Shania Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Jumeczko podnoszę Cię bo mało osób tu zagląda:( Quote
J_ulia Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Isadora7 napisał(a):Powalające foty No wiem ;).... Cioteczko kochana , a może by się dało z tych fotek jakieś malutkie allegro dla Jumy stworzyć ... ;) Nie wiem co się dziej , ale filmików nie umiem wgrać :( już drugi dzień się męczę ... jutro jeszcze raz spróbuje ... Quote
Shania Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Mika wiem wiem, ale boję się Jumka jest u mnie coraz dłużej i coraz ciężej będzie się rozstać z nią..Od 1-ego liczę na J_ulię:)Teraz mam meksyk, przeprowadzka kupa opłat z dwóch mieszkań, i ucze psy nie spać na łóżku... Quote
Jasza Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Piękne zdjęcia. Powtórzę za wszystkimi. Allegro by się przydało, nie ma dwóch zdań... J_ulio - syn Nelly wraca z adopcji??? Link w Twoim podpisie nie działa. Podeślesz? Quote
Mika31 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 rozumiem cię jak to jest jak człowiek się zżyje ze stworkiem Jumka całusy od cioci!! Quote
J_ulia Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='Jasza'] J_ulio - syn Nelly wraca z adopcji??? Link w Twoim podpisie nie działa. Podeślesz?[/QUOTE] [url]http://www.dogomania.pl/threads/191355-Nordi-syn-zag%C5%82odzonej-Nelly-*-po-raz-drugi-szuka-domu[/url]! Quote
__Lara Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 TO może ja zrobię Jumce allegro? Isadora pewnie zalatana. Quote
J_ulia Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='__Lara']TO może ja zrobię Jumce allegro? Isadora pewnie zalatana.[/QUOTE] Super :) Ja dzisiaj mam zamiar napisać krótki teścik i zrobić Jumeczce ogłoszonka ;) Quote
Blue_ Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Super zdjecia!! a jaka jej minka zadowolona!!:):):):) Quote
J_ulia Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Ogłoszenia właśnie się robią ;) Króciutki tekścik.... lepiej nie umiem niestety ... [B]Charakterna jamniczka Jumka szuka kochającego domu![/B] Juma to urodziwa 6 letnia sunia w typie jamnika. Jest to typowa przedstawicielka swojej rasy charakterna, zdecydowana i śmiała oraz lekko nieufna, ale przy tym kochana, miła i oddana dla tych których zna. Jumka jest psem wyciągniętym w strasznym stanie ze schroniska, do którego trafiła porzucona ja rzecz przez swojego byłego właściciela. Obecnie mieszka w domu tymczasowym gdzie wraca do pełni sił, zdrowia i powoli odzyskuje wiarę w człowieka. Jumka po tym, co przeszła zasługuje na dobry, spokojny i bezpieczny dom już na zawsze. Z racji swojego temperamentu nie powinna trafić do domu gdzie są małe dzieci, ale z tymi starszymi dobrze się dogada. Może zamieszkać z innym psem zarówno z suniom jak i pieskiem, ale z kotkiem może być problem… Jumka czeka na kochającą nowa rodzinę! Jumka zostanie wydany do adopcji [U]wysterylizowana![/U] Warunkiem jej adopcji jest wizyta przed i po adopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej! Zwierze nie jest rzeczą! Posiadanie psa to zobowiązanie na kolejne 10-15 lat, więc zanim się zdecydujesz to zastanów się dwa razy. [U]Kontakt w sprawie adopcji:[/U] [U] [/U] [FONT="]606-20-13-63[/FONT] Quote
__Lara Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Oki, allegro jutro ;) tzn. dziś, ale wieczorem ;) Quote
Jasza Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [I][B]"Może zamieszkać z innym psem zarówno z suniom jak i pieskiem, ale z kotkiem może być problem…[/B][/I] " Przepraszam, wtrącę się, że nie "z suniom" tylko " z sunią"... Przepraszam. Trzymam kciuki za telefony i maile. Quote
J_ulia Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Jasza'] Przepraszam, wtrącę się, że nie "z suniom" tylko " z sunią"... Przepraszam. Trzymam kciuki za telefony i maile.[/QUOTE] Dzięki już poprawiam... To tak jest jak z automatu się sprawdza... Quote
Shania Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Lara dziękuje za pomoc, Julii podziękuję w realu:razz: Teraz Juma ma cieczkę idzie oszaleć:crazyeye: Siedzi pod łózkiem i piszczy cały czas...wszystkie psy chcą jej dogodzić i ona im:) Ale ona siedzi piszczy i patrzy na mnie:crazyeye:czuję się jak przed próba molestowania:) Tam jeszcze Juleczka w tekście jednej literki brakowało, ale tekst jest świetny, nie wiem jak ją oddam:(:(:( Ja tak nawet myślę, że dobrze by było jakby trafiła do domku z jakimś psem..ona jest przekochana...tylko teraz trochę ciężko , bo ucze psy nie spania na łóżku na nowym mieszkaniu więc meksyk razy dwa:) Quote
__Lara Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [B]Allegro: [url]http://allegro.pl/jumka-jamnik-jamniczka-cudo-do-adopcji-jamniki-psy-i1217521854.html[/url][/B] Quote
__Lara Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Mika31']śliczne allegro!!!!!![/QUOTE] :) :) :) :) :) Quote
Shania Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 __Lara napisał(a):Allegro: http://allegro.pl/jumka-jamnik-jamniczka-cudo-do-adopcji-jamniki-psy-i1217521854.html Lara cudowne allegro...dziękujemy:modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Recommended Posts