Shania Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 A tak w ogóle Lara dziękuję bardzo , bo nikt o tym nie napisał:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Pietrucha:p:p:p:p:p:p Quote
Mika31 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Jumka jest jak mój Piki dopóki ktoś nie patrzy na łapki to rasowiec wystawowy kolor ryjek wszystko tylko łapki takie przydługie ale to nic nikt nie jest idealny a Jumka śliczna dziewczyna! Quote
Shania Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Ona ma normalne łapki, nie za długie:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Chyba ktoś chce:mad::mad::mad::mad:dostać , która z ciotek chętna?:p Quote
Mika31 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 :razz:ma nóżki jak modelka mój Pikuś musiał mieć tylną lewą łapke złamaną i jest krzywa jak idzie to zawija jak modelka w Paryżu:lol: Quote
Shania Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Hehe..bo to modelkowe psy.....a jakże Juma to dama jak się patrzy:) Quote
Shania Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Kobitki cioteczki jak myślicie na temat sterylki już praktycznie cała kasa jest na sterylkę......no troszkę i jej poszło na karmę...ale dołoże ze swoich więc tutaj nie ma problemu, pomogły mi te pieniążki akurat kiedy najbardziej były potrzebne na paliwo do weta(pisałam 24 km w dwie strony) i karmę, aczkolwiek nie o tym chciałam pisać....wytłumaczyłam się tylko na co częśc spożytkowałam oczywiście na sterylkę dołożę ze swoich, chodzi mi o to, że Juma już ładnie wygląda , ale teraz te upały i ja mało w domu jestem, myślicie, żeby teraz sterylizować czy czekać aż znajdzie się chętny?????Mam nadzieję, że się znajdzie... Quote
__Lara Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Ja bym radziła teraz, będzie już w pełni gotowa do adopcji :) Quote
Shania Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 A myślisz, że konieczna jest sterylka?Znaczy mi chodzi o to, do kogo pójdzie ja wiem sterylka potrzebna, ale czasami jednak mam odmienne zdanie... Quote
Ingrid44 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Ja tez jestem za sterylka. Chwila nieuwagi i bedzie w ciazy. Lepiej zapobiegac niz pozniej miec klopot. Quote
pietrucha204 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Shania napisał(a):A myślisz, że konieczna jest sterylka?Znaczy mi chodzi o to, do kogo pójdzie ja wiem sterylka potrzebna, ale czasami jednak mam odmienne zdanie... wiesz nigdy niewiadomo gdzie ostatecznie suczka wyląduje... ja tam jestem w 100% za sterylkami. za dużo dramatów w schronie się naoglądałam chyba :( Quote
kaskadaffik Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Sterylka i to szybko, jak tylko upały zelżą, ja nie wierzę już nikomu, pieniążki z bazarków były zbierane głównie na ten cel. Trzeba by już pewnie się umawiać .. Quote
Shania Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Spokojnie, ja wiem na co były pieniądze zbierane, teraz dołożę ze swoich, jak wyżej napisałam, po prostu w tamtej chwili nie stać mnie było na kupienie karmy i paliwo, więc pieniążki poszły na Jumkę, znaczy częśc, bo reszta jest, w tej chwili umówię się z wetem i dołożę ze swoich- to pierwsza kwestia Druga APEL!!!! Kto może zrobić wizyte przed adopcyjną 30 km od Wawki???? Pani jest chętna na Jumkę Quote
__Lara Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Shania, może zobacz na mapie dogo? moze ktoś podjedzie z Wawy na tą wizytę? STERYLKA jak najbardziej, nie ma potem urojonych ciąż, itd. Quote
Shania Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Tylko potrzeba mi ostrej ciotki:diabloti::diabloti::diabloti: Co by Jumka dobrze trafiła.... I trzeba uzbierać jakby coś na transport Pan powiedział, że możemy się złożyć, ale to kwestia dogadania Najpierw wizyta Quote
Shania Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Lara, ja wiem, moja ruda małpa pora piszczącego wyciągała ze śmietnika...hehehhe Quote
Shania Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Lara a gdzie mam wejśc, mamooo, ja nigdy nie mam czasu, żeby przejrzeć:P Quote
Shania Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Zapodałam nowy temat w mazowieckim, czekam na odpowiedz...dzieki Lara za wsio:P:P:P Quote
kaskadaffik Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Ja nie pomogę ale kciuki mocno za domek trzymam, oby się superaśny okazał !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
paros Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Shania napisał(a):Zapodałam nowy temat w mazowieckim, czekam na odpowiedz...dzieki Lara za wsio:P:P:P Napisałam już na tamtym wątku abyś napisała który Helenów, bo w okolicy Warszawy jest ich kilka, chyba pięć czy sześć :evil_lol: np. jest niedaleko Radzymina 05-200 Helenów, jest niedaleko Wołomina 05-326 Helenów, ...... najlepiej podać jaki powiat czy koło jakiej miejscowości oraz kod Helenowa :lol: Quote
Shania Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Jak tylko się dowiem, to napiszę który..nie wiedziałam, że ich jak grzybów po deszczu;) Quote
Shania Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Hipolitów to jest konkretnie, gdzieś w stronę Mińska jak dobrze zrozumiałam koło Rembertowa POMÓŻCIE!!! Dla mnie to za daleko dojechać Quote
__Lara Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Shania, a nikogo z mapy dogo nie ma? pisałaś do zmotoryzowanych Warszawiaków? Quote
Ingrid44 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Piszcie do wszystkich Warszawiakow,oni sie znaja i w koncu ktos kogos poleci :) Quote
Recommended Posts