Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

__Lara napisał(a):
Shania, rozumiem. No to się wstrzymamy, ważne, że Jumka może narazie mieszkać u Ciebie :)

Jumka może być u mnie do kiedy będzie potrzeba, nie oddam jej w nie pewne ręce

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla mnie jej zachowanie jest normalne-jak u jamników, z Majka moja mam to samo, po prostu jak ktoś ją ciąga kiedy nie chce albo jest natrętny to tak reaguje, ale to raczej ostrzegawczo, nie jest grozna jako tako

Posted

Shania napisał(a):
Dla mnie jej zachowanie jest normalne-jak u jamników, z Majka moja mam to samo, po prostu jak ktoś ją ciąga kiedy nie chce albo jest natrętny to tak reaguje, ale to raczej ostrzegawczo, nie jest grozna jako tako

Ah, to jest wtedy jak ona nie chce - no chyba, że tak :)

Posted

Byłam u Jumki w odwiedzinach. Zawiozłam małej uciekinierce adresówkę i worek jedzonka. Jumka, Karo i Majka zachowywały się wzorowo :) Jumeczka początkowo trzymała się na dystans, ale po dłuższej chwile spokojnie dała się głaska i przytulać. Powiem wam Cioteczki, że to nie ten sam pies. Jeszcze ciut musi przytyć, ale sierść jest błyszcząca, wyłysienia na brzuszku powoli pokrywają się meszkiem , tylko z żabkami trzeba zrobić koniecznie porządek, bo zapach zwala z nóg.. Mam zdjęcia i troszkę filmików :)