Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jumeczka ma chętną, ale zobaczymy, ja jestem na tak...ja jestem na tak?????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:zobaczymy narazie kwestia rozmów i prywat:crazyeye:nych i Jumkowych...zobaczymy

Posted

Shania napisał(a):
Lara Pani nie wezmie:-(Stwierdziła, że nie ma sumienia zabrać Jumy jak ona tak strasznie się do mnie przywiązała....a nic na siłę

Dziwne, Przeciez chyba szukasz jej DS ?

Posted

Nie rozumiem Was, nie widzicie co pisze?Że Pani tak powiedziała a nie ja, więc nie rozumiem przepraszam Waszych ograniczonych odpowiedzi...ja szukam domku dla Jumki, ale to Pani napisała, że jej żal, i że nie będzie umiała żyć z myślą , że rozdzieliła mnie od Jumki, dwa razy pisałam do niej , ale nie ma nic na siłe, wybaczcie jak kogoś obraziłam, ale sama zła jest, poniewaz chciałam, żeby Jumka poszła do dobrego domu, jakim ten mi się wydawał...w odpowiedzi tak..szukam DS, ale sama go sobie nie znajdę natychmiast, bo tak chcę, chyba, ze ma wydac Jumę w nieodpowiednie ręcę, to baaa pewnie na dzisiaj by taki domek był...na siłe

Posted

Witam, długo nie pisałam na ten temat , ale teraz muszę..jest wiele osób , które kibicuja Jumie w znalezieniu nowego domku, i ja wielce dziękuję, że jesteście z Nami, ale czegoś nie rozumiem i pytam, gdzie sa osoby pod których Jumka miała być opieką?//Przejrzyjcie wątek i jakie deklaracje???Dziękuję ja oczywiście za pomoc,były wpływy ale jako takich deklaracji na sterylkę Jumy nie było, a te dwa które były???Juma jest u mnie kilka miesięcy już...ja pisałam na początku, że nie jestem osobą zamożną, daję jakoś radę...ale nie dam rady na wszystko..utrzymanie Jumy i paliwo do weta wyniosło dużo, już nie pisałam nic, ale czuję się w tej chwili jakbym z Juma została sama...a to przykre i trochę nie fair..ja rozumiem, że ktoś ma kilka psów na głowie, ale nie sztuka jest pozbyć się psa, ale może ktoś zainteresowałby się losem Jumki???
Ja przepraszam, ale tez działam prywatnie i nie ma takich sytuacji...a tutaj dać dom i dalej cisza..wybaczcie jak kogoś obraziłam, ale czuję się nie komfortowo sama pisząc o danej sytuacji, aczkolwiek uważam, że powinno być inaczej...
I tu jeszcze raz wielkie dzięki dla dziewczyn , które z Juma nie są jako tako związane a są..bardzo dziękuję