Shania Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Lara...trzyma się jeszcze:) Ale muszę zwolnić mieszkanie do sierpnia-końca sierpnia, i szukam drugiego...cholera, może być problem z 3 psami...a Jumki jeszcze nie dam na sterylkę...wyjątkowo wolno tyje i dochodzi do siebie,...a pochłania.......................załatwia się 3 razy:eviltong:na jednym spacerze.....teraz spią wszystkie , bo gorąco.. A wczoraj słuchajcie moja jamniorka se spacer zrobiła, padałam na pysk, ale do 1 w nocy czekałam, az wróci..gówniara:mad::mad::mad::mad: Quote
kaskadaffik Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Cioytka od bluzek na bazarku dla Jumki ujawnij się pliss, bo ktoś tam licytuje i ma pytanie !!! Quote
kaskadaffik Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/188041-Koniec-rozliczamy!!Dla-Ciebie-Psa-Kota-na-Mielec-i-nie-tylko-do-04.07?p=14927402#post14927402 Bazarek się skończył, dla Jumki uzbierało się 50 zł :) Będziecie sunie sterylizowac ? Jak pieniążki wpłyną to przeleję Shanti. Quote
Shania Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Narazie nie, ale pieniążki są- część, tylko, że Jumka jeszcze całkiem nie doszła do siebie Quote
ilon_n Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Słuchajcie! Trzeba zużyć pieniądze z dotychczasowego konta sterylkowej skarbonki. Napiszcie do Soemy. Koniecznie. Quote
Ingrid44 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Jumcia pokazuj swoje pysio wszystkim ciotkom.:) Kochane cioteczki, czy wiecie gdzie moge kupic chuste dla malego/sredniego pieska z napisem "Do Adopcji" albo "Szukam domu" ? Przekopalam bazarki ale nie moge nic takiego znalezc. Quote
Shania Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ingrid A może kupisz i ktoś ci nadruk zrobi???? Pietrucha?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Shania napisał(a):Ingrid A może kupisz i ktoś ci nadruk zrobi???? Pietrucha?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wspolnymi silami znalezlismy chuste dla Kurdupelka i mamy nadzieje ze znajdzie w ten sposob domek bo paraduje po miescie kilka razy dziennie :) :) :) Jak sie czuje Jumka w te upaly ? Quote
pietrucha204 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 hehe tez o tym pomyślałam ;) musze jedną na próbę zrobić, dorwać jakąś chustę na lumpach ;) Quote
Mika31 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Do góry mała super pomysł z chustą!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kaskadaffik Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Shanti mam już wpłacone pieniążki za rzeczy dla Jumki z bazarku, przelewam 50 zł na to konto co ostatnio :) :) Quote
__Lara Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Słuchajcie, może ogłoszenia by się przydały? Czy można prosić o więcej zdjęć Jumki??? Quote
Shania Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Przez weekend porobię i podeslę bo teraz z Jumą jedziemy na akcję adopcyjna... Pozdrawiamy:) Quote
Shania Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Przez weekend porobię i podeslę bo teraz z Jumą jedziemy na akcję adopcyjna... Pozdrawiamy:) Quote
pietrucha204 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 tak katarzyna szukała domu jumce :eviltong: jumka na chwilę znalazła swoją, małą panią ale niestety ów młoda dama miała problem w postaci rodziców nie do pokonania ;) a teraz już sama jumka :) Quote
__Lara Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Jak Jumcia ładnie wygląda :D :D :D jejku, przecież z niej taka chudzina była!!! cudowna jest :) :) :) aleś z niej piękną jamniczkę zrobiła :) tylko albo mi się wydaje, że Jumcia ma trochę dłuższe łapki od typowego jamnika? ;) Quote
Shania Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Pietrucha:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: To było nie fair....przecież szukałam jej domku....:angryy::angryy::angryy: Tutaj mi fotki zrobiłaś jak padałam z upału...wiesz, że zle znoszę gorąco....okrutna babo:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Zabiję Cię...jak tylko zdolna będziesz przyjąć cios ciotka...wrrrr A chciałam Was zaprosić na pseudo parapetówkę czyli wyprowadzkę:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts