Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pogódka napisał(a):
Zofija, zasmuciłas mnie:(:(:(
Jak to w złym stanie?Masz jakieś konkrety????
Jesoo mało to nieszczęść teraz????
W KK sytuacja tragiczna ale psiaki żyją....to najważniejsze

nie mam konkretów, ale domyślam się i cześniaj tak mówiła Dea, ze ona sobie kompletnie psychicznie nie radzi, zę się poddała

Posted

[quote name='Zofija']Dzisiaj się dowiedziałam, ze już jest połowe Jumki, ze w ogóle nie wychodzi z budy, że ma odleżyny............... Jeszcze tylko 1 night

O mateńko :(:(:( - jamnisiu wytrzymaj prosze :(

Posted

Msleńka trzymaj się :( już nawet mam dla Ciebie rzeczy na bazarek obfocone, dzisiaj przyszły po pracy. Dotarły srebra(przepiękne pudelki :) :) )oraz bajeczki dla dzieci, mam pisać od kogo czy to wiadome :) Przymierzam sie do bazarku, tylko czy jeszcze coś ktoś do mnie wysyła ?? jak coś to sie dorzuci :)

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Msleńka trzymaj się :( już nawet mam dla Ciebie rzeczy na bazarek obfocone, dzisiaj przyszły po pracy. Dotarły srebra(przepiękne pudelki :) :) )oraz bajeczki dla dzieci, mam pisać od kogo czy to wiadome :) Przymierzam sie do bazarku, tylko czy jeszcze coś ktoś do mnie wysyła ?? jak coś to sie dorzuci :)

No właśnie ja chciałam podrzucić conieco

Posted

Kar0la napisał(a):
Jak dobrze, że to już jutro.

też jestem szczęśliwa. ona sobie kompletnie nie radzi w schronie . obok niej w boksie jest Jopik -wesolutki, grubiutki- a ona.................................. To tak jak z ludźmi. Najgorsze, ze ludzie NIE POTRAFIĄ TEGO ZROZUMIEĆ, ZE ZWIERZĘ TO NIE RZECZ-KURDE, ZE ODPOWIADAMY ZA TO CO OSWAJAMY

Posted

Wszystko na jutro gotowe...pojedzie ze mną siostrzenica,żeby się Jumką w drodze opiekować....Mizianko ma całą drogę zapewnione....będzie dobrze:) musi być:)

Posted

Nikus napisał(a):
Wszystko na jutro gotowe...pojedzie ze mną siostrzenica,żeby się Jumką w drodze opiekować....Mizianko ma całą drogę zapewnione....będzie dobrze:) musi być:)

No to czekamy i trzymamy kciuki :)

Posted

Nikus napisał(a):

:D :D :D nie zapomnicie o zdjęciach :)