Shania Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Widzę, że decyzję podjęto za mnie:mad::mad::mad::mad::mad: Spoko, możesz nie zaklejać, jak nie odstraszę nikogo Namiary Katarzyna i nr 607056353 Dziękuję za pomoc:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Shania Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='__Lara']Tekst: Pełna życia, jamnicza pieszczocha szuka domu! Uwielbia być głaskana i pieszczona. Kocha towarzystwo człowieka. Najlepiej weszłaby mu na głowę. Jamnicze cudo chce być cały czas w błysku fleszy, jak na jamnika przystało. Lubi się bawić, a przy tym sobie powarkuje. Obroni swojego właściciela przed każdym natrętnym psim towarzystwem. Sama tego nie lubi. Ma panna charakterek. Zachowuje czystość. Jak na swoje długie jamnicze życie ma za sobą zaledwie jego 1/3. Kanapowy piesek do pokochania! Adoptuj Jumkę! Ogłoszenia: www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.tlenek.pl www.e-zwierzak.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.animalia.pl www.neeon.pl www.rozglos.net www.top-ogloszenia.com www.petsy.pl www.gumtree.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.morusek.pl www.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.przygarnij.pl www.ojej.pl www.adpedia.pl www.adopcjapsa.pl www.owi.pl www.gryps.pl www.e-anonse.org www.rubryk.pl www.ogloszenia.planty.pl www.aloge.pl adpost.pl Aha, Shania, Twoje namiary podaj ;) aktywujesz potem wszystkie ogłoszenia linkami na mailu. Shania, czy mogę wykorzystać zdjęcia, na których jesteś? ;) czy zakleić Cię? :eviltong: Lara jeszcze raz dzięki...jesteś wielka tyle ogłoszeń:shake::shake::shake::modla::modla::modla::modla::modla::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
__Lara Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Shania napisał(a):Widzę, że decyzję podjęto za mnie:mad::mad::mad::mad::mad: Spoko, możesz nie zaklejać, jak nie odstraszę nikogo Namiary Katarzyna i nr 607056353 Dziękuję za pomoc:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cioteczko, a mail????? Quote
Shania Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Cioteczko;)black_sun@onet.pl Dzięki Lara I love you:oops::oops::oops::oops: Quote
__Lara Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Shania napisał(a):Cioteczko;)black_sun@onet.pl Dzięki Lara I love you:oops::oops::oops::oops: No! :diabloti::p Quote
Shania Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Lara yeahhhh Dzięki raz jeszcze:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
__Lara Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Shania napisał(a):Lara yeahhhh Dzięki raz jeszcze:diabloti::diabloti::diabloti: ;) Gotowe - cioteczko, aktywuj linki, które poprzychodzą na maila. Quote
Shania Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Na razie to noc zarywam, bo mamy problem...Jumki nie ma..była na spacerze i jej nie ma...zawsze się pilnowała, zostawiłam ją i wszystkie psy dzieciom tutaj znajomym, co piesior zna je, zapytały czy Jumka zaś może sie pobawić, a się bawiła i syn był z doskoku....i piesy dwa sa a Jumki nie ma w szoku jestem, bo ona nie odchodzi i pozwoliłam i powiedziałam, prosz,ę zadzwonić jak sie pobawicie, i synus dzwoni dał mi Majkę..potem Cara a Jumy nie ma mam nadzieję, że to moje schizy i się znajdzie,,...dzieci sobie poszły gdzieś a psa nie ma,.....normalnie się wykończę Quote
Shania Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Nie ma Jumy dalej:-(:-(:-(Szukamy i nie ma... Quote
Shania Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Idę się chwilę przespać, jak ,wstanę szukamy dalej, nie rozumiem, jak jej nie ma, jestem w szoku normalnie:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
pietrucha204 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 ogłoszenia po okolicy! jak wstaniesz to dawaj od razu, do lecznicy zadzwoń, schroniska? Quote
Mika31 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 jumka wracaj małpo gdzie będziesz miała tak dobrze Quote
Shania Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Juma spi zmęczona..przed chwilą jeszcze w moich ramionach, zaraz do niej dołączę..Syn obiął wartę od rana i znalazł łobuza, spałą u Pani, która na widok syna powiedziała w końcu właściciel się znalazł, szkoda, że nie ja byłam, może bym porozmawiała o domku...ale najważniejsze, że Juma jest Quote
Mika31 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 może ona postanowiła sobie sama domku poszukać może warto upiec ciasto i zabrać Jumke w odwiedziny do tej pani może Jumka miała nosa Quote
pietrucha204 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 prosze teraz jumce zakupić smycz automatyczną i popracowac nad posłuszeństwem ;) Quote
__Lara Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Jak dobrze, że się znalazła!!! Ingrid, popraw tego posta ;) Quote
Mika31 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Jumka uważa że jej domku nie możemy znaleść to poszła sama szukać Quote
Ingrid44 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 __Lara napisał(a):Jak dobrze, że się znalazła!!! Ingrid, popraw tego posta ;) Juz poprawilam :cool3: Sorki, wyszlo przez przypadek :oops: Quote
Shania Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Witam, no nie mało żeśmy z synkiem kochanym moim:)zawału dostali, ale on cierpliwy, ja już nie dałam rady szukać, a on wytrwały i znalazł, z tego wszystkiego zapomniał zapytać o domek....a Pani nie wiemy gdzie mieszka:(Ale od ludzi syn się dowiedział w jakich okolicach i wie gdzie mieszka od niej znajoma:lol:Popytamy jeszcze :p Quote
Jasza Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Shania napisał(a):Witam, no nie mało żeśmy z synkiem kochanym moim:)zawału dostali, ale on cierpliwy, ja już nie dałam rady szukać, a on wytrwały i znalazł, z tego wszystkiego zapomniał zapytać o domek....a Pani nie wiemy gdzie mieszka:(Ale od ludzi syn się dowiedział w jakich okolicach i wie gdzie mieszka od niej znajoma:lol:Popytamy jeszcze :p Najważniejsze, że się znalazła! Z nią to się nie można nudzić. Quote
szczecinianka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Zapraszam na wątek szczecińskich jamników do adopcji, których liczba bardzo ostatnio wzrosła. :shake: http://www.dogomania.pl/threads/190553-Szczeci%C5%84skie-jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji! Quote
__Lara Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Na Jumkę jest chętna jedna bardzo fajna Pani (wynika z mailów, które ze mną wymieniła), ma już jamniora, wydaje mi się, że to życzliwa osoba, z otwartym sercem. Na wizytę się zgadza, chciałaby też żeby psiaki się poznały :) jej jamnior jest na inne psy obojętny. Pani mieszka w Rybniku. Podałam jej namiary Shanii. Shania, czy Pani do Ciebie dzwoniła? Quote
kaskadaffik Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 A czy sterylka juz była? Oby Pani się okaząła tym domkiem !!! :) Quote
Recommended Posts