Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lara...trzyma się jeszcze:)
Ale muszę zwolnić mieszkanie do sierpnia-końca sierpnia, i szukam drugiego...cholera, może być problem z 3 psami...a Jumki jeszcze nie dam na sterylkę...wyjątkowo wolno tyje i dochodzi do siebie,...a pochłania.......................załatwia się 3 razy:eviltong:na jednym spacerze.....teraz spią wszystkie , bo gorąco..
A wczoraj słuchajcie moja jamniorka se spacer zrobiła, padałam na pysk, ale do 1 w nocy czekałam, az wróci..gówniara:mad::mad::mad::mad:

Posted

Jumcia pokazuj swoje pysio wszystkim ciotkom.:)

Kochane cioteczki, czy wiecie gdzie moge kupic chuste dla malego/sredniego pieska z napisem "Do Adopcji" albo "Szukam domu" ? Przekopalam bazarki ale nie moge nic takiego znalezc.

Posted

Shania napisał(a):
Ingrid

A może kupisz i ktoś ci nadruk zrobi????
Pietrucha?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wspolnymi silami znalezlismy chuste dla Kurdupelka i mamy nadzieje ze znajdzie w ten sposob domek bo paraduje po miescie kilka razy dziennie :) :) :)

Jak sie czuje Jumka w te upaly ?

Posted

tak katarzyna szukała domu jumce :eviltong:

jumka na chwilę znalazła swoją, małą panią ale niestety ów młoda dama miała problem w postaci rodziców nie do pokonania ;)

a teraz już sama jumka :)

Posted

Jak Jumcia ładnie wygląda :D :D :D jejku, przecież z niej taka chudzina była!!! cudowna jest :) :) :) aleś z niej piękną jamniczkę zrobiła :) tylko albo mi się wydaje, że Jumcia ma trochę dłuższe łapki od typowego jamnika? ;)

Posted

Pietrucha:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
To było nie fair....przecież szukałam jej domku....:angryy::angryy::angryy:
Tutaj mi fotki zrobiłaś jak padałam z upału...wiesz, że zle znoszę gorąco....okrutna babo:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Zabiję Cię...jak tylko zdolna będziesz przyjąć cios ciotka...wrrrr
A chciałam Was zaprosić na pseudo parapetówkę czyli wyprowadzkę:cool3::cool3::cool3::cool3: