Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Melduję,że z kasy Kundelkowej Skarbonki,której banerek w podpisie moim Jumka dostała 150 zł na badania:) Dziękujemy Skarboneczce i Pani Prezes :Rose: :Rose: :Rose:.
Pogódko podaj mi nr konta to przeleję kasę:)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikus napisał(a):
Melduję,że z kasy Kundelkowej Skarbonki,której banerek w podpisie moim Jumka dostała 150 zł na badania:) Dziękujemy Skarboneczce i Pani Prezes :Rose: :Rose: :Rose:.
Pogódko podaj mi nr konta to przeleję kasę:)

Potwierdzam i trzymam kciuki za Niunię!!!!! :)

Posted

Jesoo, dzięki wielkie za pomoc, przyda się, konto podam za niedługo, muszę dotrzeć do pracy najpierw a jeszcze rzęsami zachaczam o stół:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Pogódka napisał(a):
Jesoo, dzięki wielkie za pomoc, przyda się, konto podam za niedługo, muszę dotrzeć do pracy najpierw a jeszcze rzęsami zachaczam o stół:eviltong::eviltong::eviltong:

Zgłosiłam mała do jamniczej skarpety też.

Posted

Uwielbiam was cioteczki każda zrobiła coś a efekt cudowny nowe życie dla małej!!!Najgorsze jest to że co chwile znajdują się inne bidule zastanawiam się jak ludzie mogą coś takiego zwierzakowi zrobić...bo albo chce mieć psa kocham go karmie opiekuje się albo nie mam.Nienawidze ludzkich potworów!

Posted

Isadora7 napisał(a):
Zgłosiłam mała do jamniczej skarpety też.

W poscie 111,informowałam ze jamnisia otrzyma pomoc z jamniczej skarpety,czekam na informacje w jakiej kwocie potrzebne jest wsparcie.

Posted

danka1234 napisał(a):
W poscie 111,informowałam ze jamnisia otrzyma pomoc z jamniczej skarpety,czekam na informacje w jakiej kwocie potrzebne jest wsparcie.

Dzieki Danusiu, niestety nie zauważyłam.

Posted

Jumeczko, i wieczorkiem zaglądam ;)

Dziś byłam u znajomej, która ma jamniczkę szorstkowłosą - jamniki to najpiękniejsze i najmądrzejsze psy na świecie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

__Lara napisał(a):
Jumeczko, i wieczorkiem zaglądam ;)

Dziś byłam u znajomej, która ma jamniczkę szorstkowłosą - jamniki to najpiękniejsze i najmądrzejsze psy na świecie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

.....i bokserki:lol:;)

Posted

Witam
Dzisiaj z Jumką byliśmy u weta....mieliśmy się tam pojawiać jeszcze przez 5 dni na zastrzyki, ale poprosiłam o tabletki do domu.dostała więc na następne 5 dni...miejmy nadzieję, że nie będzie po nich wymiotować, bo wtedy trzeba wrócić do zastrzyków....Dzisiejsza wizyta kosztowała 30 zł i miała robione usg powtórnie, które wykazało, że wszystko jest u niej oki w środku.Tak więc koszty narazie coś około 240 zł..wet ma zapisane, dopisuje koszty wizyt...no i kontrol za 5 dni..
Jumka przybiera na wadze..zaczyna się bawić pomału:):):)
Dzwoniłam do Pana, który chciałby ją wziąć...powiedział, że ma doświadczenie....miał parę jamników..zamierzam udać się do niego na wizytę z Jumką i jeszcze porozmawiać....Mam nadzieję, że wszystko jest na dobrej drodze ku szczęściu małej:cool3::cool3::cool3:

Posted

Pogódka napisał(a):

Dzwoniłam do Pana, który chciałby ją wziąć...powiedział, że ma doświadczenie....miał parę jamników..zamierzam udać się do niego na wizytę z Jumką i jeszcze porozmawiać....Mam nadzieję, że wszystko jest na dobrej drodze ku szczęściu małej:cool3::cool3::cool3:

Miał jamniki - 4... 2 zmarły z powodu wieku, 1 musiał zostać uśpiony z powodu ciężkiej dyskopatia, a ostatni - piękna suczka, uciekła podczas ewakuacji kamienicy i już niestety się nie znalazła... W każdym razie ja już tam byłam na wizycie z bela51, ale sprawdźcie ich jeszcze raz - tego nigdy nie za dużo...

Posted

[quote name='__Lara']Jumeczko, i wieczorkiem zaglądam ;)

Też tak myślę. :loveu:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Dobrze gadasz __Lara :):):)
Patrze na te moje trzy i jedno mądrzejsze od drugiego

:loveu::loveu::loveu: dziś ta jamniczka tylko mnie nosem szturchała żeby być mizianą :loveu: a jak robiłam coś przy komputerze to wskoczyła na biurko przez fotel :crazyeye: i położyła się na blacie z brzuszkiem do góry i oczkami: "podrap mnie jeszcze" :loveu::loveu::loveu: Słodzizna, mogłaby być drapana przez 24h/dobę :loveu::loveu:

Trzy to już musi być odjazd Isadoroooo :laugh2_2::smilecol:

Posted

hehhe, ja mam dwa:)i też się przyłączam, plus trzeci innaśny:):):)znaczy kundelek:)
Jumka choroba jasna jak jezdzi autem ze mną to tylko u mnie na kolanach, nie ma mowy, co by zlazła na fotel od strony pasażera, jak ją tam daję, natychmiast wraca....i wez tu babo jezdzij jak jeszcze chcesz zapalic fajka i jakiego eska wysłac:):):)

Posted

Pogódka napisał(a):
hehhe, ja mam dwa:)i też się przyłączam, plus trzeci innaśny:):):)znaczy kundelek:)
Jumka choroba jasna jak jezdzi autem ze mną to tylko u mnie na kolanach, nie ma mowy, co by zlazła na fotel od strony pasażera, jak ją tam daję, natychmiast wraca....i wez tu babo jezdzij jak jeszcze chcesz zapalic fajka i jakiego eska wysłac:):):)

Dwa to też piękna sprawa :) mnie by narazie rajcował... jeden :p ale jeszcze trochę...

Jumka chyba się boi, że straci kogoś, kto ją kocha :(

Posted

[quote name='Isadora7']Ja poprosże kiedyś kogoś o nakręcenie filmiku jak jedno biorę na kolana, to jest cyrk

Hihihih, domyślam się :loveu::evil_lol: w swojej wyobraźni jak to widzę to już śmiać mi się chce :evil_lol::loveu: oj tak tak, musisz to nakręcić i nam pokazać :loveu: