Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jumka jest jak mój Piki dopóki ktoś nie patrzy na łapki to rasowiec wystawowy kolor ryjek wszystko tylko łapki takie przydługie ale to nic nikt nie jest idealny a Jumka śliczna dziewczyna!

Posted

Ona ma normalne łapki, nie za długie:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
Chyba ktoś chce:mad::mad::mad::mad:dostać , która z ciotek chętna?:p

Posted

:razz:ma nóżki jak modelka mój Pikuś musiał mieć tylną lewą łapke złamaną i jest krzywa jak idzie to zawija jak modelka w Paryżu:lol:

Posted

Kobitki cioteczki jak myślicie na temat sterylki już praktycznie cała kasa jest na sterylkę......no troszkę i jej poszło na karmę...ale dołoże ze swoich więc tutaj nie ma problemu, pomogły mi te pieniążki akurat kiedy najbardziej były potrzebne na paliwo do weta(pisałam 24 km w dwie strony) i karmę, aczkolwiek nie o tym chciałam pisać....wytłumaczyłam się tylko na co częśc spożytkowałam oczywiście na sterylkę dołożę ze swoich, chodzi mi o to, że Juma już ładnie wygląda , ale teraz te upały i ja mało w domu jestem, myślicie, żeby teraz sterylizować czy czekać aż znajdzie się chętny?????Mam nadzieję, że się znajdzie...

Posted

A myślisz, że konieczna jest sterylka?Znaczy mi chodzi o to, do kogo pójdzie ja wiem sterylka potrzebna, ale czasami jednak mam odmienne zdanie...

Posted

Shania napisał(a):
A myślisz, że konieczna jest sterylka?Znaczy mi chodzi o to, do kogo pójdzie ja wiem sterylka potrzebna, ale czasami jednak mam odmienne zdanie...

wiesz nigdy niewiadomo gdzie ostatecznie suczka wyląduje... ja tam jestem w 100% za sterylkami. za dużo dramatów w schronie się naoglądałam chyba :(

Posted

Spokojnie, ja wiem na co były pieniądze zbierane, teraz dołożę ze swoich, jak wyżej napisałam, po prostu w tamtej chwili nie stać mnie było na kupienie karmy i paliwo, więc pieniążki poszły na Jumkę, znaczy częśc, bo reszta jest, w tej chwili umówię się z wetem i dołożę ze swoich- to pierwsza kwestia
Druga
APEL!!!!
Kto może zrobić wizyte przed adopcyjną 30 km od Wawki????
Pani jest chętna na Jumkę

Posted

Tylko potrzeba mi ostrej ciotki:diabloti::diabloti::diabloti:
Co by Jumka dobrze trafiła....
I trzeba uzbierać jakby coś na transport
Pan powiedział, że możemy się złożyć, ale to kwestia dogadania
Najpierw wizyta

Posted

Shania napisał(a):
Zapodałam nowy temat w mazowieckim, czekam na odpowiedz...dzieki Lara za wsio:P:P:P

Napisałam już na tamtym wątku abyś napisała który Helenów, bo w okolicy Warszawy jest ich kilka, chyba pięć czy sześć :evil_lol:
np. jest niedaleko Radzymina 05-200 Helenów, jest niedaleko Wołomina 05-326 Helenów, ......
najlepiej podać jaki powiat czy koło jakiej miejscowości oraz kod Helenowa :lol: