Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę, że ten domek jest odpowiedni, przewidzieć nic nie możemy, ale ludzie wydają sie odpowiedni, więc stawiałabym na ten domek, no i...blisko ode mnie, będę mogła robić wizyty kontrolne:lol:
Teraz jeszcze kasa na sterylke...

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ano fajne, fajne.....będe odwiedzała, a jędza jestem potworna jeśli chodzi o zwierzaki, więc będę na oku miała, jak trzeba to i...na miotle dolecę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Shania napisał(a):
Ano fajne, fajne.....będe odwiedzała, a jędza jestem potworna jeśli chodzi o zwierzaki, więc będę na oku miała, jak trzeba to i...na miotle dolecę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Lataj, lataj a jak wylatasz kupimy Ci taką jak miał Hary tylko nowszy model:lol:

Posted

andegawenka napisał(a):
Lataj, lataj a jak wylatasz kupimy Ci taką jak miał Hary tylko nowszy model:lol:

Oj ja pragnę tego....ale bym polatała i tu i tam:evil_lol:

Harry miał świetną...wystarczy taka.....:diabloti:

Jak ja kocham miotły:):):)..oczywiście powinny służyć tylko jako sprzęt do przemieszczania, w innym wypadku nie bardzo lubię używać:):):)

Posted

Shania napisał(a):
Myślę, że ten domek jest odpowiedni, przewidzieć nic nie możemy, ale ludzie wydają sie odpowiedni, więc stawiałabym na ten domek, no i...blisko ode mnie, będę mogła robić wizyty kontrolne:lol:
Teraz jeszcze kasa na sterylke...

Shania mowa o moim domku Bytomskim? Bo sie pogubiłam ;)

Posted

Shania napisał(a):
Tak, o tym o tym, a Ty Bounty jak oceniasz, też tam byłas nie?

No ja tam pierwsza byłam z bela51 ;) I to ja im poleciłam Jumke...
Jak ja oceniam... nie odsyłałabym dalej, gdybym nie uważała, że wart uwagi.
Nie chce tutaj wszytskigo pisac, już swoje powiedziałam przez telefon (rozmawiałam 'z kimś', moze Kasią?').
Generalnie dom na pewno będzie trzeba obserwować.
Wydaje sie dobry, ale rąk nie dam sobie uciąć, bo z tym nigdy nie wiadomo. Psy taktują jak członków rodziny. Przez przypadek nie wyłączyli rozmowy na skype, gdy pokazywałam im propozycje psiaków i nie wiedzieli, że podsłuchuje i szczerze się nią barzo zachwycali i byli w swoich opiniach i stwierdzeniach wyrozumiali, a i wiarygodni, bo mowili do siebie i nie wiedzieli, że siedze im na linii ]:->

W każdym razie domek uczulić na te cholerne, wysokie schody. Jamnisia może mieć problemy z tym. Myśmy z bellą już uczulały. Stwierdziłyśmy zgodnie, że to rczej dobry dom dla Jumki. Juz sam fakt, że zgodzili się na starszego, chorego psiaczka mówi sam za siebie - na początku nie chcieli po chorobie itp., ale jak widac suńka po prostu przypadła im do gustu i nawet to nie jest przeszkodą.
W każdym razie to miłośnicy jamników.

Posted

No to tą rozmowa na skypie mnie pocieszyłas, ale ja własnie teraz mam schizy, znaczy Jumy nie chce oddac ale muszę, i to koniecznie muszę, więc mysle, że to dobry domek, a odwiedzać będe na pewno...
Przy wizycie mojej z Jumka widać było, że ją chca..wpatrzeni w nia..
A co do schodów, rzeczywiście jamnior nie powinien, ale moja skacze...zanim ją dogonię , jest już na górze, dodam, że zadbana, zero nadwagi, i skacze, iestety Jumka tez wchodzi dużo sama, z trzema piesami w tym jamniorami nie mam możliwości wnosić wszystkich., ale gro Jumę wnosze, uważam, że jak nie strome schody, i jak piesior jest nie gruby, to sobie poradzi....

Posted

Życzę Jumce, żeby kolejne siedem i jeszcze kolejne, przeżyła w SWOIM, najlepszym, szczęśliwym domu, wśród kochających ludzi..
A Shania - będzie miejsce dla następnego taksa....:eviltong:

Posted

__Lara napisał(a):
Bounty, ale Jumka nie jest stara, ma ok. 7 lat ;) jak na jamnika to niedużo ;)

My na to tak patrzymy, a dla zwykłego śmiertelnika 'starszy pies' = +5

Posted

Ludzie to potwory ciekawe jak by się poczuli gdyby ich ktoś porzucił bo mają 40 lat,ludzka głupota mój maks ma 10 lub więcej a jak kota zobaczy to ma tylko 1 rok

Posted

Witam Was! Dzisiaj nad ranem wróciłam. Doczytałam, ze mam zmienić tytuł- na jaki???? Jamnisia już w DT szukamy DS????? czy też jest juz domek, bo też co ś czytała. Shania Witaj- na początku nie mogłam się zorientować o co chodzi, czemu Jumka nie jest u Pogódki:)

Posted

[quote name='Zofija']Witam Was! Dzisiaj nad ranem wróciłam. Doczytałam, ze mam zmienić tytuł- na jaki???? Jamnisia już w DT szukamy DS????? czy też jest juz domek, bo też co ś czytała. Shania Witaj- na początku nie mogłam się zorientować o co chodzi, czemu Jumka nie jest u Pogódki:)

Shania to Pogódka. Nie może się dostać na swoje konto.

Posted

Zofija napisał(a):
Witam Was! Dzisiaj nad ranem wróciłam. Doczytałam, ze mam zmienić tytuł- na jaki???? Jamnisia już w DT szukamy DS????? czy też jest juz domek, bo też co ś czytała. Shania Witaj- na początku nie mogłam się zorientować o co chodzi, czemu Jumka nie jest u Pogódki:)

Tak jakoś wyszło, że Jumka trafia do Pogódki, leczyłą ją Pogódka, a potem nastąpił cud:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jumka dalej w tym samym domku, ale już nie u Pogódki, tylko u Shani, i pewnie nawet jak Jumka zmieni domek, to Shania zostanie..Proste nie????:p:p:p

Posted

Shania napisał(a):
Tak jakoś wyszło, że Jumka trafia do Pogódki, leczyłą ją Pogódka, a potem nastąpił cud:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jumka dalej w tym samym domku, ale już nie u Pogódki, tylko u Shani, i pewnie nawet jak Jumka zmieni domek, to Shania zostanie..Proste nie????:p:p:p

jaki nowy temat wątku dajemy??? Cudowna jamnisia Jumka w DT pilnie szukamy domku stałego! tak moze być???

Posted

Ja myślę, że o dt można, i wspomnij, ze stały domek w polu widzenia;)
Wspomnij, że zbieramy na sterylkę.....ja bym chciała, żeby ona jak najszybciej pojechała bo ja strasznie będę :placz: jak jeszcze posiedzi:)

Posted

Nie mogłam sie tu dostać i tez sie okazuje że "lotna " chyba nie jestem.:evil_lol: Zniknela Pogódka, zjawila sie Shania... Wazne ze sunia pod dobrą opieką, a i może domek sie szykuje.