Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kar0la napisał(a):
hmm. Powiem tak. Możliwe, że mogłabym wziąźć jamnisię na tymczas, ale za zwrot kosztów utrzymania i weta. Niestety w tej chwili absolutnie nie stać mnie na utrzymanie kolejnego psa, o wizytach u weta już nawet nie wspomnę.
W tej chwili bardzo pomocy potrzebuje ta jamnisia i jamnisia z dobrocina. Może udałoby się zrobić tak, żeby jedna pojechala do astaroth, a druga do mnie. Z tym, że ja mogę wziąźć tylko łagodną, spokojną sunię.
Tylko czy będą jakieś deklaracje? :roll:

to byłoby wyjście-kiedy będziesz wiedziała, czy mogłabyś ją wziąść?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zofija napisał(a):
to byłoby wyjście-kiedy będziesz wiedziała, czy mogłabyś ją wziąść?

Ja ją mogę wziąźć praktycznie od zaraz, ale tak jak napisałam pod warunkiem, że ktoś zasponsoruje małej wyżywienie + ewentualne wizyty u weta. Sunię pewnie trzeba zaszczepić , odrobaczyć. Chyba, że da się to zrobić w schronie to koszty zawsze byłyby mniejsze. Może z czasem udałoby się uzbierać na sterylkę dla dziewczynki.
Czy ktoś pomoże w wyżywieniu dziewczynki? Mam miejsce i możliwość przygarnięcia suni na tymczas, ale naprawdę nie mam możliwości by żywić kolejnego psa.

Czy ona jest łagodna w stosunku do innych suk?

Posted

ona jest ponoć mega łagodna. Kurcze to trzeba zbierać kasę!!!! Ile tak potrzebujesz miesięcznie na wyzywienie? Prosze policz, zebyś my wiedziały ile nazbierać. Kurcze super!!!

Posted

Kar0la napisał(a):
Ja ją mogę wziąźć praktycznie od zaraz, ale tak jak napisałam pod warunkiem, że ktoś zasponsoruje małej wyżywienie + ewentualne wizyty u weta. Sunię pewnie trzeba zaszczepić , odrobaczyć. Chyba, że da się to zrobić w schronie to koszty zawsze byłyby mniejsze. Może z czasem udałoby się uzbierać na sterylkę dla dziewczynki.
Czy ktoś pomoże w wyżywieniu dziewczynki? Mam miejsce i możliwość przygarnięcia suni na tymczas, ale naprawdę nie mam możliwości by żywić kolejnego psa.

Czy ona jest łagodna w stosunku do innych suk?

To szukamy transportu. Suni stan zdrowia sprawdzimy na miejscu. Zostanie zaszcepiona i odrobaczona.

Posted

Z resztą musimy dać radę to dla niej wielka szansa- dostanie karmę z którą do Ciebie pojedzie, a potem będziemy Ci posyłać. Co do weta-najlepiej żebyśmy od razu płacili na konto weta.

Czy ktoś moze szybciutko założyć wątek na transportowym - transport - Cieszyn- łódź?????????????????????????????????????????????????plizzzzz bo ja nie umiem

Posted

kamilawa napisał(a):
jeśli transport miałby być za zwrot kosztów paliwa to mogę poprosić jedną osobę z łodzi.

pewnie będzie
czy ktoś może się złożyć na transport??????????????????????????????????????????????????????
Zapytaj ile by to wyszło, plizzzzz

Posted

Dzięki _Lara za zaproszenie, jestem:)
A ile jest potrzebne tych deklaracji?
I widzę że jeszcze na transport potrzebne, ile?

Posted

Szarotka napisał(a):
Jestem, ale narazie moge tylko watek podnosic i lamentowac na watku, i zachecac do wplat, bo mam juz tyle na glowie.

Szarotka, to i tak zawsze dużo, bo tym wątek podnosisz :)

Tia, cioteczka Zofija powinna wiedzieć ile. ;)

Dzięki, że weszłyście cioteczki :D :D :D

Posted

Szarotka napisał(a):
Jestem, ale narazie moge tylko watek podnosic i lamentowac na watku, i zachecac do wplat, bo mam juz tyle na glowie.

to ci najlepiej wychodzi ale i całkiem skutecznie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Jestem _Laro:) ostatnio dostałem maila bo ogłaszałem jamnika Feliksa,który ma już domek..Prześlę ten wątek Pani,która była zainteresowana adopcją ...a nuż się uda?:)

Posted

polubek napisał(a):
to ci najlepiej wychodzi ale i całkiem skutecznie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hm Ciotki
potrzebne deklaracje dla sierotki
Biedna jamnisia w schrosniku gasnie
dawac deklaracje bo beda wasnie:razz::razz::razz: