Shania Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Jumeczka ma chętną, ale zobaczymy, ja jestem na tak...ja jestem na tak?????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:zobaczymy narazie kwestia rozmów i prywat:crazyeye:nych i Jumkowych...zobaczymy Quote
Ingrid44 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 No trzymam kciuki :) :) :) Moze tym razem bedzie to TEN domek :) Quote
Jasza Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Mało piszę na wątku Jumki, ale śledzę go pilnie i mocno małej charakternej dziewczynie kibicuję. Kciuki zaciśnięte. Quote
Shania Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Zobaczymy z Pania mam kontakt cały czas, niech sobie to dobrze przemyśli Quote
Shania Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 No czekam, nie wiem nic wczoraj Pani napisała, że się zastanowi, bo jej szkoda , że Juma się do mnie przywiązała ale ja nie mogę jej zatrzymać Quote
Jasza Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Pomóżcie!!!!!!!!!!!!! Dręczony pies, z głodu nie potrafi ustać na nogach!!!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/192202-Szukam-pomocy-dla-dręczonego-psa!!!?p=15346310&posted=1#post15346310 Quote
Shania Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Lara Pani nie wezmie:-(Stwierdziła, że nie ma sumienia zabrać Jumy jak ona tak strasznie się do mnie przywiązała....a nic na siłę Quote
Ingrid44 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Shania napisał(a):Lara Pani nie wezmie:-(Stwierdziła, że nie ma sumienia zabrać Jumy jak ona tak strasznie się do mnie przywiązała....a nic na siłę Dziwne, Przeciez chyba szukasz jej DS ? Quote
Shania Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Nie rozumiem Was, nie widzicie co pisze?Że Pani tak powiedziała a nie ja, więc nie rozumiem przepraszam Waszych ograniczonych odpowiedzi...ja szukam domku dla Jumki, ale to Pani napisała, że jej żal, i że nie będzie umiała żyć z myślą , że rozdzieliła mnie od Jumki, dwa razy pisałam do niej , ale nie ma nic na siłe, wybaczcie jak kogoś obraziłam, ale sama zła jest, poniewaz chciałam, żeby Jumka poszła do dobrego domu, jakim ten mi się wydawał...w odpowiedzi tak..szukam DS, ale sama go sobie nie znajdę natychmiast, bo tak chcę, chyba, ze ma wydac Jumę w nieodpowiednie ręcę, to baaa pewnie na dzisiaj by taki domek był...na siłe Quote
__Lara Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 To nie ma co zalowac, to jakis niefajny domek, widac, ze, nie zalezalo mu na Jumce. Quote
Ingrid44 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Pani miala bardzo glupia wymowke. Widac ze nie chciala Jumci . :( Quote
Mika31 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 ludzie są głupi zawsze znajdą wymówke a Jumka to księżniczka znajdzie królestwo Quote
Shania Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 To więc nie dołujcie mnie...nie wiem, czy rzeczywiście mnie nie zrozumiałyście, bo poczułam się jakas osaczona Quote
aka_nina Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Shania, nie przejmuj się innymi na forum. A jamniczka jest śliczna. Quote
Shania Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Witam, długo nie pisałam na ten temat , ale teraz muszę..jest wiele osób , które kibicuja Jumie w znalezieniu nowego domku, i ja wielce dziękuję, że jesteście z Nami, ale czegoś nie rozumiem i pytam, gdzie sa osoby pod których Jumka miała być opieką?//Przejrzyjcie wątek i jakie deklaracje???Dziękuję ja oczywiście za pomoc,były wpływy ale jako takich deklaracji na sterylkę Jumy nie było, a te dwa które były???Juma jest u mnie kilka miesięcy już...ja pisałam na początku, że nie jestem osobą zamożną, daję jakoś radę...ale nie dam rady na wszystko..utrzymanie Jumy i paliwo do weta wyniosło dużo, już nie pisałam nic, ale czuję się w tej chwili jakbym z Juma została sama...a to przykre i trochę nie fair..ja rozumiem, że ktoś ma kilka psów na głowie, ale nie sztuka jest pozbyć się psa, ale może ktoś zainteresowałby się losem Jumki??? Ja przepraszam, ale tez działam prywatnie i nie ma takich sytuacji...a tutaj dać dom i dalej cisza..wybaczcie jak kogoś obraziłam, ale czuję się nie komfortowo sama pisząc o danej sytuacji, aczkolwiek uważam, że powinno być inaczej... I tu jeszcze raz wielkie dzięki dla dziewczyn , które z Juma nie są jako tako związane a są..bardzo dziękuję Quote
__Lara Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Shania, masz zupełną rację, nie możesz z Jumką zostać sama. Quote
Recommended Posts