Isadora7 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [SIZE=4][B]Jumka umieszczona na stronie SOS DLA JAMNIKÓW[/B][/SIZE] klik w banerek [URL="http://jamniki.eadopcje.org/psiak/20"][IMG]http://img163.imageshack.us/img163/8599/banneras0.jpg[/IMG][/URL] :cool1: Quote
Mika31 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 ciocie okaleczony jamnik http://www.dogomania.pl/threads/198258-staruszek-jamniczek-ma-wr%C3%B3ci%C4%87-do-schronu Quote
Mika31 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 i kolejny załamany i okaleczony jamnik http://www.dogomania.pl/threads/193265-Jamni%C5%9B-14-letni-ju%C5%BC-w-DT!-Zuza-i-Krecik-w-schronie-czekaj%C4%85ca-na-pomoc Quote
__Lara Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Co z Jumką Shania? Jak tam? Trzeba by ogłoszenia odnowić. Quote
Shania Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 trzeba by..pewnie, a na fotki można liczyć...chciałam im ostatnio na dworze zrobić, ale wychodzimy tylko na sekundę, bo strasznie marzną..ostatnio mnie wkurzyły..wrrr, szłam z nimi do sklepu, wracałam z siatką i szedł pies..oczywiście atak Juma zerwała się ze smyczy, popędziła, ugryzła psa, reszta chaiała biec za nią, wyrywały się ..porwały mi reklamówkę, napój i rogale stały w śniegu na bacznośc, jajka jak poszły to tylko dwa zostały..nie zbite:angryy::angryy::angryy:i wracałam z nimi kawałek, dwie smycze z psami juma za mną, w rekach napój jajka i bułki, które ocalały..dwóch nie znalazłam jak i pomidora:mad::mad::mad:myślałam, że je zatłukę:oops::oops::oops:oczywiście juma cd agresjii a własnie przed chwilą jeden z psów zjadł mi ze stołu placki, które robiłam na obiad:angryy::angryy::angryy:wyszłam tylko śmieci wyrzucić,dobrze, ze syn zauwazył, bo zjadłby wszystkie, a ja dzisiaj cały dzień przy garach....:shake: Quote
__Lara Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 To czekamy na zdjęcia i ruszamy z ogłoszeniami. Quote
Ingrid44 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Mika31 napisał(a):Shania Jumka dostarcza ci atrakcji Nie takich atrakcji Shania teraz potrzebuje .:shake::roll::shake: Quote
Shania Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 I masz rację nie takich,...teraz mam wiele dylematów, ale zwierzkai oczywiście górą..przepraszam, że rzadko bywam, ale jak nie znajde pracy to nie będzie kłopotu już..zjem je:angryy::angryy::angryy:na obiad..cholera szlag mnie trafia już:mad::mad::mad: Quote
kizimizi Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 zapraszam a raczej WYZWAM KAZDEGO na dramatyczny watek zwierząt z dolnoslaskiej wsi, gdzie w srosku zimy, przy sniegu i minusowej temperaturze zwierzęta sa trzymana na łańcuchu od tak o np. pod drzewem :( Bez jakiegokolwiek schronienia, bez wody i jedzenia. psy czekaja na dt na cito! jest tez krowa i byk :( zabrano juz maluchy z .... popieliska :( No ręce opadaja a watek ma zaledwie kilka stron, tak malo ludzi o nim wie a te zwierzeta bez naszej wspolnej pomocy zgina. http://www.dogomania.pl/threads/1972...a-wielu-psów!! Quote
__Lara Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Shania napisał(a):I masz rację nie takich,...teraz mam wiele dylematów, ale zwierzkai oczywiście górą..przepraszam, że rzadko bywam, ale jak nie znajde pracy to nie będzie kłopotu już..zjem je:angryy::angryy::angryy:na obiad..cholera szlag mnie trafia już:mad::mad::mad: Shaniu, cioteczko, trzymam kciuki za znalezienie pracy. Quote
Shania Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 wiem dostałam i sie popłakałam...serio, jeszcze teraz tak sobie popłakuję..przepraszam, ale zaszokowałas mnie, i dziękuję bardzo, nie wiem, jak to przeżyję, ale jak jesteś pewna to szukamy kogoś na wizytę do Ciebie...Juma dodam, pomimo charakterku typowo jamniczego...jest..baaardzo kochana...dziękuję, ze istnieje taka opcja Quote
Isadora7 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Shania napisał(a):wiem dostałam i sie popłakałam...serio, jeszcze teraz tak sobie popłakuję..przepraszam, ale zaszokowałas mnie, i dziękuję bardzo, nie wiem, jak to przeżyję, ale jak jesteś pewna to szukamy kogoś na wizytę do Ciebie...Juma dodam, pomimo charakterku typowo jamniczego...jest..baaardzo kochana...dziękuję, ze istnieje taka opcja Ja mogę wizytę zrobić u Marleny :) Quote
Shania Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 to ja poprosze, nie ma co przedłużać..z pw wywnioskowałam, że Marlena chce Jumę...bardzo się cieszę, aczkolwiek ja jeszcze o terapie poprosze jak adopcja dojdzie do skutku...Isadora poprosiłam na pw o nr do Marleny, czekam, natychmiast jak będe miała zapodam Ci..Marlena jest użytkownikiem dogo..ja nie znam, ale Tobie Isadorko dam wyłacznośc, na wszelkie sprawdzanie, i ufam, że Marlena jest odpowiednia..ja przepraszam, ale jest mi ciężko..wybaczcie:( Quote
__Lara Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Shania napisał(a):to ja poprosze, nie ma co przedłużać..z pw wywnioskowałam, że Marlena chce Jumę...bardzo się cieszę, aczkolwiek ja jeszcze o terapie poprosze jak adopcja dojdzie do skutku...Isadora poprosiłam na pw o nr do Marleny, czekam, natychmiast jak będe miała zapodam Ci..Marlena jest użytkownikiem dogo..ja nie znam, ale Tobie Isadorko dam wyłacznośc, na wszelkie sprawdzanie, i ufam, że Marlena jest odpowiednia..ja przepraszam, ale jest mi ciężko..wybaczcie:( TRzymaj się mocno Shaniu! Już my Cię wesprzemy w tej terapii! JUMKA, niech to bedzie domek najlepszy pod słońcem! :D Quote
J_ulia Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Dzisiaj miałam telefon w sprawie Jumki z Grodziska Mazowieckiego. Małżeństwo bezdzietne ok. 50 lat. Mieli jamniczkę , która niestety odeszła w zeszłym roku, długo dochodzili do siebie po tej stracie. Dom z ogrodem, bez innych zwierząt. Wysłałam im ankiete przed adopcyjną, która wypełnili bardzo dobrze, zgadają się na wizytę przed i po adopcyjna oraz podpisanie umowy. Pani z którą rozmawiałam sprawia wrażenie sensownej i stanowczej ;)Grodzisko o ile się orientuje jest niedaleko Żabiej Woli, ze zrobieniem wizyty przez jakiegoś emirowca nie będzie problemu. Zobaczymy jak się ta sprawa rozwinie. Quote
Shania Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Isadorka napisałam Ci na pw numer, umów się proszę na wizytę Mamy w tej chwili dwa domki potencjalne dla Jumki Quote
Mika31 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 zawsze może też inny jamnik dom znajdzie Quote
Recommended Posts