Shania Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 __Lara napisał(a):Shania, rozumiem. No to się wstrzymamy, ważne, że Jumka może narazie mieszkać u Ciebie :) Jumka może być u mnie do kiedy będzie potrzeba, nie oddam jej w nie pewne ręce Quote
Shania Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 u Jumeczki świetnie, w sobotę ugryzła mnie cholera jedna, co za pies:mad::mad::mad: Quote
__Lara Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Shania napisał(a):u Jumeczki świetnie, w sobotę ugryzła mnie cholera jedna, co za pies:mad::mad::mad: Mocno? ? ? Quote
Shania Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Bez ran się obeszło, ale porządnie mnie poczęstowała, i na syna się rzuciła, jakiś dzień taki miała...łobuz jeden;) Quote
__Lara Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Kurcze, czasami niepokoi mnie to zachowanie Jumki... Quote
Shania Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Dla mnie jej zachowanie jest normalne-jak u jamników, z Majka moja mam to samo, po prostu jak ktoś ją ciąga kiedy nie chce albo jest natrętny to tak reaguje, ale to raczej ostrzegawczo, nie jest grozna jako tako Quote
Shania Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Jumeczko tymczasowa pancia Cię podnosi słonko Quote
__Lara Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Shania napisał(a):Dla mnie jej zachowanie jest normalne-jak u jamników, z Majka moja mam to samo, po prostu jak ktoś ją ciąga kiedy nie chce albo jest natrętny to tak reaguje, ale to raczej ostrzegawczo, nie jest grozna jako tako Ah, to jest wtedy jak ona nie chce - no chyba, że tak :) Quote
J_ulia Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Byłam u Jumki w odwiedzinach. Zawiozłam małej uciekinierce adresówkę i worek jedzonka. Jumka, Karo i Majka zachowywały się wzorowo :) Jumeczka początkowo trzymała się na dystans, ale po dłuższej chwile spokojnie dała się głaska i przytulać. Powiem wam Cioteczki, że to nie ten sam pies. Jeszcze ciut musi przytyć, ale sierść jest błyszcząca, wyłysienia na brzuszku powoli pokrywają się meszkiem , tylko z żabkami trzeba zrobić koniecznie porządek, bo zapach zwala z nóg.. Mam zdjęcia i troszkę filmików :) Quote
Shania Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 J_ulia za dużo tam mnie, ciotki pomyślą, że nic nie robię tylko śpię:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a to nie tak:lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts