Kar0la Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Biedna sunia. Jeszcze tylko niecałe dwa dni. Musi wytrzymać! Quote
Zofija Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Pogódka napisał(a):Zofija, zasmuciłas mnie:(:(:( Jak to w złym stanie?Masz jakieś konkrety???? Jesoo mało to nieszczęść teraz???? W KK sytuacja tragiczna ale psiaki żyją....to najważniejsze nie mam konkretów, ale domyślam się i cześniaj tak mówiła Dea, ze ona sobie kompletnie psychicznie nie radzi, zę się poddała Quote
ilon_n Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Jumka to już jutro, wyjdziesz do domku .. bądź dzielna!! Quote
andegawenka Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Zaproszenie przeterminowało się-sorry, ale zastaję nawet dobre wieści, byle mała dała radę doczekać. Trzymam i ja:kciuki: Quote
kamilawa Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Lecimy na spacerek na samą górę. Jutro Twój szczęśliwy dzień ;) Quote
Isadora7 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 ja wstrzymałam oddech i nawet nie mam odwagi cos pisać. Malutka po prostu sercem z tobą. Quote
Pogódka Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Musi wytrzymać, ma do mnie dojechać przecie cała i zdrowa:) Quote
__Lara Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 kamilawa napisał(a):Lecimy na spacerek na samą górę. Jutro Twój szczęśliwy dzień ;) Czekamy do jutra :) Quote
Mika31 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Maleńka błagam:modla:trzymaj się mocno tylko do jutra!!! Quote
Zofija Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Dzisiaj się dowiedziałam, ze już jest połowe Jumki, ze w ogóle nie wychodzi z budy, że ma odleżyny............... Jeszcze tylko 1 night Quote
Isadora7 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='Zofija']Dzisiaj się dowiedziałam, ze już jest połowe Jumki, ze w ogóle nie wychodzi z budy, że ma odleżyny............... Jeszcze tylko 1 night O mateńko :(:(:( - jamnisiu wytrzymaj prosze :( Quote
kaskadaffik Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Msleńka trzymaj się :( już nawet mam dla Ciebie rzeczy na bazarek obfocone, dzisiaj przyszły po pracy. Dotarły srebra(przepiękne pudelki :) :) )oraz bajeczki dla dzieci, mam pisać od kogo czy to wiadome :) Przymierzam sie do bazarku, tylko czy jeszcze coś ktoś do mnie wysyła ?? jak coś to sie dorzuci :) Quote
Isadora7 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 kaskadaffik napisał(a):Msleńka trzymaj się :( już nawet mam dla Ciebie rzeczy na bazarek obfocone, dzisiaj przyszły po pracy. Dotarły srebra(przepiękne pudelki :) :) )oraz bajeczki dla dzieci, mam pisać od kogo czy to wiadome :) Przymierzam sie do bazarku, tylko czy jeszcze coś ktoś do mnie wysyła ?? jak coś to sie dorzuci :) No właśnie ja chciałam podrzucić conieco Quote
Zofija Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Kar0la napisał(a):Jak dobrze, że to już jutro. też jestem szczęśliwa. ona sobie kompletnie nie radzi w schronie . obok niej w boksie jest Jopik -wesolutki, grubiutki- a ona.................................. To tak jak z ludźmi. Najgorsze, ze ludzie NIE POTRAFIĄ TEGO ZROZUMIEĆ, ZE ZWIERZĘ TO NIE RZECZ-KURDE, ZE ODPOWIADAMY ZA TO CO OSWAJAMY Quote
Nikus Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Wszystko na jutro gotowe...pojedzie ze mną siostrzenica,żeby się Jumką w drodze opiekować....Mizianko ma całą drogę zapewnione....będzie dobrze:) musi być:) Quote
kamilawa Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Nikus napisał(a):Wszystko na jutro gotowe...pojedzie ze mną siostrzenica,żeby się Jumką w drodze opiekować....Mizianko ma całą drogę zapewnione....będzie dobrze:) musi być:) No to czekamy i trzymamy kciuki :) Quote
__Lara Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Nikus napisał(a):Wszystko na jutro gotowe...pojedzie ze mną siostrzenica,żeby się Jumką w drodze opiekować....Mizianko ma całą drogę zapewnione....będzie dobrze:) musi być:) :D :D :D nie zapomnicie o zdjęciach :) Quote
Nikus Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 __Lara napisał(a)::D :D :D nie zapomnicie o zdjęciach :) no będą spoko:) Quote
polubek Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Nikus napisał(a):no będą spoko:) już ja ci przypomnę o zdjęciach Quote
ilon_n Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Oj, to się Jumka jutro ucieszy .. doczekała się maleńka. Quote
Recommended Posts