Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heheh, ale zamieszania zrobiłam, oczywiście piszę z Jumą na kolanach, bo innemu psu nie da podejść, szczeka i warczy, już mnie łapska bola od miziania:)

Posted

W kwestii wytłumaczenia nie mogłam wejść na tamto konto, coś się zblokowało, więc nowe utworzyłam, proszę sie przyzwyczaić , bo inaczej:mad::mad::mad:

Posted

Shania napisał(a):
heheh, ale zamieszania zrobiłam, oczywiście piszę z Jumą na kolanach, bo innemu psu nie da podejść, szczeka i warczy, już mnie łapska bola od miziania:)

A to dziewucha ;)

Posted

__Lara napisał(a):
A to dziewucha ;)

No baa meksyk to za mało powiedziane, tu jest szczekanie, zeby zwrócić na siebie uwagę, w sensie takim jestem ja a nie ma innych piesów, ...warczenie, czyli drap mnie...bo nie innych 2 piesów:diabloti:jak nie to będe wrzeszczała..i tak w kółko...

Posted

Shania zadzwoń do Państwa i zapytaj czy mogą dołożyć się do sterylki, bo mówili, że sami ją wysterylizują, gdyy była taka potrzeba, wiec myślę, że w granicach 100 zł. mogliby sie dolożyć. A jamnisia idzie wysterylizować spokojnie już za 100 - 150 zł.

Posted

Zofija napisał(a):
wpisałam imię w temat:)

Daj link, bo mam w zakładkach stary temat a po imieniu nie chce mi znalezć:placz::placz::placz:

Posted

No Jumek bym chciała od razu po sterylce zawieść- Państwo mieli jamniorki, a jak w domu nikogo nie ma, to nie chce, żeby po ster, była z piesami sama- mnie nie ma
, ale narazie nie ma dekl. na sterylkę, chyba, że nie wiem...

Posted

a może w umowie zaznaczyć, że warunkiem adopcji jest sterylizacja? dac im tam ze 3 m czasu i przy okazji odwiedzin wszystko by się sprawdziło? wg mnie skoro dom jest chętny do zabrania psa już to nie powinno być z tym problemu. zanim sie kasa nazbiera to Jumka się coraz bardziej przyzwyczaja do Shani i jej psów...

Posted

Dzwoń do Panstwa, oni powiedzieli, że mogą pokryć część sterylki jak z nimi rozmawiałam na wizycie przedadopcyjnej. Celowo o to pytałam. To czemu po prostu nie poprosić ich o dopłacenie się, niech dadza przy odbiorze suńki zaraz po zabiegu, a z wetem pogadać, wyjasnic sytuacje i oddac jak zawieziesz jumke i dostaniesz od nich...

Posted

BoUnTy napisał(a):
Dzwoń do Panstwa, oni powiedzieli, że mogą pokryć część sterylki jak z nimi rozmawiałam na wizycie przedadopcyjnej. Celowo o to pytałam. To czemu po prostu nie poprosić ich o dopłacenie się, niech dadza przy odbiorze suńki zaraz po zabiegu, a z wetem pogadać, wyjasnic sytuacje i oddac jak zawieziesz jumke i dostaniesz od nich...

Pan się dołoży , ale 50 zeta, i pytał, czy ona inna będzie z wyglądu, czy to się jej zagoi wszystko, bo to mu psuje wizerunek...
Ale się wkur...łam..powiedziałam pare słow od siebie wybaczcie...wprost"I że jak coś nie tak to psa mu szybko zabiorę...
On potem się tłumaczył, ale u mnie już ziarnko nie teges....ale mam tą możliwość , że możemy spróbowac...

A koszt 245 weta, ale 150 Nikuś wpłacił z czyjąś pomoca...zostalo 95 i sterylka, narazie to ja zapłaciłam, i jestem w.beznadziejnej.. syt

Posted

No jaka wściekła jestem...wrrr:mad::mad::mad:
Nie wiem, co teraz...ja piernicze, ale mnie wkur...ili, kogoś bym...
Ahhh wybaczcie, ale dawno tak się nie wkurzyłam.....