Zofija Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 booosie jakie Ty masz cuuuda!!! A to większe to co labrador????????? Quote
Ingrid44 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Cudowne fotki. Jak one wszyskie wtulaja sie w Pancie . Przepiekne. Quote
Shania Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Zofija napisał(a):booosie jakie Ty masz cuuuda!!! A to większe to co labrador????????? Nie, to taki kundelek do kolan czarny, bidulka z Gliwic strasznie chciał domku, łasił się do każdego zza tych krat, od urodzenia był w schronie, a jak go wzięłam miał 4 lata...nikt go nie chciał bo....brzydki podobno:mad::mad::mad:a on taki piekny i przekochany:p:p:p Quote
Zofija Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 a jak się zachował w domu skoro był od małego w schronie, czy 4 lata?????? Quote
__Lara Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 :loveu::loveu::loveu::loveu: to co jamniki lubią najbardziej :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Shania Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Zofija napisał(a):a jak się zachował w domu skoro był od małego w schronie, czy 4 lata?????? Tak, był tam 4 lata, dopóki go nie wzięłam, teraz ma 4 i troszkę:P W domciu normalnie, śpi z jamniorkami w pościeli:P Czasami zdaża mu się coś obsikać, ale nie często...to najtrudniej mi wytępić... Quote
Shania Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Lara a i owszem,...najbardziej się uśmiałam jak Caro i Majka leżały przy tych upałach 40 stopni na panelach i ciężko dyszały a Juma..heheh, wiła sobie gniazdko...pod kołdrą:crazyeye::crazyeye::crazyeye:i napewno było jej gorąco..hahha, ale natura jamnicza zwyciężyła,...nie powiem powiedziałam wtedy do niej coś w stylu...jestes rąbnięta:oops::oops::oops: Quote
Zofija Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 tak jamnisie uwielbiają być w pościeli. Schron to dla nich masakra. Super masz gromadkę!:) Quote
Jasza Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Uściski dla Jumki! (jestem wreszcie po urlopie...) Quote
Shania Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Jasza napisał(a):Uściski dla Jumki! (jestem wreszcie po urlopie...) Dzięki Jasza:) Odpoczęłaś mam nadzieję, i gotowa do działania:) Quote
__Lara Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Trzeba ruszyć z ogłoszeniami dla Jumeczki. Dziś postaram się trochę porobić, wieczorem. Quote
Shania Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 __Lara napisał(a):Trzeba ruszyć z ogłoszeniami dla Jumeczki. Dziś postaram się trochę porobić, wieczorem. Dzięki Lara, ja może się naumiem w końcu, ale to jak J_ulia wróci, to ma mi pokazać....zaznacz jakoś, ze piesek jest tutaj, koło Gliwic, a nawet w Gliwicach bo ja już lada dzień się przenoszę, dobrze by było jakby ktoś stąd, chciałabym osobiście domek monitorować Quote
Mika31 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 ja też kiedyś muszę się nauczyć ostatnio ogłoszenie o sprzedaż samochodu robiłam godzine taka ze mnie łamaga Quote
__Lara Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Shania, a napisz coś o małej, jej charakterze ;) wiek? (już zapomniałam...) Quote
Shania Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Lara charakterek to ona ma:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiek 6-7 lat, zdjęcia widziałas...lubi być cały czas miziana:lol::lol::lol::lol:chce w kółko byc w centrum uwagi, oczywiście bawi się cudnie powarkując:evil_lol:dla innych, obcych psów jest agresywna:evil_lol:dla swoich średnio:)chyba, że ją trącą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
__Lara Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Czystość zachowuje, no nie? ;) łagodna, spokojna? zostaje sama w domu bez problemu? Quote
Jasza Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 "chyba, że ją trącę.." No, to szukamy kogoś, kto jej broń Boże trącać nie będzie...:diabloti: Quote
Shania Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Czystość zachowuje, czasami zdarza jej się coś zmajstrować, ale to może moja wina, bo mnie nie ma długo, raczej łagodna, chociaż jak się robi coś czego nie chce, to warknie, odwinie się i ostrzegawczo ząbki szczerzy, ale to kochany kolanowy psiak;) Quote
__Lara Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Tekst: Pełna życia, jamnicza pieszczocha szuka domu! Uwielbia być głaskana i pieszczona. Kocha towarzystwo człowieka. Najlepiej weszłaby mu na głowę. Jamnicze cudo chce być cały czas w błysku fleszy, jak na jamnika przystało. Lubi się bawić, a przy tym sobie powarkuje. Obroni swojego właściciela przed każdym natrętnym psim towarzystwem. Sama tego nie lubi. Ma panna charakterek. Zachowuje czystość. Jak na swoje długie jamnicze życie ma za sobą zaledwie jego 1/3. Kanapowy piesek do pokochania! Adoptuj Jumkę! Ogłoszenia: www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.tlenek.pl www.e-zwierzak.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.animalia.pl www.neeon.pl www.rozglos.net www.top-ogloszenia.com www.petsy.pl www.gumtree.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.morusek.pl www.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.przygarnij.pl www.ojej.pl www.adpedia.pl www.adopcjapsa.pl www.owi.pl www.gryps.pl www.e-anonse.org www.rubryk.pl www.ogloszenia.planty.pl www.aloge.pl adpost.pl Aha, Shania, Twoje namiary podaj ;) aktywujesz potem wszystkie ogłoszenia linkami na mailu. Shania, czy mogę wykorzystać zdjęcia, na których jesteś? ;) czy zakleić Cię? :eviltong: Quote
Jasza Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Nie zaklejaj,nie zaklejaj!!!!:diabloti::diabloti::diabloti: P.S.Fajny tekst Laro, nietuzinkowyi inny niż przeciętne...fajny. Quote
__Lara Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Jasza napisał(a):Nie zaklejaj,nie zaklejaj!!!!:diabloti::diabloti::diabloti: P.S.Fajny tekst Laro, nietuzinkowyi inny niż przeciętne...fajny. hihih :) Czekam na dezycję Shanii :) dzięki Jaszo :) No i kontakt Shanio, bo nie zrobię inaczej ogłoszeń!!! Quote
Recommended Posts