Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
Powalające foty

No wiem ;)....
Cioteczko kochana , a może by się dało z tych fotek jakieś malutkie allegro dla Jumy stworzyć ... ;)

Nie wiem co się dziej , ale filmików nie umiem wgrać :( już drugi dzień się męczę ... jutro jeszcze raz spróbuje ...

Posted

Mika wiem wiem, ale boję się Jumka jest u mnie coraz dłużej i coraz ciężej będzie się rozstać z nią..Od 1-ego liczę na J_ulię:)Teraz mam meksyk, przeprowadzka kupa opłat z dwóch mieszkań, i ucze psy nie spać na łóżku...

Posted

Piękne zdjęcia. Powtórzę za wszystkimi.
Allegro by się przydało, nie ma dwóch zdań...

J_ulio - syn Nelly wraca z adopcji???
Link w Twoim podpisie nie działa.
Podeślesz?

Posted

[quote name='Jasza']
J_ulio - syn Nelly wraca z adopcji???
Link w Twoim podpisie nie działa.
Podeślesz?[/QUOTE]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/191355-Nordi-syn-zag%C5%82odzonej-Nelly-*-po-raz-drugi-szuka-domu[/url]!

Posted

[quote name='__Lara']TO może ja zrobię Jumce allegro? Isadora pewnie zalatana.[/QUOTE]

Super :)
Ja dzisiaj mam zamiar napisać krótki teścik i zrobić Jumeczce ogłoszonka ;)

Posted

Ogłoszenia właśnie się robią ;)

Króciutki tekścik.... lepiej nie umiem niestety ...

[B]Charakterna jamniczka Jumka szuka kochającego domu![/B]

Juma to urodziwa 6 letnia sunia w typie jamnika. Jest to typowa przedstawicielka swojej rasy charakterna, zdecydowana i śmiała oraz lekko nieufna, ale przy tym kochana, miła i oddana dla tych których zna. Jumka jest psem wyciągniętym w strasznym stanie ze schroniska, do którego trafiła porzucona ja rzecz przez swojego byłego właściciela. Obecnie mieszka w domu tymczasowym gdzie wraca do pełni sił, zdrowia i powoli odzyskuje wiarę w człowieka. Jumka po tym, co przeszła zasługuje na dobry, spokojny i bezpieczny dom już na zawsze. Z racji swojego temperamentu nie powinna trafić do domu gdzie są małe dzieci, ale z tymi starszymi dobrze się dogada. Może zamieszkać z innym psem zarówno z suniom jak i pieskiem, ale z kotkiem może być problem…

Jumka czeka na kochającą nowa rodzinę!

Jumka zostanie wydany do adopcji [U]wysterylizowana![/U]

Warunkiem jej adopcji jest wizyta przed i po adopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej!

Zwierze nie jest rzeczą! Posiadanie psa to zobowiązanie na kolejne 10-15 lat, więc zanim się zdecydujesz to zastanów się dwa razy.

[U]Kontakt w sprawie adopcji:[/U]
[U]
[/U] [FONT=&quot]606-20-13-63[/FONT]

Posted

[I][B]"Może zamieszkać z innym psem zarówno z suniom jak i pieskiem, ale z kotkiem może być problem…[/B][/I] "

Przepraszam, wtrącę się, że nie "z suniom" tylko " z sunią"...

Przepraszam.

Trzymam kciuki za telefony i maile.

Posted

[quote name='Jasza']
Przepraszam, wtrącę się, że nie "z suniom" tylko " z sunią"...
Przepraszam.
Trzymam kciuki za telefony i maile.[/QUOTE]

Dzięki już poprawiam... To tak jest jak z automatu się sprawdza...

Posted

Lara dziękuje za pomoc, Julii podziękuję w realu:razz:
Teraz Juma ma cieczkę idzie oszaleć:crazyeye:
Siedzi pod łózkiem i piszczy cały czas...wszystkie psy chcą jej dogodzić i ona im:)
Ale ona siedzi piszczy i patrzy na mnie:crazyeye:czuję się jak przed próba molestowania:)
Tam jeszcze Juleczka w tekście jednej literki brakowało, ale tekst jest świetny, nie wiem jak ją oddam:(:(:(
Ja tak nawet myślę, że dobrze by było jakby trafiła do domku z jakimś psem..ona jest przekochana...tylko teraz trochę ciężko , bo ucze psy nie spania na łóżku na nowym mieszkaniu więc meksyk razy dwa:)