Pani była tak zalana ,że jej nie rozumiałam...:shake:
To tyle...