Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W taki razie sądzę, że lepiej będzie, jeśli Juma trafi do tych państwa. Mam w domu dwa sierściuchy i sądzę, że szcześliwsza będzie jako jedynak - oczko w głowie swoich Pańciów. Odstępuję pierwszeństwo Państwu z Grodziska ;) I życzę Jumce szczęścia.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='J_ulia']Dzisiaj miałam telefon w sprawie Jumki z Grodziska Mazowieckiego. Małżeństwo bezdzietne ok. 50 lat. Mieli jamniczkę , która niestety odeszła w zeszłym roku, długo dochodzili do siebie po tej stracie. Dom z ogrodem, bez innych zwierząt. Wysłałam im ankiete przed adopcyjną, która wypełnili bardzo dobrze, zgadają się na wizytę przed i po adopcyjna oraz podpisanie umowy. Pani z którą rozmawiałam sprawia wrażenie sensownej i stanowczej ;)Grodzisko o ile się orientuje jest niedaleko Żabiej Woli, ze zrobieniem wizyty przez jakiegoś emirowca nie będzie problemu. Zobaczymy jak się ta sprawa rozwinie.

[quote name='Shania']Isadorka napisałam Ci na pw numer, umów się proszę na wizytę
Mamy w tej chwili dwa domki potencjalne dla Jumki

Pomyslę jak zaliczyc obie wizyty

Posted

Isadora dziękuję bardzo..pisz na bieżąco ja nie chcę mieć jednej a druga, co by sie nie odbyła:cool3::cool3::cool3:
Trzeba wybrać i sprawdzić obie opcje..i wybrać ta najlepsza tym bardziej, ze Juma nie jest pokornym psiakiem:):)
Isadorka stokrotne dzięki..masz nagrodę:)wpraszam się na kawę jak będe do rodziców jechała:oops::oops::oops:

Posted

Zofija napisał(a):
No włąsnie co z domkami?????? __Lara, masz pełną skrzynkę, a chciałam Ci coś wysłać na pw:)

Już pusta :) no właśnie, co jest, halo halo ???

Posted

Państwo Grodźca mają problem z umówieniem się na wizytę... Zaczyna to wyglądać trochę nie poważnie z ich strony... A miało być tak pięknie...

Tak na marginesie jakby nie wyszło, odnowiłam ogłoszenia...

Posted

J_ulia napisał(a):
Państwo Grodźca mają problem z umówieniem się na wizytę... Zaczyna to wyglądać trochę nie poważnie z ich strony... A miało być tak pięknie...

Tak na marginesie jakby nie wyszło, odnowiłam ogłoszenia...

ale były dwie rodziny, tak????

Posted

U wet-siostry straciło życie przynajmniej 5 psów!!! O nich wiemy:

Koli

• Lusia

• patrz:
    http://www.dogomania.pl/threads/77803-Trzy%C5%82apek-Koli-by%C5%82-szcz%C4%99%C5%9Bliwy-lecz-kto%C5%9B-przerwa%C5%82-Jego-%C5%BCycie-za-TM/page22

Liko

• Bajka

• patrz:

• [quote name='Wet-siostra']Zapomniałaś jeszcze o Liko
  • i Bajce
  • .
    Nie będę się zniżała do Waszego poziomu.
    Napiszę tylko tyle: ja tych psów nie otrułam.Mam czyste sumienie.
    A Wy myślcie sobie i piszcie,co chcecie.

• wypowiedź z wątku:

http://www.dogomania.pl/threads/197355-Suczka-z-Orzechowc%C3%B3w-zagrozona-%C5%9Bmierci%C4%85-ju%C5%BC-odebrana-i-bezpieczna/page3

Tyrsa

• Bardzo Was wszystkich proszę!!!!

Niech każda osoba, która dokonała jakiegokolwiek wpisu na tym wątku: http://www.dogomania.pl/threads/189485-Psie-piek%C5%82o-na-Martenowskiej-w-STARACHOWICACH.-Jest-nas-10.POM%C3%93%C5%BB!/page28 nie zapomni nicku WET-SIOSTRA!

Niech nikt tego nicku nie zapomni!!

Pamiętajcie!!!

Ostrzegajcie każdego, zróbcie podpis, banerek, roześlijcie pw!!!

• 2 weeks later...